Не, ти обаче, очевидно, си бил с 2 по литература и четене с разбиране. Казвам, че при външни -3 и висока влажност, със побеляла пита, не са излишни. Моите всичките правят през толкова време, на тези температури.
Не, ти обаче, очевидно, си бил с 2 по литература и четене с разбиране. Казвам, че при външни -3 и висока влажност, със побеляла пита, не са излишни. Моите всичките правят през толкова време, на тези температури.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 10-12-21 в 17:18.
Ще спреш ли да се излагаш или си мислиш, че всеки пост дори и по-тъп по съдържание от предходния стига да е последен те прави да изглеждаш по-малко жалък.
Е като съм тъп, ти спри де!Защо се занимаваш с мен, като съм тъп?
Доказваш, 2ка за четене с разбиране. Това е моя последен пост извън темата. От много разбиране, та накрая LG. Поне Нордик си си взел.
Защитаване на теза с прийоми от детската градина ли ми прилагаш или само толкова си можеш.
Добре, че не ме засегна за цвят на косата, щях много да се нервирам и да докажеш колко си прав и знаещ.
Моля да си изяснявате отношенията на ЛС!
Темата е за Panasonic KIT-Z35-XKE.
Машината е добра, работи тихо и икономично.
Това, че ти не си пипвал Панасоник си е твой проблем. Един човек казва в темата, че няма контролни дефрости през 1 час, при същите условия. На дали си такава риба, да взимаш генерални мнения от един човек. Аз не го правя.
П.С.
Стига вече с този спор. Като искаш да ме окъкаш има и лични съобщения. Лека вечер и се успокой. То за форума толкова яд, няма нужда.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 10-12-21 в 18:57.
Вчера вечерта в Русе от 18ч беше мъгливо и около 0гр. Панасоника се размрази точно един път до 0ч . Това мога да кажа аз.
Sent from my RMX3370 using Tapatalk
Заучените фрази не са признак за знания, а признак на безсилие. Ако трябва да отговоря в същия тон това би бил отговора "Човек каквото сам си направи никой друг не може да му го направи."
Ако случая е по различен и не осъзнаваш защо е безсмислено дефроста да е на време ще положа малки усилия да ти го сведа до по-разбирам език, но нещата опират не само до възможности за разбиране, а и до желание.
Виртуалната администрация, какъв си ми ти и с какви наказания ще ме плашиш през дисплея
Тук 99% сте злобни селяндури и жалки философи и ми дреме дали ще ми триеш акаунта хахаха
Ако реша да се гавря с теб, няма да спиш, за да бан-ваш адреси
Замисляш ли се, че си само букви на дисплея ми, наказателю) Гладен ли ще ме оставиш без акаунт в тоя селски форум?
Я си стойте във форумчето, аз ще си ползвам климатичето и ми е все тая за вас и комплексите ви, айде, сбогом хахаха
--- Mod edit
Спазвайте добрия тон и не изпитвайте толерантността на администрацията!
При следващи нарушения ще последват наказания.
Този пост е редактиран от PlaM; 11-12-21 в 00:48.
Пичове, не се карайте за някакви джелеза бре! Идеята ми беше да споделя поведението на машината - нито искам да я хваля, нито да я хуля. То помещения и външни условия хиляди. Тук при нас действително си е по-мъгливо по принцип, заскрежава питата, но се изчиства за 10-тина секунди, затова си мисля, че не е кой знае колко това заскрежаване. Като падне пак под нулата ще тествам пак. Ай пийте по една ракия и не се дърляйте за глупости!
Не са заучени фрази. По скоро препоръка, че и админ го каза. Нещата опират до там, че ти освен да се гавриш, друго не можеш. Това много говори за теб. Перфектно знам, че да засуква дефрости на чиста пита, на никой не му харесва. И на мен. Ама как така, от един потребител, не допусна, че климатика може да има някакъв проблем. Точно преди теб, човека пише, че за падобни условия, има само един дефрост. Ама ти вече, си създаде мнение, от един потребител. Нито си бил там, да видиш реално колко е заскрежен, а ми се репчиш тук.
Хич не обичате, някой да каже противно на вашето, пък дори и с добро. Веднага нападки.
П.С даже не те засичам, а казвам, че и моите от други марки при подобни условия, размразяват на толкова време. Хитачи, Фуджитсу и други. Само един Dikin не, но и неговите не бяха редки!
KING-T, мога ли да те помоля, да кажеш шумни ли са клапите като се мърдат за дефрост. Моите малко станаха след 2ра година. Добре работи но прискърцваше от едната страна.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 11-12-21 в 08:07.
Аз имам старата етерия. Първо машината работеше на покрив на панелен блок. Там ветровете правят любов както се казва. Машината работеше много добре в 25 квадрата. Дефростите не бяха толкова чести при сух студ. При температури около 0 и висока влажност, правеше нистина много дефрости. Около 1 на час, час и нещо. Наистина замръзваше и имаше за какво да го прави. Спрямо например Фуджи КГТА, ми е по-комфортен.
Новата етерия, е с променлив дефрост. В началото на темата е описан мисля. Ако е сложен на хубава стена, не пука вобще.
. Ако трябва да съм честен, от по-евтините ми машини, най-точен дефрост правеше ЛГ. Ама шумен. Сега се развали и никакъв дефрост не прави , но това е друга тема.
Климатика не е върха на сладоледа за парите си, но работи добре. Аз със старата съм нямал ядове. Освен дето му счупих едната клапа, но аз съм винонен.
Продавам чисто нов климатик Panasonic KIT-Z25-XKE Etherea за 1200 лв! Климатика е закупен и монтиран от Александър това лято.Тел:0896989898