А така г-н Фишев и после пак ме убеждавай че LG са много добри климатици.Първоначално публикувано от fishev
А така г-н Фишев и после пак ме убеждавай че LG са много добри климатици.Първоначално публикувано от fishev
Колега сега си докара гнева на дежурните (платени) защитници на марката във форума.
За мен ЛГ и Самсунг са един дол дренки климите им виж телефоните им май са върха сега.
Този човек десет дни изпитва някакви трудности да проведе един най-обикновен телефонен разговор. Изглежда има някаква вътрешна борба вътре в него и проблема изобщо не е в самия климатик.Първоначално публикувано от lavsho
Необходимия сензор и ремонтната група може да се изпрати в рамките на ден два, но все пак там е работила друга фирма и би било проява на лошо отношение към колегите.
В края на краищата има телефон и LG може да прецени, кое е най-добре. Засега обаче няма обаждане на този телефон.
... Всъщност един път да се съглася с dkolov. Защо още не сте позвънили на този телефон? Или има нещо недоизказано във форума?
Хич не ми пука,аз изказвам само моето мнение а то е че има пет марки климатици на БГ пазара и всичко останало е пълнеж а марките сервизирани от К и К , БГ-сервиз и Роял определено не са в класацията на климатиците(мое мнение).Първоначално публикувано от Mega
Да ама на твоя сайт стоят евтините климатици на TOSHIBA, които общо взето не са едни от най-добрите. Има и климатици на MITSUBISHI от преди поне три години, и климатици MIDEA дето хората ги купуват само да "обърнат въздуха". Мисля, че като за начало е добре да си оправиш сайта пък след това ще споделяш какви са били най-добрите марки.
Първоначално публикувано от dkolov
Извинявай, d.kolov -пренебрегнах този номер като мислех, че като се обаждам директно до посочените сервизни номера в Плевен и София ще се отреагира по-бързо(а обажданията са около 10-тина за двата града) но оттам само обащават, насочват дати но така и не идва някой с оправданието, че били мн. заети. Последно от Плевен ми фиксираха посещение за 2 ноември (сряда).
Днес се обадих на 070015454 но линиите са затворени .Работят от пон. до петък .Понеделник сутринта веднага се обаждам.
Значи клиентите да стискат палци климатика им да не се развали в петък вечер.
Да пишеш за резултата/развръзката на твоя случай.Че една позната се е засилила към климатици LG...Първоначално публикувано от krasi80
Ако ми бяхте клиент да сте забравили че има проблем с климатика, но решението е ваше да пазарувате в маркетите.
Искрене при монтирани до момента над 70бр 9 ки и 12 ки имам дефектирали числом и словом 3(три ) броя Двата за датчици и един с пропуск до компресора лятото Това като брои е нищо поне според мен Мина една зима вече и пак повтарям че няма оплаквания за нетоплещи и да харчат много [quote lavsho а марките сервизирани от К и К , БГ-сервиз и Роял определено не са в класацията на климатиците(мое мнение).Първоначално публикувано от lavsho
[/quote] Това е много силно изказване без реални доказателства Май забрави хайерите които Ви хранеха няколко години Или дай да си пишем щото трябва да плюваме сервизите и магзините Що не напишеш нещо за техникерите където ги раглобявахте пред клиента и им оправяхте връзкита за да тръгнат Но тогава монтирахте и мълчехте щото трябваше нещо да се ядеАйде стига велики приказки В един цирк играем и си знаем номерата То и тук доскоро имаше един велик майстор който правеше всичко за клиента пък после му нацвъкаха многостранична тема в черния списък Нека изчакаме обаждането до LG в понеделник и ще видом времето за реакция Аз си позволих в петък да пратя линка от тази тема в К&К Сервиз след разговор по телефона ще видим и тяхното отношение за този случайПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Браво, бре fishev.Мнението ми за теб клонеше към негативно(не че ти пука за моето мнение де, но все пак), а сега с тази ти безкомпромисност ме грабна бре човек.Че и грижа за потребителя/клиената (макар и не твой-ма това е относително, защото клиента не е вещ, за да "нечии").Първоначално публикувано от fishev
... Всъщност един път да се съглася с dkolov. Защо още не сте позвънили на този телефон? Или има нещо недоизказано във форума?
Tази сутрин се обадих на 070015454. Обясних им целия случай а те ми казаха, че проблема трябва да се реши от сервиза който го е монтирал .
... Хаха, доста полезен телефон са направили. Направо да паднеш.