<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">D3BEP,
прави ми впечатление някаква особена агресия в твоите изказвания. Мисля, че понякога прекаляваш с грубите нападки. Може би трябва да се замислиш, или да потърсиш помощ. Извинявай, ако тези думи те обиждат, но ми е мъчно за теб. Изказването ми е съвсем добронамерено, макар че (може би) нямам това право.
<div align="right">Originally posted by Jenny*-*27/08/2004*:* 20:30:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">Право - имаш
Агресия - има
Прекалявам може би, и в това си права. Ако и да зависи от аршина. Разменяме бархет за басма и всеки мери на другия. От едното повече, от другото - по - малко.
Чак помощ(квалифицирана) не смятам да търся. Всъщност ти може би изхождаш и до известна степен от годините и опита си, коментирайки моето поведение. От твоята гледна точка то - сигурен съм - изглежда така. Но не и от моята.
Не се сърдя, просто казвам. Разбирам позицията ти .Виждам и че си се пооттеглила от форума от едно известно време. Обещавам, че ще се постарая да внимавам с изказванията в теми, където забележа твоето участие.
Всъщност именно това е глупавото - че покрай сухото гори и суровото. Но пък всички сме егоисти.</font id="blue">