Няма седмичен таймер. Само on и off.
Не съм много сигурен, но като се зададе on тймера и климатика се изключва, включва се като дойде времето на таймера. Т.е. не става вечер да е на 20° и сутрин като се събуди човек да е 24°. Пробвай и пиши.
Няма седмичен таймер. Само on и off.
Не съм много сигурен, но като се зададе on тймера и климатика се изключва, включва се като дойде времето на таймера. Т.е. не става вечер да е на 20° и сутрин като се събуди човек да е 24°. Пробвай и пиши.
Да точно така работи таймера, но по-скоро въпроса е дали трябва да е със седмичен таймер самото дистанционно понеже Вимакс го предлагат така https://*********/invertorni-klimati...tu-klas-a.html (не мога да дам линк)
В книжката нищо не пише за функция вентилация явно я няма. А функциите, които се изреждат от MODE са ; Автоматична(топло/студено); Студено; Изсушаване; Топло и с отделен бутон(ONE-TOUCH) се активират автоматично зададени настройки от производителя. С една дума незнам как да включа само вентилатор.
Suzumi + няма функция само вентилатор (вентилация е нещо различно). Моделът няма стандартно седмичен таймер - опция е. Има само он/офф таймер който е ден за ден.
Също така за някоя друга екстра ако ти хрумне да питаш ,я няма - да ти отговорим от сега
Темата е за друг модел, който е без Е1 накрая и е 18-ка. За Е1 серията я има функцията проверено. Аз лично намирам тази функция за безполезна, но това е мое мнение.
milanov - oпцията е закупуване на дистанционно със седмичен таймер.
А че колегите са го написали в сайта, че го има фабрично е съвсем друга тема... имало е изгубени в превода според мен.
Не че разбирам за к'во ти е вентилатор, ама ...
Доколкото видях, нямаш плазма че поне да се пречиства въздуха.
За мен е неоправдано да ползваш климатика вместо вентилатор...
Ама като си мераклия пък... :
Задаваш режим охлаждане, температура 30гр., избираш си скорост на вентилатора и си ти!
Лятото от време на време си пускам на вентилатор. Все пак е единственият режим при който нямам on/off.
Въпроса е защо за го излъгали човека.
е на охлаждане поне не слиза ли около 200 вата
New Optional Wireless Remote Controller with Weekly Timer — Toshiba EMEA Air Conditioning
milanov - около 200 лв.
бе как Ше е възможно климатик да няма функция вентилатор??????
при Тошиба го пускаш на отопление и като се успи - е тва ти е режима вентилатор
Мухаха,айде стига заигравки,Ше се скараме
Този RB-RXS30-E за кои модели става, че тука-ЦЪК го спрягат за "А1" ???
Нещо пълна каша с тошибите.....
- - - - - - - - - -
Има едно "B" - multi / НЕ multi
На "B"-то за мулти няма само вентилатор, няма май да стане и седмичното дистанционно....
П.П.
Няма ли някой да внесе някаква яснота в маркирането на модела - буквички, цифрички кое какво е.