Страница 8 от 19 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 272

Антимафиоти проведоха акция срещу потребители на Arenabg.com

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Антимафиоти проведоха акция срещу потребители на Arenabg.com

освен това да добавя, че няма НИКАКЪВ проблем да е инсталирана, но с неизтекъл trial период
    ако е с намалена функционалност, а без trial - пак си свиркай

да не забравяме и купищата програми, които са free за home use, а платени за commercial

игрите.... тук малко ме хващаш неподготвен - ако е пълна версия няма откъде да я имаш освен ако си я купил или си я изтеглил "нелегално". в първия случай ще имаш key, в другия не трябва да я имаш. според всякакви "гимнастики" с "котката изяде manual-a" не вървят...

---------------------

форумът на арена:

"Грешката е следната:
    Съжалявамe, сървърът в момента е претоварен. Моля опитайте по-късно"

2.  

3. Тук е от
    Apr 2006

и ще нещо. Не се заяждам, дълго време ги ползвах, ама нещо ми писна да им плащам...
    Та на прословутата арена има секция "стани супер потребител" - два пъти по два лева +ддс и поличаваш достъп до фтп-та (6 на брой) и си сваляш колкото ти душа сака цял месец. що не ги ударят там ами ние да страдаме. не стига че им плащаме... ддс-то за държавата, половината за арена-та (2 лв) другата за службата за борба с обикновенния потребител... сичко на наш гръб. слушам го сега яворчо какво е плямпал по дарик радио днес и верно. професор кучков е страшен! славейков бил ограничен в последните години... дрън дрън ярина.
    сега кво стана - сички сме престъпници, щото нали виждате, че всеки има някоя и друга песен и некой и друг филм.
    Аре бе, *ах ти и държавата. смешници, палячовци. как пък се разработиха баш преди доклада на европейската комисия. Станаха по-католици и от папата. И забележете - щото вече 1 година от подписването на незнам си кво си споразумение - чакай бе, ква е тая милиция, ще подписва споразумение.... малиии.
    мъка, мъка...
    та сега видиш ли - фриитата не са винивни, крийните потребители - в панделата. чак пък плаши - до три години и не знам си ква си глоба.
    ми яворе, ти какво имаш на комшютъра си в къщи?
    лицензионен уин, офис, неро, антивирусна, немаш филми и музика? аре бе.
    шегаджия.
    само показни и безмислени акции. ма нали требва да се доказваме колко работиме.
    че не сме у ред всички е така, ама дай сега да се ебаваме. зимам 400 лв заплата и ще си купа боза за 100$ и офис за 400$ (май там некъде беха цените) да немам мп3-ки ида си купувам дискове от по 10 лв. алоо, чекай малко. колко струва един диск? аре - продуценти, изпълнители. особено наще - мио да направат хубав диск и да си го купи човек. щот никой не си ги купува ами си сваля от нета некои парчета.
    Ми филмите - бози та знае ли се. и коко е билета за кино? и кой ходи на кино? то са и едни кина... мизерия.
    фалират и сега страдат ,че никой не им ги ходи.
    като е такъв манталитета на българския "бизнесмен" - удар, ден година храни, менте...
    аре стига че се форсирам. ще ударя едно големо неколко пъти да ми мине, щи си пусна нещо за душата (е малко незаконно, ама карай са.)
    те нали оправиха всичко в държавата та остана само интернета...

4. Тук е от
    May 2005

ще ударя едно големо неколко пъти да ми мине, щи си пусна нещо за душата (е малко незаконно, ама карай са.)
    Евалата Баце! Къде си да дойда да се напием зедно. Би им мамата на медийните звезди. Ако знаеш колко незаконна (домашна) рикия имам.... И к'ва салата ще се направим...
    Малииииии (както казваш ти).

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

С едно изречение - Тече най-мащабната реклама на АренаБГ. (който не вярва да прочете поста на гацо бацов частта за СП и ФТП достъпа).

6. Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    Варна

няма ги коефицентите в арената махнали са ги :coolsmiley:

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Те целите профили са заминали, но както каза някой - too little, too late :coolsmiley:

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от Ско
    Те целите профили са заминали, но както каза някой - too little, too late* :coolsmiley:

бе я чуй (и всички присъстващи, де* ) как са се изказали едни титани по въпроса.... :

http://kaisieva-gradina.hit.bg/Kaisi...yp_3a_HeTo.mp3

:coolsmiley:

10. Тук е от
    Nov 2005

Развитие на събитията от последните дни:
    http://www.standartnews.com/bg/artic...article=145669

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от deimos
    Развитие на събитията от последните дни:
    http://www.standartnews.com/bg/artic...article=145669
    Цитат на един антимафиот*
    "Администраторите и потребителите започнаха да се държат като членове на организирана престъпна група, която старателно чисти всички следи, които биха могли да ги уличат в погазване на закона", коментира вчера антимафиот. Първо от сайта изчезна списъкът на най-големите ъплоъдъри - т. нар. топ 100. След това изчезна и статистиката на потребителите - кой колко е качил и свалил.
    Човека правилно го е написал, само е забравил да добави - администраторите и потребителите от МФ, НОИ и МВР:

