FUJITSU AS-28PPZ NOCRIA и това ?
FUJITSU AS-28PPZ NOCRIA и това ?
и 3те машини са много добри ,стига да са добре профилактирани че не са първа младост .. явно гледаш в Драмакса ,имай предвид че доста недоволни има от тях ..
Нокриата е от Пловдив в понеделник ще хода да е гледам ако е налична ,а другите са от драмакс , но са продадени , в понеделник ще има доставка както и в др. 4 фирми .
nanizealot, не се занимавай с Драмакс. Имат добри машини, но сервизната им услуга е ужасна. Ако можеш се ориентирай към друга фирма.
Значи нокриата е 14 ,предлагат ми TOSHIBA RAS-401SDR и PANASONIC CS-40KA2E6 18-ки. Мнение
Тошибата .. все пак зависи и кой колко пари му искат де
Взех TOSHIBA RAS-401SDR в понеделник го монтирват дано всичко да е наред и остана доволен !
Не сподели цената,тайна ли е?Коя година е машината?
2008 , 1300 без монтаж
модела се произвежда 2007-08
Айде вече е в къщи !!
20150119_180627.jpg20150120_101029.jpg
Честито.Много добре изглежда, запазена машина.
много топло духа , много е тих ,вънка не се чува нищо само въздуха от перката и то леко .Няма бучене свистене тем подобни за сега съм доволен дано и за напред нямам проблеми , страшно много функций ,ще допълвам в темата впечатления с времето
- - - - - - - - - -
след 3-4 месеца ще бзимам и за спалнята .Голям мераклия съм на една Мацуга ,като дойде времето ще обсъдим и другата машина .
Честито,страхотна машина.Още 15г. безотказна работа
зарад таз машина,ще имаш големи проблеми с жената и ......енергото.ай ЧИСТИТУ