Страница 16 от 19 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 272

Антимафиоти проведоха акция срещу потребители на Arenabg.com

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: Антимафиоти проведоха акция срещу потребители на Arenabg.com

Цитат Първоначално публикувано от arenabg.com
    Грешката е следната:

Съжалявамe, в момента не се приемат нови регистрации.
    :knuppel2:

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Някой няма ли свободен "Read-only" акаунт там
    че ми стана интересно

4. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Хвала на таквизи служби! Само така!

Не че на "Славейков" нещо се е променило, не. На 24 май минах оттам с децата - преброихме 7-8 сергии, бачкащи на пълни обороти, със "снимките" наобложките и т.н. Правя си заключението че тези сергии са на самите ченгета или на техните началници...

Всичко Мара втасала, останало и само п-----а да си начеше...
    Изключително тъпо поведение на милиционерите напоследък...

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

самите "милиционери" нямат нищо общо. те просто изпълняват заповеди

"тънкият" момент е в избирателността на акциите, които биват поръчвани по-отгоре. и като се има предвид удобно залегналата защита на частни интереси от държавни структури - според мен дори няма политически елемент в цялата работа (помпане на имидж), а по-скоро инспирирана от някой заинтересуван дейност

6. Member
    Тук е от
    Nov 2004

А въпросните заинтересувани дали са само официалните представители на носителите на авторските права? Защото ограничаването на свалянето от Интернет би повлияло както на продажбите на лицензни дискове, така и на оборота на гореспоменатите сергии на "Славейков". Може пък собствениците на сергиите да са се подразнили, че торентите им намаляват печалбите.
    Леко изместване на темата: израза "политически елемент" напоследък по-скоро се тълкува не като търсене на имидж (на кого му пука, така или иначе всички си гласуват по цвят), а като директна намеса на политиците (депутати, министри, партийни деятели и всякаква подобна измет). С такива избиратели, такива политици. Каквито политиците, такава и политиката. Съответно и държавата, с което кръгът се затваря.

7. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

в момента гледам арената - най новото - шифъра на леонардо - 2цдта Пропър - Пука
    сийд 934 пиър 437- не виждамнякаква особенна реакция от "МЕРОПРИЯТИЕТО".
    имайки предвид ранния час и че хората са наработа - смятай х2 довечера...
    преди малко влзнах и в пиратес бей - 2035895 пиъри (1627243 лийчъри + 408652 сийдъри) (статистиката е копирана директноот сайта). Факта че го има на БГ само показва колко хора го ползват. Е нека кучетата си лаят...
    Аз имам познати в много държавни учереждения.. даже съм си поръчвал да ми смъкнат нещо че става по бързо при тях - по як им е канала....срещу почерпка естествено... Няма да казвам и за полицайте- все пак подържам компютри на много хора и имам спецялна група полицаи ...наскоро правих упгрейд на един , че да си събира филмите и да си ги подрежда на ДВДта .. сладур
    едит---
    кой знай да чете .. заплахи към пиратиес бай и техните отговори ...http://thepiratebay.org/legal.php

8.  

9. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004

Чета поредната журналистическа глупост, във в-к "Стандарт" - Пиратите от Arenabg печелили 15 млн. на месец http://www.standartnews.com/bg/artic...article=147867 .

Изглежда журналиста се е заблудил и не е взел в предвид , че таксата която се плащаше ( от нови потребители ) е месечна, а не дневна. Това недоглеждане, обаче ражда поредната "сензация" и повечето от читателите най-веряотно ще приемат твърденията му за чиста монета.

Чесно казано, и сумата 600 000 , която е сметнал е доста спорна. Както знаем, такста се плащаше със смс, а доколкото знам мобилните оператори прибират една част от парите ( ако не се лъжа в една тема на форума, някой беше споменал 50% ), също така се съмнявам, че 125 000 потребители са пращали смс на месец.

И още нещо:
    Цитат Първоначално публикувано от в-к Стандарт
    Последното откритие е най-интересно за МВР - открити са 3 сателитни приемника в работещ режим, използващи софтуер за разбиване на кодировката на защитени телевизионни програми.
    Във форума на арена, обаче човека твърди че:
    http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=36001
    Цитат Първоначално публикувано от payforfree
    Третият сателитен приемник бе всъщност приемник за кабелна цифрова телевизия собственост на Естнет предоставен ми за използване под наем със съответния договор между мен и Естнет и за който съм предплатил до месец август 2006 г.
    С две думи - безобразна журналистика.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Не се притеснявай, ако и ти печелиш по 15 милиона на месец, ще смее ли да те пипне някой!

И проблема не е само в калпавата журналистика - тя в случая подгъзва на МВР в желанието им да се изкарат велики!
    Ама ако ги запиташ за поръчковите убийства или за сестрите Белнейски се ослушват като прасе в теменужки.

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

"Задържането на двамата висши играчи в arenabg.com има изключително силен психологически ефект върху пиратите в мрежата. В продължение на месец във форумите се разказваше версията за недосегаемите босове payforfree и csdemo."

Хъ-хъ-хъ,*

/т'ва си е направо "бисер"/

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от Avis
    А въпросните заинтересувани дали са само официалните представители на носителите на авторските права? Защото ограничаването на свалянето от Интернет би повлияло както на продажбите на лицензни дискове, така и на оборота на гореспоменатите сергии на "Славейков". Може пък собствениците на сергиите да са се подразнили, че торентите им намаляват печалбите.
    Това дето щял бил да се дигне оборота на легални дискове, сам не си вярваш предполагам ...

