Пукане на пластмаси и шуртене при 10-ка Тошо Дайсекай 6 не се наблюдаваха тази зима. Адски тих климатик по мое мнение и си заслужава всяка стотинка.
Пукане на пластмаси и шуртене при 10-ка Тошо Дайсекай 6 не се наблюдаваха тази зима. Адски тих климатик по мое мнение и си заслужава всяка стотинка.
това дали е тих или не е относително и индивидуално понятие .. примерно колегата biro е махнал шестицата и си е сложил FD .. щото много му шумяла ,и казва че митсуто е доста по тих .. като знам моето възприятие подозирам че се доближава до неговото и ще ми шуми тошибата .. отделно не виждам как може това малко вътрешно тяло да е тихо .. има си физични закони .. класните климатици са с вътрешни тела от 10-11 кг нагоре и това не е случайно .. за мен шестицата е среден клас климатик като изработка ,но доста форсиран на отопление ( което се заплаща обаче ) .. жалко че няма някой от Шумен във форума с такъв да го чуя ,може пък наистина да е тих ..
Тихо е, защото никога не му се налага да вдига големи скорости. Като включи високите скорости си фучи доволно.
При Daiseikai серията на Toshiba, точно това е ценното. Знае две и двеста. Работи тихо при нормална работа, а когато се иска мощ се справя с тази задача без замисляне. Да не забравяме, че точно това означава в превод DaiSeiKai. Ако пък някой реши, че не е неговата марка, има и MHI ZJX-S, ME FD__VA или General-Fujitsu LT, едни също достойни машини.
... Колкото до това да видиш машина на щендер и да оцениш как работи и какво може за мен е несериозно от където и да го погледнеш.
Алекси да не си продал ХЕ-то .
Ела в Попово,климата е същия,да се убедиш че няма пукане или скърцане,стаята ми е топла ,и няма и намек за някакъв полъх дори.Стоя си зад думата,ако нещо лъжа-плащам ти пътя в двете посоки!!!!!
Аман от разбирачи ,дето нямат машината,ама са Убедени че не става.......
без лоши мисли,колеги
Ами монтирайте по един климатик в тези магазини, както прави climamarket например. В Германия всеки един магазин продава само една марка, в по-забутаните райони да предлага максимум две марки. И има 3-4 монтирани климатика, които си работят. Даже и в Турция е така. Тука накачулили 15 марки вътрешни тела по стените и няма един да работи да се види на място. Човек трябва да търси отзиви по форуми, че и там се удря на камък понякога.
А ти как си купи клима дето не само не я видя закачена ами и пребоядисана разбра че е в последствие.
Нали и аз това казвам. Купуваш на сляпо и се надяваш да Ок, ако го бях видял поне нямаше да го купя.
Edit: За телевизор като се ходи как са пуснати всички, някои даже си носят флашки да видят как чете различните формати. И с климатиците е крайно време да стане така.
Aruba, не се сърди, но ако е толкова читаво няма кой да я изхвърли на две години машина. Трябва да е като нова. Предполагам е с проблем (и) и за това сега ще намразиш марката. Аз лично съвсем серизоно бих проверил и дали не светят тия машини. Предвид къде живеем и какъв е контрола.
... Ако взимаш на старо поне взми от Сашо, да знаеш, че е проверена и обслужена машина.
То не е зле и да видиш дали пък не свети нощем току виж си взел две в едно клима и ренген.
Точно така е, ето какви са тенденциите при втората употреба за японския пазар:
TOSHIBA PURE AIR PLASMA 18 - 19029387 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
Утре ще го мия моя с кореселин. Дадоха ми такава идея, уж спреят падал и оставала оригиналната боя. Утре вечерта нещата може да се завъртят на 180 градуса.