Външното тяло е слънчице - много ми харесва, а и е супер тихо. За разлика от него вътрешното не е нищо особено, но пък не е шумно или поне не е дразнещо. Аз отоплявам 32кв. на последен етаж със западно изложение в стара тухлена кооперация без ТЕЦ т.е. стените са доста студени. Иначе имам не лоша дограма и хубава изолация. Климатика монтирахме в преходен хол 12кв. - наляво спалня 12кв., надясно 8кв. кухненски бокс с плъзгаща врата. При зададени 20-21 градуса в спалнята и бокса мерих, че е 18-19 градуса, което мен ме устройваПървоначално публикувано от bai kolyo
Машината я взехме от Актон електроникс. Монтажа също беше от тях - грамотно направено и по науката
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321902780[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321902840[/time]_________________________________________________
ето го и вътрешното тяло.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321905354[/time]_________________________________________________
машината се държи добре, само дето не знам дали аз се държа добре с нея хахахааа - пуснала съм я на auto + $ (energy save) и сменям само градусите - през деня я оставям на 19 градуса, а вечер на 21 градуса
???