Този пост е редактиран от hamann; 17-06-17 в 22:10.
Става и от AvAnt, на моята 16-ка е същото
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
![]()
Този пост е редактиран от ivan74; 18-06-17 в 09:40.
Под 6,5 имах в предвид дайсейкай 6.5, но въпроса ми беше към FatBoySlim.
ivan74, а въобще от някоя бюджетна друга марка/модел с по-нормални цени може ли да се ползва моторче. Или там слагат AC.
Имайте предвид, че новите моторчета са с 6 месеца гаранция. По-добре първо да се опита ремонт и ако не стане чак тогава ново.
На въпроса дали стават мотори от различните серии - да някой стават. Дали са еднакви моторите - не са еднакви.
Предполагам, че от 6,5 става ако е с една букса управлението и захранването.
От Авант става, зависи кой размер и коя серия ( -Е, Е2, E3, E5, E7 ).
Проверих и нямам употребяван мотор. Ако някой си купи нов, ще му предложа да изкупя стария мотор и така.
ICF-340-30-2 дали би станало. Гледам е със същите характеристики
Най-вероятно става. Не съм пробвал, но буксата е същата. Може да има малка разлика в дебелината.
Ми добре значи вече търся едно от трите моторчета
MF-280-30-5R
ICF-340-30-4
ICF-340-30-2
или ICF-340-30-3 от daiseikai 6.5
Как си мечтая за една торба с мотори![]()
То и аз попаднах на това https://www.yoycart.com/Search?Searc...atId=0&catId=0
Но се надявам от БГ да изскочи нещо
Не
За сега се търси втора ръка
Явно искаш да си редовен в тази тема още дълго време.
Вместо това нанеси удар на онзи, който е взел частите и е изчезнал. Напиши му един SMS, че го търсиш за климатика и не ти ли вдигне, директно отиваш в полицията и оттам по реда. Да видиш как ще звънне той.
Как ги търпите такива? Откъде накъде, остави, че е възрастна жена - който и да е, тоя ще се покрива и няма да си вдига телефона, че тръгнал и с частите. Понякога една жалба в полицията върши повече от чудеса, а споменаването на такава, ги кара да подскочат директно повечето мушета.