то ако си от Пловдив си объркал захранващото напрежение за начало
то ако си от Пловдив си объркал захранващото напрежение за начало
АЛЕКСИ НАПРАВООООООООООООО УЦЕЛИ ВОЛТАЖА
Има предвид, че от Пловдив можеш да получиш добра оферта за 100 волтова машина.Ще чакаме отзиви за СУМУЗИ-то.
Драснах ти на лични едно съобщение.
Колеги получисе малко промяна в плана.някой ако може да ми каже тази машина дали е добра Daikin F36ETDS
- - - - - - - - - -
Немога да намеря информация за него .
що не ти харесва Тошибата според мен специално 16ката си заслужава масивно външно тяло и мощен компресор .. от 100 волтовите има интересни машини но според мен тоя Дайкин не е от тях ,нисък клас на марката от 2004г
- - - - - - - - - -
ето ти данните му
http://ec.daikinaircon.com/ecatalog/...3415I04023.pdf
Тошибата не е изключена като план .. абе тука ми палната главата с какви ли не неща и нз какво да правя ...
ами разгледай какво се предлага .. ако ще е 2ра ръка бих взел нещо от висок клас или почти ново - избор има
По-добре сега да ти пламне, отколкото после
лесно ще се ориентираш ,по високия клас машини задължително имат завишено топлоотдаване .. при Фуджицу топ модела е Нокрия ,при Мицубиши топ модела започва със Z ,има и едно много интересно Саньо на едно място .. Дайкин ги пропусни имат добри модели ама .. като изключим уруру сарара другите според мен не си заслужават а той е скъп .. разгледай и Тошибите задължително даже от тях почни
ok мерси , ще погледна какво мога да намеря
- - - - - - - - - -
MITSUBISHI ZXV368 и MITSUBISHI ZW28T -това добре ли е ?
Този пост е редактиран от nanizealot; 09-01-15 в 21:14.