Този пост е редактиран от bobovo; 10-12-12 в 14:35.
А грешките които дава климатика записаха ли ги в протокола??Или според тях грешки не съществуват....
Към протокола има прикрепен лист, на който пише какви са ми оплакванията. В интерес на истината докато техниците бяха у дома климатика не даде ни една грешка и досега си работи, без да е прекъсвал. Обаче много бучи външното тяло като наема и това според тях нямало как да се оправи. Тия дни ще викам РИОКОЗ да мерят, че да видим дали ще имам някакъв шанс за борба.
Не се хаби,само си пилееш енергията на вятъра..Никой не ти е виновен,че си купил това иЗчАдИе..![]()
Откажи се бе човек.Не разбра ли че този климатик не за основно отопление.
Смениха му цялата електроника и най-после заработи нормално. Сега обаче ми прави впечатление, че не мога да сменя оборотите на вътрешния вентилатор от дистанционното. Задал съм температура 22°, постигната е и искам да го включа на тих режим, но оборотите не се променят на която и да степен. Когато увелича градусите и започне да духа по-топъл въздух става, но след намаляне пак на 22°, климатика изключва, а когато включи пак не изпълнява командите за оборотите на вентилатора от дистанционното. Идеята ми е, когато лягам да спя да включа тихия режим, но нещо не се получава.
Имате ли идеи? Има ли друг потребител тук, който да има подобен климатик да сподели как е при него?