Искаш да ми кажеш, че като затворят българските тракери и чинно ще отидеш да си купиш Windows Vista от най-близкия магазин?? Или ще изтичкаш и ще напазариш една торба ДВД дискове с най-новите филми пуснати от Александра??

Дрън дрън ... ефектите ще са:

- Ще пренасочиш даунлоуда си към външните тракери
    - За нещо голямо - примерно над 2ГБ, за което не ти се чака 1 или 2 седмици да се свали (всеки му според скоростта) ще отидеш до славейков или местния еквивалент и ще го купиш на готово

Те тва е ефекта - наливане пари в джобовете на мафията ... нищо реално за разпространителите на музика, филми и софт ...

А и предполагам това си е и целта де ...

13. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

както споменах погоре- тракера си бачка .. не виждам определен ефект от цялата работа..Пичовете могат да ги съдят само за нелегалния софтуер на техните машини- за нищо друго... Това с парите може лесно да се провери в ГСМ оператора, ама нали и те си крият сметките...пак ще излязат смешни суми.
    Тракера не е ФТП и няма законен начин да се разглежда като такъв.. сиреч няма законен начин да ги съдят за разпространение.. Арена вероятно ше си остане, само дето юзърите ще се променят постоянно..
    ако стане като в най големия сървър - да няма логване - всичко ще си е тамън - няма лог -нямам статистики арена ще печели само от реклама ...чиста работа.
    всеки тегли от лакомията си ...

14.  

15. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Смешно ми е, че им са наложили гаранция от 10 хиляди лева, при положение, че
    уж са печелели по 600 000 на ден. И нямало опастност да се укрият...............
    Е как да няма (ако е вярно това за 600 000 на ден).................

Утре ще гръмнат пак някой и ще последва нова акция - да арестуват продавач на кокошки,
    без лиценз.....
    И ние си плащаме на тея (анти) мафиоти - ужас. С досиетата не се вдигна много шум - Коритаров си призна,
    та сега ново двайсе...............

16. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Ако изкарваха на ден 300 000 евро(600 000лв) щяха да продава пиратски дискове направо в Холивуд и на всяко питане за авторски права щяха да показват среден пръст.
    А колко ченгета щяха да си купят??? Не антимафиоти,ами цялата им службица.
    То бива да са тъпанари тия журналисти ама чак толкова не бива.

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Ето какво казва payforfree (арестуваният), което опровержение на изнесената в медиите информация:

1. Компютърът с 500 ГБ дисково пространство е моят личен компютър намиращ се в момента на проверката на обичайното за това място - бюрото ми. От споменатато 500 ГБ пространство са заети по малко от 40 ГБ. На същият този компютър не е открита нито една инсталирана или работеща програма за споделяне на файлове.

2. Откритите 200 мосителя с филми всъщност са не повече от 80. Те бяха открити в един единствен албум и са възпроизведени от мен за лична употреба и при условията и правото което ми дава чл. 25 от Закона за авторското право и сродните му права. При условията на същият този закон аз съм заплатил законно дължимото компенсационно възнаграждение на авторите което е включено в цената на закупените от мен празни носители и записващи устройства (чл. 26 ЗАПСП)

3. От откритите 3 сателитни ресивъра единият е лично мой. Вторият ми бе оставен за ремонт от мой приятел и в момента на проверката работеше в тестов режим невключен към никакво друго устройство. Целта на теста бе температурна стабилност. Третият сателитен приемник бе всъщност приемник за кабелна цифрова телевизия собственост на Естнет предоставен ми за използване под наем със съответния договор между мен и Естнет и за който съм предплатил до месец август 2006 г. Странното е че този факт е отразен в протокола за иземване, а въпреки това в съобщението се говори за 3 сателитни ресивъра.

4. Откритите 3 харддиска са всъщност два. Единият е празен 80 ГБ диск. Вторият бе демонтиран и извзет отделно от моят рутер на който има инсталирана Linux операционна система и осигуряваше рутирането между доставчика ми и моите мрежи.

5. В момента на нахлуването в домът ми не съм администрирал нито един сайт в т.ч. форумът на аренабг. Аз просто четях. Това също е видно и от публикуваните снимки. Там няма отворен административен панел а тема от форума.

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Никои вестник или телевизия няма да публикува опровержение. Това са им наредили на пишат - това пишат, съмнявам се даже че са имали кураж да доукрасяват.
    Нашите наивни управници си мислят, че Евронаблюдателите четат в-к Труд и 24 часа и от там се (дез)информират за постигнатото от 'правителството', ама май не е баш така.
    Що се не опретне некой джурналист, па да издири какво е станало с делата на всички 'пирати' и 'хакери' дето са ги заловили през последните 5 години, цъфнали с големи букви на първа страница и оправдани след това от съда.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 19 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Антимафиоти разбиха мрежа за нелегален софтуер
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 20-10-07, 11:25
  2. Arenabg.com ??????
    От T.Spasov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 28-06-07, 21:39
  3. Arenabg
    От anton_sl във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 31-10-06, 23:55
  4. Антимафиоти започват лов на LAN оператори без лиценз
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 17-07-06, 15:39
  5. arenabg
    От Ghost във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 07-09-04, 16:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе