Отговор: Toshiba Daiseikai 8
Не помня, мисля, че в големите студове работеше On--Off само докато темперира. Харчи повече, защото загубите ми нарастват. Другия месец ще видя пак. Сега ме отопляват от долния етаж и не минавам 350W. Държи около 220W до 270W
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo_pv
По-скоро, около 20W.
А, най-скоро - 10 W. Толкова харчи само на турбина.
Цитат:
SPSt
А, най-скоро - 10 W. Толкова харчи само на турбина.
Сигурен ли си, че си наясно с елдвигателите и по-специално с тези, с честотно управление? Не, че не може да са 10 ватовете, но обикновено през лятото падат до толкова! Турбината харчи около 4 W, до 5 W в този режим.
Ще се изразя по-коректно-10W е консумацията на климатика в режим офф. Я виж ти как си написал 20 W за вентилатор. Ти наясно ли, в такъв случай с честотното регулиране.
Колега, написал съм приблизително общата консумация и на двата вентилатора! Човекът над мен е изразил мнение, че харчат общо 80W при работа на минимум, в режим отопление. Аз не съм съгласен, защото турбината харчи само 5, а външният едва върти. Що се заяждаш?
Цитат:
dodo_pv
Колега, написал съм приблизително общата консумация и на двата вентилатора! Човекът над мен е изразил мнение, че харчат общо 80W при работа на минимум, в режим отопление. Аз не съм съгласен, защото турбината харчи само 5, а външният едва върти. Що се заяждаш?
Изобщо не се заяждам-ти започна., Сигурно се е получило недоразумение. Човекът е написал: "70-80 вата ви е консумацията на вентилаторите само". Явно не е виждал машина дето поддържа температура с 45W. Peace! :thumbsup:
Цитат:
Христев
Нисък клас,защото не ми се дават излишни пари за скъпи боклуци...а и моят си работи на 200-300 вата и не изключва поне от месец!
180W са ти само вентилаторите :lol:, нали е нисък клас
Понеделника върнах фабричната настройка за Cold Draft prevention, викам да пробвам за кеф, и снощи се успа :lol: (Външна температура 4) Не се успивал той ...
днес пак на обратно.
Цитат:
DarkSide
Понеделника върнах фабричната настройка за Cold Draft prevention, викам да пробвам за кеф, и снощи се успа :lol: (Външна температура 4) Не се успивал той ...
днес пак на обратно.
И аз го изпробвах, просто от интерес, на настроени -4. Държах го така една седмица за която засякох 2 успивания и пак върнах на изключен Cold draft prevention. Повече не мисля да го човъркам!
Проверявате си машинити, няма лошо.:) То като да бръкнеш в контакта и да очакваш нещо друго да се случи. След година две ще препишат софта.
:Drinks:
Хубави са ви машините, и много много не ги човъркайте. Да няма онли три раза достъп до експерт менюто.:)
Цитат:
milanov
Проверявате си машинити, няма лошо.:) То като да бръкнеш в контакта и да очакваш нещо друго да се случи. След година две ще препишат софта.
:Drinks:
Хубави са ви машините, и много много не ги човъркайте. Да няма онли три раза достъп до експерт менюто.:)
умника на мама той, тук има инженери от тия дето учиха по изпитите и с това си изкарват прехраната - та леко леко с обидите, не знаеш на кого ги пишеш
Няма обиди, просто предположение, че може да има ограничение на броя пъти на достъпа до това меню. :) Много малко е информация за тези "секретни" настройки. В другата тема са пуснали една табличка с други полезни настройки.
Цитат:
milanov
Няма обиди, просто предположение, че може да има ограничение на броя пъти на достъпа до това меню. :) Много малко е информация за тези "секретни" настройки. В другата тема са пуснали една табличка с други полезни настройки.
Може ли насока за темата с оглед табличката !? Не, че ще човъркам, но ми е интересно. :)
Всички сме доволни, благодаря ти! Само един не успя.
Здравейте колеги.
След направеното препрограмиране снощи,забелязвам следното нещо:след off при автоматична настройка на fan,климатика не вдига клапи а турбината продължава да духа и постепенно намалява до супер лек полъх,който не се усеща на повече от метър според мен.Когато fan е на примерно 2-ра или 3-та скорост след off турбината продължава да работи със скороста на която е настроен fan,при което се създава усещане за студ.
Въпросът ми е така ли работят всички прекодирани Тошиби или е само при мен и има ли начин да се оправи ?
p.s С кой бутон на дистанционното се активираше дефрост?