Страница 18 от 19 ПърваПърва ... 816171819 ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 272

Антимафиоти проведоха акция срещу потребители на Arenabg.com

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re: Антимафиоти проведоха акция срещу потребители на Arenabg.com

Не знам дали е само при мен, но немога да отворя сайта на арена. Някой да знае нещо?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

мда и форума не им се отваря също!

4. Member
    Тук е от
    May 2004

Най-вероятно има обмен на стратегии между BG "антимафиоти" и Шведските. Наще почнаха да хващат децата, които са си свалили някое и друго филмче, а Шведите свалят PirateBay, сега наще свалят Арената а Шведите почват с хайките

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

При мен се отваря.

Ето повече от форума на arenabg.com

Цитат Първоначално публикувано от forum.arenabg.com
    В резултат на недобронамерени действия бяха разрушени част от таблиците на базата данни на нашият сайт. На този етап сме успяли да възстановим най-съществените нейни части и сайтът е напълно функционален по отношение на основните функции касаещи обслужването на пиърите и съдържанието. За съжаление не сме в състояние да възстановим индивидуалните статистики на потребителите и те са занулени. Във връзка с това въвеждаме следните временни промени в регламента:

1. Всички потребители със статус Супер Потребител получават гарантирано запазване на статуса си в продължение на 3 месеца считано от днес.

2. За потребителите със статус VIP и Потребител продължават да действат досегашните правила като за VIP трафика въобще няма да бъде отчитан.

Част от модераторските и администраторските акаунти са временно блокирани. Моля модераторите и администраторите, които имат проблем с достъпа до акаунтите си да се свържат по уговорения при откриването на акаунтите им резервен метод при строго спазване на идентификационната процедура. На останалите колеги желая успех в по нататъшната ни съвместна работа.

Моля, ако забележите проблеми в работата на сайта, които не сме отстранили да се свързвате с нас на фийдбека.

Моля, рестартирайте торент клиентите си.

6. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от arenabg.com
    Уважаеми потребители,

поради недоброжелателен достъп до нашата услуга,
    в момента сайта изпитва технически затруднения. Моля да проявите
    търпение до отстраняването им, както и да рестартирате вашите клиенти.
    Изглежда че са ги ударили. Информацията за трафика който съм генерирал през поседната година е изтрита, освен това профила ми показва, че съм регистрирам пред последните 3 часа ... само member id-то ми стои. както и ранга супер пот. но след 3 месеца ще експайрне.

едит: извинявай Slero , не видях, че си едитнал

7. Member
    Тук е от
    May 2004

Мдам при мен положението е същото.
    Надявам се от Арената са чували за съществуването на backup. Но нищо чудно това сами да са го направили заради техни си виждания по въпроса да опазят потребители от евентуална следваща акция.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

ем тва получи батко за 80седмици труд! Това ми напомня мотива за напускането на Ал Пачино снощи във филма Insider който гледах за пореден път...
    "Какво да кажа на източника при следващия репортаж?
    Дръж се за нас и няма страшно... може би!"

... но това да е проблема важното е да сме здрави и да няма "Чук-Чук Отворете!"... другото е въпрос на време!!!

10. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

За съжаление не сме в състояние да възстановим индивидуалните статистики на потребителите и те са занулени. Във връзка с това въвеждаме следните временни промени в регламента:

1. Всички потребители със статус Супер Потребител получават гарантирано запазване на статуса си в продължение на 3 месеца считано от днес.

Хъ-хъ-хъ... ......понякога предпочитам да губя

11. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Хихихи. И при мен е така. Естествено, че са го направили нарочно . Как може да не знаят кой от кога е регистриран и какъв трафик има и в същото време само старите супер потребители са и сега супер потребители .

Ами мерси ще им кажа аз на тези "пирати"

12. Тук е от
    Sep 2002

само не ми е ясно за тези три месеца...ако не си достигна предишния коефициент за това време ще ме понижат ли, изтрият ли?

13. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от one1
    само не ми е ясно за тези три месеца...ако не си достигна предишния коефициент за това време ще ме понижат ли, изтрият ли?
    Предполагам, че ще се действа по правилата - ако ползваш акаунта но не отговаряш на уславията за СП - ще станеш обикновен потребител, ако не използваш акакута (не знам колко време беше) - изтрива се автоматично.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Не се заблуждавайте. Полицията най-вероятно разполага с логовете на Арена-бг още преди да започнат акциите. Друг е въпросът, че тези логове нямат никаква стойност пред съда и могат да се ползват само за оперативна информация от МВР, на чиято база да се правят едни или други изводи и да се планират операции. Тази информация не може да служи като доказателство за каквото и да е. Ничия самоличност не може да бъде идентифицирана на база ИП адрес, изпратени съобщения по електронна поща, логове от сайтове или друг начин, освен ако въпросната личност не се е идентифицирала нарочно с електронния си подпис.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

E тези логове ако ги няма на машината на арена то всеки може да каже, че са изфабрикувани от полицията.

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

x-ray, не разбираш нещо - тези логове НЕ МОГАТ да бъдат използвани и НЯМА да бъдат показвани от полицията, че да бъдат после сравнявани с каквото и да било, защото те НЕ СА доказателство.

за да бъдат сравнявани, те трябва да бъдат официално обявени от полицията, а те могат да бъдат официално обявени, САМО ако са придобити по надлежен ред и са доказателство по смисъла на закона. а те не са нито едно от двете

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не само нашите са циркаджии, айде сега ...
    Натягането и навеждането е навсякъде.
    Ето снимки от операция "Gramophonе" в северната ни съседка, насочена към ползвателите на DC++.

Подробности [ENG]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 19 ПърваПърва ... 816171819 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Антимафиоти разбиха мрежа за нелегален софтуер
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 20-10-07, 10:25
  2. Arenabg.com ??????
    От T.Spasov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 28-06-07, 20:39
  3. Arenabg
    От anton_sl във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 31-10-06, 22:55
  4. Антимафиоти започват лов на LAN оператори без лиценз
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 17-07-06, 14:39
  5. arenabg
    От Ghost във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 07-09-04, 15:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе