Привет, да споделя впечатления от Дайсей 6 - 10 ка, инсталирана във всеоще необитаем малък офис.Както сградата така и офиса не са виждали топлоизотчник. Монтирахме в отвратителна мъгла,която продължава и в момента.
Последващите 48 часа машинката работи в тези идиотски условия при мъгла и темп. -2 до -1 вчера +1 днес пак е студ.
Оставихме я на шега да поработи.За по-любознателната аудитория е монтирана в 35 m3 ,има и 2 кв.м прозорец.
Проверих какво става на другият ден.. 330 W/h , с уговорката ,че на входната врата има 0,5 мм процеп понеже не съм сложил четки. На следващия ден си работеше на 200 W/h . Това на 17 градуса понеже няма никой вътре.
Отвън тишина.. перката едвам се мандахерца , събрала скреж леко , дефроствала по някое време .
Машината я разчетохме по 80 W на кубик, като това прави 2.8 kw ,а по номинал данните сочат 3.21 kw. Запас има и това е коeтo кара машините да са ефективни.
Някой ще рече да бе да, да ама не .
Домашната 5-ца 16 ка се претоварва с нейните 65 W в голямо помещение. Та иде реч ,запас трябва и то сериозен.
Външното тяло е огромно което облегчава работата при тези свински условия,работи си въпреки скрежа и мъглата .Имам и впечатления от 2 13-ки 6 ци.. никакви изненади просто техниката правилно оразмерена се изплаща.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 231Одобрявам
231Одобрявам

Това е платено съобщение. Некои усери ще се скъсат да се оплакват от Тошковци!
Това е платено съобщение. Некои усери ще се скъсат да се оплакват от Тошковци!  

Първоначално публикувано от imegogo
 Първоначално публикувано от imegogo 
 ,та  ....
 ,та  .... съм  собственик на Тошко 6. Това чудо на техниката е звяр искаш +24 няма  проблем след 5 мин. ги имаш. Ама имало мъгла….... е и…, след дефрост  около 5-7 минути почва едно зверско духане на врял въздух
съм  собственик на Тошко 6. Това чудо на техниката е звяр искаш +24 няма  проблем след 5 мин. ги имаш. Ама имало мъгла….... е и…, след дефрост  около 5-7 минути почва едно зверско духане на врял въздух около 5 мин. докато не навакса и после кротва. Не знам как може някой  да се оплаква! Хайде сега да кажа и какво топля: помещенията са хол и  коридор 30 кв. като вратата на коридора е към стълбище, което не се  отоплява. Под мен е мазе и две от стените са външни. Изолация за сега  нямам, така че съм предоволен от него. Сутрин си пия кафето по гащи, а  не с шуба.
  около 5 мин. докато не навакса и после кротва. Не знам как може някой  да се оплаква! Хайде сега да кажа и какво топля: помещенията са хол и  коридор 30 кв. като вратата на коридора е към стълбище, което не се  отоплява. Под мен е мазе и две от стените са външни. Изолация за сега  нямам, така че съм предоволен от него. Сутрин си пия кафето по гащи, а  не с шуба. и никои не може да ме убеди в обраното.
и никои не може да ме убеди в обраното.