Тошиба имаха добър сервиз в Гърция. И машините там бяха по-евтини от тук. Отсвирете ги нашите дилъри, не са единствени.
Този пост е редактиран от Viking72; 07-07-17 в 09:22.
Когато преди 7-8 години ми смениха панасонишкия MF-280-30-5R на III серия с ICF от 5-а серия, имам спомен, че цената беше 240 лева.Не вярвам да се е променила кой-знае колко.
По-добре го дай на Мега да го рециклира ако става работата... и тея на 5-та серия не са стока два разтропани имам вече, особено единия в спалнята е дроб.
dodo_pv Покажи ги тия по-евтини климатици къде ги видя. И кой е добрия сервиз на TOSHIBA в Гърция, че не се сещам. Нали нашите Ахи са клон на гръцкото Ахи ако не знаеш.
Относно частите колегата не е попаднал на правилното място.
Напиши му на човека на лично правилното място и да се приключва драмата.![]()
Правилното време беше 2013 година, мястото беше Солун, машината беше дайсейкай, мисля пета серия, 13-ка. ДДС то не беше станало 23% и цената на новата машина беше около 1000 евро. От тогава не съм се интересувал, защото не ми се е налагало. Пробвай с google.gr и после контакти със сервизи или търговци. Коректни са и отговарят до няколко дни.
Възможно е тогава да е било така. 2012-2013 е последната година в която се произвежда 5-ца и може да се чистили някакви бройки. Сега като сравнявам цените са си същите, даже малко по-високи.
Миланов, това са нордик версиите, не обикновените.
Нордик са от тази година. Миналата година си бяха на сайта и в каталога обикновенните версии.Гледам и 6-цата от "А" станала на "А++".
- - - - - - - - - -
Мисълта ми беше, че нордик не нордик , чаркаляка е еднакъв. И не би трябвало да има проблем с едно моторче.
Писах на 6-те дистрибутора на АХИ и имам отговор от 2-ма
Нов ICF-340-30-4 - 360 и 400лв с 15 дни доставка
Единия обаче има рециклиран ICF-340-30-4 / вчера му го доставили / и го отнасям кът циганин кабел
Проблема с китаеца е цената на доставката $153
#153208、Dear customer,
We have got response from the supplier, your products weight is about 2100g, shipping fee is about $152.89 not $45.62.
I am not sure if your still want it? If you don't want it we can cancel the order and refund the credit to your credit card.
Не виждам, какво могат да му рециклират, освен да сменят лагерите.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk