Като гледам е нов, трябва да има за всички, само да има парички .
Като гледам е нов, трябва да има за всички, само да има парички .
...Прекрасна е машинката,а и определено е нова!Е...за такова нещо може и да прежалиш наличието на висулка от вън!....А дали ги има....нека Сашо каже,щото миналата зима имаше налични само тези големите,по малки ...Йок!Да му служи вярно на човека дълги дълги години!....
Гледам, че пак се появиха малки, ТЕРМОКЛИМА пак продават 281 UDR.Явно пак са внесли някакви количества нови машини.
Аз бих отнесъл една малка нова японска тошиба като за 13кв. спалня.
моя вчера също от 17 ч до 22ч показа консумирани 10 иени незнам какво значи това по компитентните ако им се занимава да смятатПървоначално публикувано от joro_bul
Ако по подразбиране е настроен на 22 йени (колкото е на PDR от 2009г.) за киловат и сам можеш да ги сметнеш харчовете
да значи ли че е изгорил около 8 - 9 стПървоначално публикувано от gnf
лелеее на който ида кажа ще ме сметнат за луд сигурно на зимата ще го замеря по точно
Tака е - то не е за вярване , особено при нашата цена на тока за kWh на дневна тарифа !
Ами калкулатора го смята 10 JPY=0.175лв. което е почти 1кв/ч дневна тарифа /5часа-по 200w.на час.Първоначално публикувано от zzz
Мисля че минимума, който може да се зададе от ДУ е 10 йени, при теб явно е толковаПървоначално публикувано от diksanal
Накрая добави и около 10-20-30% загуби от трафа в зависимост от натоварването му за по-представителна извадка за разхода.Първоначално публикувано от zzz
Накрая добави и около 10-20-30% загуби от трафа в зависимост от натоварването му за по-представителна извадка за разхода.
[/quote]
Шегуваш се, нали?
Ставаше въпрос за този пост,а за двуцифрените проценти-дано е шега-бяха сметнати загубите в рамките на 7-8% в най лошия вариант.Първоначално публикувано от zzz