Къде пише, колко вата в компресора на LG-то. В интернет видях само, че е модел DA128A1FA-20F май на Тошиба.
Къде пише, колко вата в компресора на LG-то. В интернет видях само, че е модел DA128A1FA-20F май на Тошиба.
Тоя модел LG H12AK при -15 слага в джоба по ефективност китайското ти Хитачи, да не споменаваме дървения дефрост на китайците. LG-то е само около 2-3 пъти по-ефективен от хитачито ти при -15. Така че не виждам защо се смееш на скромното ми панасониче.
(Тука стана като детска градина... пък моето е най-хубаво и това е!)
има една подобност обаче .. в предното ми жилище все още работи Хитачи от 99та година .. и ще работи още .. така че LG имат хляб да ядат
Алекси, опомни се малко. Къде си тръгнал да сравняваш разни дървени китайски Хитачита с най-добрия(по-ефективност) климатик на пазара?
не знам колко ще е ефективен с тия 35 кила външно тяло за 12ка ,дано да са открили някакви нови физични закони от LG
Ти може да не знаеш, но във чуждестранните форуми за климатици определят H12AK като най-добрия откъм енерго-ефективност климатик на пазара. Двойно-роторния му компресор издухва твоя скрол по ефективност, пък нека да 35 кила.
това сигурно обяснява защо съм по къс ръкав при -10 навън ,да ти пратя едно пуловерче ?
Аз го държа на 26 градуса и вентилатора на предпоследна степен.
Не знам какъв е този режим термостат, но за мен не е нормално да гасне така,нали има нисък минимум.Ако някой знае нещо за автоматичен вентилатор да помага.
Този пост е редактиран от avenger; 20-01-16 в 22:46.
Горкичкият, намерил си с какво да ми се хвалиш.Пуловерче ще ми пращал:
http://prikachi.com/images/356/8586356F.jpg
Алекси, пиши по темата, стига си спамил за разни дървени китайски хитачита, от които нищо не става.
bubata85, до колкото знам LG-тата имат режим термостат - при достигане или надхвърляне на зададената температура, външното тяло изключва, а вътрешното тяло минава в режим стенд-бай за няколко минути.След като температурата на въздуха отново спадне с няколко градуса и компресора се включва.Това е с цел максимално пестене на енергия, но за съжаление не знам подробности. Нека някой запознат да каже. Ако зададеш от дистанционното по-високи градуси или по-висока степен на вентилатора, може би няма да спира и да включва термостата.
Не знам колко топли но на пъвия етаж има едно такова чудо и ще се видим в чудо че два етажа под нас е и се чува в целия апартамент.
Ще пробвам и така като се затопли малко времето,засега съм доволен може би на есен ще взема още един за едната спалня
Ти чуваш ли се какво тихо външно тяло я ела у нас да учеш все едно зил работи в гаражите долу.