Притеснява ме, че не съм решил проблема с тракането още и ако трака постоянно като е в офф ще откача.
- - - - - - - - - -
Така че ако имах и двата кода щеше да е супер.
Притеснява ме, че не съм решил проблема с тракането още и ако трака постоянно като е в офф ще откача.
- - - - - - - - - -
Така че ако имах и двата кода щеше да е супер.
И 300 вата са много камоли 380 при обявен съвсем друг минимум, никъде не пише, че му се променя толкова много работата на климатика при температури под 0 градуса, дори в сервизното са дадени много добри минимуми при отрицателни температури, това си е невярна и подвеждаща информация.
Този пост е редактиран от MisterT; 22-12-16 в 20:17.
Е, сега вече машините ви ще работят като моя ДАЙСЕЙКАЙ III - без проблеми.
Как мислите ако проблема е отстранен и клапите не мърдат при он/оф дали тогава е подходящ за спалня. Имам още време да реша така че ще наблюдавам работата на препрограмираните.
Този пост е редактиран от avenger; 23-12-16 в 15:53.
За щастие нямам тошибата а 2 хитачита и един панасоник от които съм доста доволен за парите които съм дал
Днес сутринта пак направих малко тестове при -3 външна, но всички опити за "успиване" бяха безуспешни. Сензорът си е на оригиналното място. Мисля че, проблемът е решен и то не само "успиването" , а и ненужното разхождане на шумните клапи. Всички които имат този проблем да не се притесняват и да се свържат със сервиза. Досега нищо не се променило в негативна посока след препрограмирането.
Този пост е редактиран от MisterT; 23-12-16 в 15:48.
Значи проблем е имало и той не е бил измислица породена от големина на помещение, техническа култура на потребител и т.н. до(до)води.
Помните ли началото, Insomnia#24 , 27-10-15, 21:59
Toshiba Super Daisekai 8 -Въпроси-ЦЪК
Не знам защо изобщо сте се съмнявали в наличието на проблем. Няма как 10 различни човека, от различни градове, непознаващи се един друг, да рецитират един и същ проблем като "отче наш" без той да съществува. То в разделите на Мидея и Осака беше по-спокойно зимата, отколкото в темите за Дайсекай 8.Стъпката по коригиране на софтуера, макар и закъсняла, може да възвърне част от загубеният имидж на марката и най-вече серията Дайсекай!
Този пост е редактиран от avenger; 23-12-16 в 22:28.
Обадих се аз днес. Машините са в гаранция, но ми беше споменато, че ако не са ще трябва да си заплатя за услугата, което ме учуди. Не питах колко т.к. моите са в гаранция, но е странно - ако е открит дефект не ли трябвало по всяко време да се оправя. Хм... или жената на телефона нещо се обърка.
Този пост е редактиран от avenger; 23-12-16 в 22:29.
Няма сервизна кампания, така че услугата е безплатна за тези машини които са гаранционни.