Седмичният таймер се ползва цяла зима при машини в семейства, където хората работят или не са си по цял ден в къщи. Увеличава се ефективността на работата им.
Седмичният таймер се ползва цяла зима при машини в семейства, където хората работят или не са си по цял ден в къщи. Увеличава се ефективността на работата им.
намаляването на температурата когато те няма с нищо не подобрява ефективността на климатика ,води до икономисване на няколко стотинки за сметка на комфорта .. аз отдавна спрях да го практикувам
Цяло хеви взех заради седмичен таймер. Е вярно не го ползвам, бъгав е. Мигне ли тока, цялата програма изчезва от вътрешното тяло. Седи си в дистанционното, но не може да се активира на ново с бутона weekly. Трябва да се мине през всичките стъпки с потвърждение. И ми писна.
За какво е тогава, явно е рекламен трик.
Служебните дайкини натискаш weekly и тръгват по програмата. Спира тока, идва и продължават. Заблудил съм се,че всички са така.
Вярно, ако обитаваш помещението на принципа "тука има, тука нЕма". Или 5 дни в командировка, 2 в къщи. Или подобен график.
Тази година нищо не барам,30% ми е отгоре, ама май ми е по-добре.
Този принцип "тука има нема" не ми е ясен, отоплява се цялото жилище. Тънкостта е как да го правиш, без да нарушаваш комфорта и да опазваш околната среда, сиреч, да го правиш екологично! Заради наследството, което ще оставиш на децата си.
Хевито помни клапи и всички други настройки, седмичата програма не.
Тошибата клапи не помни, има само on и off таймер, не ги помни.
Много бях фен и на жично дистанционно, за единият няма за другият 300евро.
Смяташ ли че това жично дистанционно ще промени нещо,само ще си вътре с 300 евро.
Компромисен вариант на седмичен таймер, с много условности и компромиси, е универсалният wifi модул.
Този пост е редактиран от toto4ev; 14-12-17 в 22:54.
Значи преди да купя хевито имаше оплаквания, че не държи температурата, подминава я и т.н.
Изрично ПИТАХ в Кондекс може ли да се сложш жично с температурен сензор в него, отговор можи. Колко струва, отговор трябвало и интерфейсна платка около 300ЛЕВА.
Добре, не са малко, но ако се наложи има вариант. Та така.
- - - - - - - - - -
Не знам като какво съм я изкарал, държи 22.5° и ако я изключа довечера в стаята няма да е под 19°. За 48часа 9kWh.