justify ,
интересни разсъждения, които не са по темата. Това да ли имам газ, не значи, че става въпрос за същото помещение и място. Ако имаш конкретно решение, ще бъда благодарен да го споделиш, ако ли не, просто си изтрии горния пост.
justify ,
интересни разсъждения, които не са по темата. Това да ли имам газ, не значи, че става въпрос за същото помещение и място. Ако имаш конкретно решение, ще бъда благодарен да го споделиш, ако ли не, просто си изтрии горния пост.
Взех такъв климатик за новия апартамент.Засега впечатленията са ми повече от добри.Работи нормално,топли и при достигане на градосите спира и почва да си замерва температурата в стаята.Когато тя падне започва да си работи отново.Според мен това се случва защото навън не е още много студено и тухлите на сградите не са истинали.А по въпроса за Велев Клима и цитата на колегата ,миналата година Велев ме убеждаваше че с мидеа луна сплит а3 немога да се отоплявам зимата.За негово нещастие не само че се отоплявах ами даже ми беше и топло и евтино.Този човек не уважава мнението на другите в този форум.
Как съм те убеждавал като изобщо не те познавам.
Абе то миналата година нямаше много зима. Щом си доволен, това е важното.
Този пост е редактиран от Mega; 07-12-13 в 12:48.
И така 5г. по-късно не можах да разбера може ли по някакъв начин да накарам клапата на климатика да не слиза надолу след достигане на температурата зададена в режим отопление. Иначе съм много доволна от климатика работи много добре и зимата и лятото,но клапата дразни много.
Този пост е редактиран от avenger; 18-11-18 в 18:35.
Климатиците LG,всъщност са скъпи вентилатори,не топлят и не охлаждат .Имам модела 09DMRP(делукс серия 2017г) в кухня 13 м2(35м3 )тухла -за нищо не става.Моля хора не се лъжете с тази утрепана марка! С Фуджицу-то 12лука в хола цяла зима съм по къс ръкав!Разликата между двата е от небето до земята!
Този пост е редактиран от avenger; 18-11-18 в 18:36.
Или имаш големи топлозагуби, или климатикът ти има проблем. Да, така е - голяма разлика има между девятка и дванайска.
глупости говориш в 13м2 немога да сложа12ка. 9ката работи на он- оф, не е повреден просто лг-тата са сбъркани климатици така са конструирани софтуерно -така си работят.корейски боклуци !старата осака беше 9ка правеше баня за сравнение и къде ,къде беше с по слаби параметри!
- - - - - - - - - -
данни на осаката -0,9-2.6-3.3 kw-охлаждане и 0.9-3.2-3.6kw -отопление духа постоянно ТОПЛИЧКО данни на LG: 0.9-2.5-3.7kw -охлаждане и 0.9-3.2-5.00kw отопление работи на он -оф,когато е на оф вее студено ЛГ.утрепана марка!
- - - - - - - - - -
И ОСАКАТА Е 2 ПЪТИ ПО ЕВТИНА!
А ЛГ-то на какви гр. го държиш и какъв вентилатор?
нагласен на 25градуса прави 22градуса,ако увелича зададената температура 6те вдигне о6те 1-2 градуса реално ,но сигурно трябва да го оставя на 28-30 и пак ще изключва на он оф никакво съответствие истинско дърво ,сиг ще го продам втора ръка за некой офис за да си взема друг дори и мидеа да е, ще е по добре.вентилатора на средна позиция,4е на макс не мога да си чуя телевизора