Този пост е редактиран от nanizealot; 01-02-15 в 15:58.
Дайте мнение за тази машима Panasonic CS-E9QKEW~CU-E9QKE
Колеги хрумна ми една идея ако може мнение и препоръки , така ли иначе ще взимам клима за спалнята след време ще трябва да топля и детска стая (малка 8 квадрата започнал съм ремонт ,дограмата е сменена 4 камери ,вътре на кнауф с вата 2 външни стени ,източно изложение ) мисълта ми е за мулти спит !!
Как се чистят пласма-йон филтрите и мога ли да изключа аспирациата когато пускам плазма-йон?
Какви са ви мненията за Toshiba RAS-281GR или UR-серйте?
Днес , когато реших да почистая климатика си ,след сваляне на плазма кутиите ми се наби на окото нещо много неприятно за мен ,както и страшна немърливост и некоректност от фирмата ,от която бе закупен климатика ,но ще си търса правата до дупка. Прилагам снимки открийте разликите .
20150215_174700.jpg20150215_174709.jpg20150215_174714.jpg
Само аз ли не разбирам каква е машината и какъв е проблема?
скъсана е жичката на едната касета .. май си я скъсал докато я чистиш
абе колеги нищо не съм скъсал АЗ те жиците ги няма ,не една ама всички ,не съм ги мил чистил просто ги видях преди да предприема нещо
- - - - - - - - - -
Гледайте добре
- - - - - - - - - -
и четете добре какво съм писъл
- - - - - - - - - -
утре добре ще запозная НТТ 3 с проблема ,не да ме правят на маимуна
- - - - - - - - - -
20150215_174700.jpg20150215_174709.jpg
nanizealot, пишеш за проблем при машина която няма нищо общо с темата. Именно заради това колегите така реагират. И между другото, това е трябвало да го видиш още като купуваш машината. Защото така мога да ти обрисувам различен сценарии който няма да ти допадне...
Aleksandars пиша тук за да не наводняваме форума само с теми , а отностно това ,че сега съм го видя , а не преди това не мисля ,че е нужно да се коментира то по тази логика всеки които си купуват климатик трябва да е с техничеко образувание и да знаят каде да гледат ,човек трява да е коректен и честен ,а имено фирмата трябва да ги притежава тези качества .
Този пост е редактиран от nanizealot; 15-02-15 в 20:21.
ми то така е и като купуваш примерно кола втора употреба .. нали не очакваш да е като нова
Не, ама ти се иска.
https://www.facebook.com/video.php?v...58&pnref=story
Изкарахте го виновен човека, че са му дали машина с неработеща касета...
Чудя се по-различни ли щяха да са реакциите, ако това се беше случило с нова клима?
Климатикът, ако е профилактиран и обслужен както трябва преди продажбата, това не би трябвало да се случва.