Външното тяло е същото като на Mitsubishi-то
@Aleksandars това според на кое е еквивалент за Mitsubishi и Toshiba?
https://www.youtube.com/watch?v=UmW5fXhqiS0
Външното тяло е същото като на Mitsubishi-то
@Aleksandars това според на кое е еквивалент за Mitsubishi и Toshiba?
https://www.youtube.com/watch?v=UmW5fXhqiS0
Mitsubishi MSZ-HR35VF vs. Toshiba RAS-B13J2KVG-E Seiya
Този пост е редактиран от PlaM; 29-07-21 в 14:37.
Не.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
@Aleksandars, моля за съвет 25-ца на този модел или 25-ца на прословутото MHI ZS-W?
1. 20 кв. м / 51 куб. м. - всекидневна с кухня в едно помещение, в което не се спи.
2. София, североизток, междинен апартамент на височина и с 2 външни и 2 вътрешни стени, тухла, без изолация, дървена дограма около 6 кв. м.
3. Предимно за охлаждане и отопление в междинни периоди, има централно парно, но защо и да не пробвам да се топля с него, като се има предвид, че не съм зиморничав и не гоним високи градуси зимата.
Поздрави!
Аз пък се двуомя между Panasonic CS-Z20XKEW Etherea и Mitsubishi heavy SRK-Z20ZS-W. Всичките тези неща ,който се изписани за Мицубишито доста ме разколебаха. Панасоника е нов модел как ще дефроства не се знае?
Послушах @Aleksandars и днес го платих - CS-Z25XKEW, тъкмо пристигнал в склада и на промоция до довечера - 1 649 лв. с монтажа...
В петък ще го монтират от В**акс, но без бонус ваксиниране, ще разчитам на защита от nanoe X
Ще го качат върху тампони, които също предплатих.
Надявам се в петък вечерта да му се радвам и всичко да е наред
Благодаря още веднъж за съвета и вниманието!
Дано да го монтират качествено.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Ами, надявам се да имам късмет с екипа, който ще дойде. Капарирах MHI ZS-W 25-ца (от който ти ме разколеба и днес смених за Панасоника) още преди 3 седмици, затова имам монтаж толкова скороДнес ми казаха, че записват вече за началото на септември - успокоих се, че не съм единственият тъпанар, дето се е сетил за климатик в най-неподходящия момент!
Мога да споделя снимки, след като всичко е готово... в RAW вид, защото мисля да скрия тръбите в стаята (вероятно ще се наложи тръбен път поне 4 м. от външното до вътрешното) с кабелен канал, за да има естетика, но това ще е последна грижа.
Поздрави!
Честито за придобивката, ще чакаме отзиви и описание на работата на машината, че и аз нещо го позагледах този модел....
Здравейте на всички. Има ли яснота за алгоритъма на дефрост - при необходимост ли е или по часовник?
МУ-ХА-ХА ..цената на 12BTU в ,,ВИ,,,,КС,, е малко над 16 милиона лева МУ-ХА-ХА-ХА..