Кое съм плюл и кога? Ако не ме лъже паметта, един друг потребител плюеше с всички сили една машина, след което, си я купи точно нея. Сега стилът се е запазил, но неговата просто е изключена от мантрата.
Преглед за печат
Кое съм плюл и кога? Ако не ме лъже паметта, един друг потребител плюеше с всички сили една машина, след което, си я купи точно нея. Сега стилът се е запазил, но неговата просто е изключена от мантрата.
Стига сте ми вкарвали чужди думи в устата, недоволен съм от скопения и компресор, спрямо петицата и от цената. Другото си е наред, с изключение на сбърканите таблици с параметрите в инженерното, заблуждаващо някои колеги. Мислите ли, че ми беше лесно да я взема? Три дена обикалях да гледам наляво и надясно за какво точно става въпрос. На място видях дайсейкай 6 и дайсейкай 6.5, не вписващи се в представите ми за машина, предлагаща очаквания от мен комфорт. Моделът RAK-35PSB на Хитачи го нямаше никъде закачено... Пък и помещението е всекидневна, не спалня, така че да направя компромис със скопения компресор не ми беше проблем. Не е ясно още как ще охлажда при работеща готварска печка, ама ще видим.
На лепенките на вътрешното тяло отдолу пише Made in Japan на моите, погледни там.
Додо ако ще продаваш Тошибата казвай :)) аз си падам по машини със скопени компресори
И на моята пише така, но не са я залепили японците. Пак казвам, изнасяната техника от Япония за Европа си има стандарт за етикетиране и означаване. Работил съм с тяхна техника и съм монтирал различни техни агрегати по наши машини. Всичките се етикетират по един и същи начин, нямащ общо с това при RAS-10PKVP-E.
Скопен е на осмицата, щото няма минимумите на петицата. Липсват и сума неща по хладилната част, но за сметка на по-големия и ефективен топлопренос. Ти откога се привърза така към по-високите минимуми :confused:
е то няма машина на 220 волта с по нисък минимум от дайсейкай ,приличен е особено на 10ката .. нея бих я сложил в едно по големичко помещение тука гледам се гаврят с машината в 12-15 квадрата спокойно ще топли и 25
На 10-ката минимума по добре ли го държи бяха писали 120 140 вата което е много добре, но при студено време дане става и той 400-500 вата, което нее много нормално
Toshiba RAS-10G2KVP-E Service Manual (Page 48 of 127)
Тази функция била за хептен капризните :)
48стр. Точка 22
В дясно е обяснено как става. По дефолт от завода функцията е изключена.
Някой ако забележи нещо друго интересно да споделя
Това е безумие! Шумен Daiseikai означава само едно, че някой му взима акъла. Тези машини са "шумни", когато работят близко до максимума си. Дори тогава не са шумни, а по-скоро натоварени. Което означава, че не са попаднали на стопани. За какво си купувате мощни машини, ако ги ограничавате софтуерно? Това ограничава и дефроста.
Другата есен (Х-ХI месец 2015) дали ще се предлага този модел (Daiseikai 8) или ще бъде изместен от по-нов ?