Малко "бледи" китайски копия на марката...
[QUOTE = Aleksandars; 907830] Küçük "soluk" markanın Çin kopyaları ...
[/ QUOTE]
Много смешно
PanAtomic? Тия да не ги произвеждат във Фукушима?![]()
Нека споделя и аз за мойта етерийка,откакто застудя най сетне да го видя да работи като инвентор,не е изключвал от няколко дена.Задал съм му 21 и първа степен на вента,като реално подържа около 23 в стаята.Видях и нов минимум в студа,преди под 300 не падаше,а сега от няколко дена седи на 260 като на моменти вдига до 330 и после пак пада на минимума,дефростите са доста редки.Другото което ми направи впечетление е че като вече подържа само температурата на този минимум спира да мести хоризонталната клапа,изглежда все едно е в оф,но не е.Това си го обеснявам,че при -6 и 260вата по добре да не те лъха в главата,че почвам да си мисля да не е на охлажданеКато цяло съм доволен от него,ето и консумацията му от началото на месеца:
![]()
Инфо от тази сутрин.
Бях се затворил в стаята и пуснах Панасоника малко да поработи.
Вън беше около -6 .Заработи си и почна с дефростите.
От 6 сутринта до към 9 направи около 3 дефроста .
Питата чиста . Явно и тук го има тоя дефрост по часовник под определена температура.
Хубавото е ,че има мод .
п.п.
Сега докато пиша това и нокрията дигна клапата за дефрост
- - - - - - - - - -
Пуснах пак панасоника , че с фуджака скучко .
Работи от около 2 часа и дефрост не е правил външна -7 .
Интересна работа ! Нещо не мога да разбера защо сега не дефроства по време.
Сега за край на теста реших да му дам фулл поуър и 30 градуса .
Машинката е доста можеща. Развъртя се до 1180 вата и бълваше жега.
По скоро пиша за дефрста . Нещо не ми се връзва.
Счупи ми се рамото на капака, хем рядко го почиствам. Идея как най-читаво да се оправи?
От бая време не е писано в тази тема и реших да я побутна малко. Има ли някакво наблюдение върху последните модели на Etherea? Какво им е качеството към днешна дата, как се представят спрямо предшествениците си и спрямо други марки? Надявам се притежателите и хората, занимаващи се професионално с климатици да споделят наблюденията си.
из фейсбук групите се реве от грешка F-нещо си ,на почти нови машини .. виж нещо друго според мен
Ааа, аз не съм тръгнал да сменям машини. Просто се присетих, че напоследък нищо не се споменава за модела. А по едно време си бяха доста популярни и ми е интересно как са позиционирани към днешна дата спрямо другите големи марки.
Този пост е редактиран от CubanLinx; Вчера в 10:17.
Имам такъв вече 10 години - работи без проблеми - един от най-тихите климатици, клапите остават където ги нагласиш - без значение от режима на работа, без ненужни дефрости.
той пита за новите модели ,от старите има прилични машини само дефростите трябва да се пипнат