то ако си от Пловдив си объркал захранващото напрежение за начало![]()
то ако си от Пловдив си объркал захранващото напрежение за начало![]()
АЛЕКСИ НАПРАВООООООООООООО УЦЕЛИ ВОЛТАЖА![]()
Има предвид, че от Пловдив можеш да получиш добра оферта за 100 волтова машина.Ще чакаме отзиви за СУМУЗИ-то.
Драснах ти на лични едно съобщение.
Колеги получисе малко промяна в плана.някой ако може да ми каже тази машина дали е добра Daikin F36ETDS
- - - - - - - - - -
Немога да намеря информация за него .
що не ти харесва Тошибатаспоред мен специално 16ката си заслужава масивно външно тяло и мощен компресор .. от 100 волтовите има интересни машини но според мен тоя Дайкин не е от тях ,нисък клас на марката от 2004г
- - - - - - - - - -
ето ти данните му
http://ec.daikinaircon.com/ecatalog/...3415I04023.pdf
Тошибата не е изключена като план .. абе тука ми палната главата с какви ли не неща и нз какво да правя ...
ами разгледай какво се предлага .. ако ще е 2ра ръка бих взел нещо от висок клас или почти ново - избор има
По-добре сега да ти пламне, отколкото после![]()
лесно ще се ориентираш ,по високия клас машини задължително имат завишено топлоотдаване .. при Фуджицу топ модела е Нокрия ,при Мицубиши топ модела започва със Z ,има и едно много интересно Саньо на едно място .. Дайкин ги пропусни имат добри модели ама .. като изключим уруру сарара другите според мен не си заслужават а той е скъп .. разгледай и Тошибите задължително даже от тях почни
ok мерси , ще погледна какво мога да намеря
- - - - - - - - - -
MITSUBISHI ZXV368 и MITSUBISHI ZW28T -това добре ли е ?
Този пост е редактиран от nanizealot; 09-01-15 в 21:14.