Страница 11 от 34 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 502
Like Tree231Одобрявам

Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6

Пукане на пластмаси и шуртене при 10-ка Тошо Дайсекай 6 не се наблюдаваха тази зима. Адски тих климатик по мое мнение и си заслужава всяка стотинка.
    Mega одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това дали е тих или не е относително и индивидуално понятие .. примерно колегата biro е махнал шестицата и си е сложил FD .. щото много му шумяла ,и казва че митсуто е доста по тих .. като знам моето възприятие подозирам че се доближава до неговото и ще ми шуми тошибата .. отделно не виждам как може това малко вътрешно тяло да е тихо .. има си физични закони .. класните климатици са с вътрешни тела от 10-11 кг нагоре и това не е случайно .. за мен шестицата е среден клас климатик като изработка ,но доста форсиран на отопление ( което се заплаща обаче ) .. жалко че няма някой от Шумен във форума с такъв да го чуя ,може пък наистина да е тих ..

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Пловдив

Тихо е, защото никога не му се налага да вдига големи скорости. Като включи високите скорости си фучи доволно.

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

При Daiseikai серията на Toshiba, точно това е ценното. Знае две и двеста. Работи тихо при нормална работа, а когато се иска мощ се справя с тази задача без замисляне. Да не забравяме, че точно това означава в превод DaiSeiKai. Ако пък някой реши, че не е неговата марка, има и MHI ZJX-S, ME FD__VA или General-Fujitsu LT, едни също достойни машини.

... Колкото до това да видиш машина на щендер и да оцениш как работи и какво може за мен е несериозно от където и да го погледнеш.
    bobovo, VeleV.Klima, DUNDURMA и 4 други харесват това.

6. Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Шумен

Алекси да не си продал ХЕ-то .

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от total666 Виж публикацията
    Алехси да не си продал ХЕ-то .
    Да бе - некакъв будала го взе... А Алекси си е купил Дайсекай - че виж как им разбира.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Ела в Попово,климата е същия,да се убедиш че няма пукане или скърцане,стаята ми е топла ,и няма и намек за някакъв полъх дори.Стоя си зад думата,ако нещо лъжа-плащам ти пътя в двете посоки!!!!!
    Аман от разбирачи ,дето нямат машината,ама са Убедени че не става.......
    без лоши мисли,колеги

10. Junior Member Аватара на smqnab
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    При Daiseikai серията на Toshiba, точно това е ценното. Знае две и двеста. Работи тихо при нормална работа, а когато се иска мощ се справя с тази задача без замисляне. Да не забравяме, че точно това означава в превод DaiSeiKai. Ако пък някой реши, че не е неговата марка, има и MHI ZJX-S, ME FD__VA или General-Fujitsu LT, едни също достойни машини.

... Колкото до това да видиш машина на щендер и да оцениш как работи и какво може за мен е несериозно от където и да го погледнеш.
    Препоръчай му и някой дайкин , не е честно да пренебрегваш с лека ръка , най-доброто .

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Ами монтирайте по един климатик в тези магазини, както прави climamarket например. В Германия всеки един магазин продава само една марка, в по-забутаните райони да предлага максимум две марки. И има 3-4 монтирани климатика, които си работят. Даже и в Турция е така. Тука накачулили 15 марки вътрешни тела по стените и няма един да работи да се види на място. Човек трябва да търси отзиви по форуми, че и там се удря на камък понякога.
    justify одобрява това.

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

А ти как си купи клима дето не само не я видя закачена ами и пребоядисана разбра че е в последствие.
    bobovo, Mega, aruba_man и 1 други харесват това.

13. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Нали и аз това казвам. Купуваш на сляпо и се надяваш да Ок, ако го бях видял поне нямаше да го купя.

Edit: За телевизор като се ходи как са пуснати всички, някои даже си носят флашки да видят как чете различните формати. И с климатиците е крайно време да стане така.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    А ти как си купи клима дето не само не я видя закачена ами и пребоядисана разбра че е в последствие.
    Това не е климатик. Това е Инвестиция. И като такава не е някакво изключение.
    Mega одобрява това.

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man Виж публикацията
    Нали и аз това казвам. Купуваш на сляпо и се надяваш да Ок, ако го бях видял поне нямаше да го купя.
    Aruba, не се сърди, но ако е толкова читаво няма кой да я изхвърли на две години машина. Трябва да е като нова. Предполагам е с проблем (и) и за това сега ще намразиш марката. Аз лично съвсем серизоно бих проверил и дали не светят тия машини. Предвид къде живеем и какъв е контрола.

... Ако взимаш на старо поне взми от Сашо, да знаеш, че е проверена и обслужена машина.
    aruba_man одобрява това.

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

То не е зле и да видиш дали пък не свети нощем току виж си взел две в едно клима и ренген.
    aruba_man одобрява това.

18. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Точно така е, ето какви са тенденциите при втората употреба за японския пазар:

TOSHIBA PURE AIR PLASMA 18 - 19029387 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери

Утре ще го мия моя с кореселин. Дадоха ми такава идея, уж спреят падал и оставала оригиналната боя. Утре вечерта нещата може да се завъртят на 180 градуса.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 34 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос относно Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
    От niksan552 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 185
    Последно: 03-02-21, 22:23
  2. Mitsubishi Heavy SRK/SRC35ZJX-S vs. Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
    От Mega във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 74
    Последно: 03-03-16, 10:58
  3. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  4. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  5. Отговори: 4
    Последно: 29-11-11, 22:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе