p0ckata, честито! Дълго и безпроблемно ползване на машината!
Защо са го монтирали вътре в остъклената тераса? Там ще има ли достатъчно циркулация на въздуха?
Мерси.
Ами има отворен прозорец и ще се отвори още един зимно време няма как да го монтират иначе цялата е стъклена.
Честито. Сериозна машина, хубав климатик.Личи си солидната изработка.
П.П. Външното тяло не е нивелирано.Наклонено е напред-от стойките.
Tова не знам,как го установи-по наклона,не ми се вижда нищо фрапиращо.Първоначално публикувано от justify
А иначе честото на p0ckata ,и отваряне на прозорци зимата,а и този щуцер отдолу- по добре го махни и си сложи тавичка,че със сигурност ще ти замръзне маркуча след щуцера,а и той,и да не се заледява дъното на агрегата и от там към питата.И да ти капе конденза в тавата,а не по терасата-зимата е черен от комините,а и по терасата лед е неприятно!
Дженерала в спалнята беше така 6-8 милиметра е денивелацията.Разликата в горната част на стойката между мястото в задната част където стъпват задната част на "крачетата" на външното тяло и предната част където стъпват предната част на крачетата на външното тяло е = на денивелацията.Разликата в дебелината в задната и предната част на стойката върху която е стъпило външното тяло е видима с просто окоПървоначално публикувано от diksanal
Та така-личен опит.
Шамааан!Първоначално публикувано от justify
Подозирам за неявни умения Касап-а е правПървоначално публикувано от justify
Justi - какво дарение искаш за гледане по снимка !
@p0ckata със здраве да си ползваш машинката !
Мерси за добрите пожелания дет се вика тъпкано да ви се връща.
Да стоиките са от старата мидея която беше най-вероятно затова е така но не е нищо фрапантно външното тяло като разварти тая ми ти перка е сравнително тихичко само въздуха който издухва се чува а хич да не е бая издухва доволен съм засега ще чакам по студените дни да видим какви впечатления ще остави в мен.
Друго което малко е кофти е че гаранцията му е 2 години но ще го преживея няма как.
Защо 2 години? От къде го взе? Вносителя на Sharp дава 5 години гранция, било то и с условия. Но пък е нормално при 5 години да има условия.
А кой е вносителя на Sharp сега? Преди беше Интерсервиз.Първоначално публикувано от Mega
От антонов клима (несъм доволен от тях общо казано ама...) в гаранцията си пище 2 години това е положението.
Дарения/пари не ща! Безплатно/безвъзмездно е!Първоначално публикувано от mxkolev
Момчето да сложи един нивелир и тогава да говорим.
Не е фрапантно, лошото е че при дефрост водата няма да се оттича напълно и неоттеклата се вода ще се събира в предната част отдолу на външното тяло и при минусови темпертури ще замръзва и ще започне да "се качва" нагоре по ламелите на топлообменника.Това ще се случва при 4-5 дни минусови температури-филма съм го гледал.
Проблема е лесно решим с няколко-5-7 гумирани шайби от всяка една страна отпред.Преживява се и без шайби.
И за мен ще е интерсна тази зима.В Нова Зеландия за първи път от 50 години валя сняг...ю
П.П. Бях се засилил за шарп JHR ама и GHR много убав бре...
Убав убав ще го видим зимата колко е убав у нова зеландия продават ли ги тия моделиПървоначално публикувано от justify
Вносителят на Шарп е Актон Електроникс , и в момента си е с 5 години гаранция за целият климатик(не само за компресора както е при панасоника).