След тошиба другите ще ти идват некомфортни.
След тошиба другите ще ти идват некомфортни.
много запазен честито .. да се тури ватметъра да видим дали слиза ниско в това топло време
Имам вчера купих ,после ще го сложа .
23 зададени ,термометара показа 22 горе долу в др. край на хола е . ето какво показва като консумация.Отвън е 7 градуса.Това Ват метърче е на терасата дават му до 5 градуса да бачка дано не стане някав фал.
20150120_113343.jpg
Този пост е редактиран от nanizealot; 20-01-15 в 12:56.
ПРИЯТЕЛ,купил си си хубава машина -не се втелявай.ако е добре обслужена и монтажа е добър,ще гори колкото трябва.
Момчета направо съм изумен вчера отворих вратата на хола да пробвам дали ще топли коридор 6 кв. и спалня 15 кв. ,вратата на хола и спалнята са една срещу друга ,в хола си подържа 22 градуза при зададени 22 в спланята 20-21 ,климатика е срецу двете врати ,събира се към 48 кв. .Предполагам и изулаците помагат много ватре всичко е на кнауф с вата + таваните ,външна изолация на къщата ,дограми пвц 6 камери 30мм пакет четири сезона стъкла .
тия дни е много топло.. спокойно ще топли 50 квадрата както е +6+12
Днес се беше кротнал ,но и времето е меко
20150122_013001.jpg
- - - - - - - - - -
На 21.5 градуса ,много плавна работа на машината , коригира с температурата много точно .Консумация 108 W
20150123_113050.jpg
Момчета търся поставка за дистанционното, ако някои продава да пише на лс
Този пост е редактиран от nanizealot; 23-01-15 в 23:33.
при японските машини е опция ,вероятно оригинално е нямал
Момчета нормално ли е на външното тяло перката да върти постоянно (сравнително леки обороти ) ? При положение ,че вътре е достигнал тем. и не духа само много лекичко се усеща полъх .
Нормално е, той си знае.
За спалнята съм харесъл Toshiba RAS-B10N3KV2-E Suzumi Plus , 16 кв. тавана 2.40 . брутално изолирана , тавана и всички стени с кнауф и вата , дограма 6 камерна 30мм съклопакет 4 сезона , къща -северна стая .
Няма да сбъркаш.