климатик без тих режим за спалня - мне мерси
И III серия не пука пластмаси.На ХИТАЧИ-то също никога не е пукала пластмаса.
И аз нямам оплаквания от моите хайвани.
санчовците са в друго измерение жалко че ги изкупиха и вече ги няма .. това е единствения ми климатик към който нямам никакви забележки а е базов модел
Днес Тошо прави втория си дефрост за сезона, седях нарочно да го слушам и нито едно пукане. Монтиран е на вътрешната стена, зад него грее MHI-то.
явно няма мъгли при вас .. тука нощем е -2-7 и гъста мъгла вече 10 дена .. в момента е -3 и мъгла
И Дайкин-ите не дефростват. Вчера вечерта хванах един дефрост, хем са настроени на 23*.
Мъгла има нощем, знам ли може и да е смог от печките, или комбинация. Но нощем машината реално спи, защото се спи на 19 градуса при децата, стаята е била топла на 23 градуса до 22 часа, през нощта се пуска сам по някое време, но едвам-едвам. Мицубишито го чувам към 3-4 сутрин да дефроства и после към 11 докато се вдигне мъгливото. И при двете машини няма ненужен дефрост, само при бяло и то доста. Днес снимах на клип дефроста на Тошибата. Ето и линка, ще е активен седмица. Моля да ме извините за изкривения врат, хаха.
Този пост е редактиран от Mega; 23-12-13 в 22:52.
От близо една седмица сме с гъста мъгла.ТОШО прави по един дефрост на денонощие през деня, когато е на 22 градуса.Побелява си и после си го изчиства до черно.Нощем и при мен е на 19 градуса, когато сина ми спи.
Еее като ви слушам с тези дефрости почнах да завиждам, моя Daiseikai 5 вчера в мъглата сигурно 10 пъти дефроства.