30 гигабайта пиратска музика откриха в Министерство на финансите.При проверката са унищожени всички открити файлове в нарушение на вътрешните правила, съобщават още от пресцентъра на ведомството.
    Оттам уточняват, че те са били предимно с музика и с обем 20-30 гигабайта.
    Не съм юрист и имам съвсем бегли понятия, но въпросния антимафиот е по-зле и от мен:

Първо от сайта изчезна списъкът на най-големите ъплоъдъри - т. нар. топ 100. След това изчезна и статистиката на потребителите - кой колко е качил и свалил.
    До колкото съм запознат, единственото доказателство (не визирам разбира се иззетите компютри) може да бъде цифровият подпис - не съм чул някой тракер да изисква такъв. Статистиката кой какво свалял / качвал от един тракер може да бъде толкова достоверно доказателство, колкото и миналогодишният сняг. Също е интересен момента - статистиката от аренабг се явява "доказателство" при гръмката акция миналата седмица - дори от НСБОП веднага изчислиха как тези 22терабайта са загуби за над 10 милиона долара, а в същото време "експерта" от НСБОП в интервюто по Дарик-радио се увърташе като циганин в чужд бостан, когато го питаха за няколкостотинте терабайта трафик от МФ, НОИ и МВР - да дойдел админа, да проверим, да видим, алабала.... Да не говорим че принципно един акаунт може да се ползва от неограничен брой потребители, може да се влиза през прокси, отделно има и сравнително прости начини за манипулация (т.нар. чийтване) на тази статистика.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от гацо бацов
    и ще нещо. Не се заяждам, дълго време ги ползвах, ама нещо ми писна да
    Ми филмите - бози та знае ли се. и коко е билета за кино? и кой ходи на кино? то са и едни кина... мизерия.
    фалират и сега страдат ,че никой не им ги ходи.
    като е такъв манталитета на българския "бизнесмен" - удар, ден година храни, менте...
    за кината смятам, че не си прав, новите мултиплекси съвсем не са мизерия, и аз определено предпочитам да гледам някои филми на голям екран, просто изживяването е друго...едно от гадните неща на новите кина са пуканките - мразя да ми хрущят като пиранхи в някой сюблимен момент, да не говориме за невъзпитаните простаци, които май идват в киносалона само за да пречат на другите

аз лично отдавна да съм минал на линукс, но ползвам 3-4 програми, които ги няма за линукс, а не мога без тях...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

вярно ли е, че ако си плеснал всичко на сд-та, не можело да ти направят нищо?

13. Тук е от
    Jul 2003

Ще чакам с нетърпение резултатите от проверката на министър :dock: Румен Петков в повереното му ведомство.....Дано да не са нещо от рода "потупване по дупето....той е наш човек и не можем без него...информациите тиражирани в медиите са измислица и т.н."... Интересно ми е какви ще бъдат предприетите законови действия срещу евентуалните нарушители на законо в това ведомство.......

14.  

15. Тук е от
    May 2003

Добре де а тея филми и музика дето още не са издадени даже и не им е минала премиерата от каде идват ?
    Сорса на на пиратството ? ядрото ! а то със сигорност не е в българия !!! освен ако HOLYWOOD не е някаде около бояна

16. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ама ти да не мислиш, че тоя дето е снимал с камерата в киносалона няма претенции върху авторските права на заснетото от него*

17. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Б.Велчев: Прехвърляне на отговорност е да се наказват крайни потребители на пиратска продукция

Прехвърляне на отговорност е да се наказват крайни потребители на пиратски филми и музика от интернет. Това становище изрази главният прокурор Борис Велчев по време на среща с младши прокурори в Националния институт по правосъдие.

Според главния прокурор трябва да се създаде такава форма на превенция, която да убеди хората, че покупката на един пиратски филм е престъпление. Велчев допълни, че всеки може да си купи един пиратски филм от площад "Славейков" и попита защо трябва да наказваме тези които си го свалят от домашния компютър, а не онези, които го продават на площад "Славейков".

За правата на интелектуалната собственост трябва да се вземат мерки и те да не се ограничат само до интернет, а и до останалите фалшиви стоки, добави главният прокурор. Според него промените в Закона за съдебната система въведоха конкурсното начало до крайност. Той уточни, че законът ще бъде спазван, но ще настоява да бъдат променени промените в закона, свързани с тази част.

Авторитетът на прокуратурата не е на нужното ниво, обясни пред младшите прокурори Борис Велчев. Системата продължава да бъде третирана като корумпирана и максималната откритост е първото нещо с което може да се излезе от ситуацията, каза главният прокурор. Той смята, че колкото повече виждат хората какво върши прокуратурата, толкова повече ще има доверие в нея. Необходими са поредица от стъпки, за да направим прокуратурата по открита и имуществените декларации на магистратите да бъдат публични е една от тях.

Велчев добави, че според него прокуратурата трябва да бъде по-активна и по-агресивна в поведението си и да се отзовава на нуждите на обществото. Той увери младшите прокурори, че кариерата им ще протича по естествени и логични правила. Когато определен ръководител бъде издигнат хората, които са негови заместници са естествената среда, от която трябва да се търси негов приемник, поясни Велчев. В тази връзка той информира, че за приемник на градският прокурор Бойко Найденов, който ще бъде повишен ще бъде предложен негов заместник.

В отговор на въпрос относно проверката, която назначи, когато встъпи в длъжност за дейността на прокуратурата, Велчев каза, че очаква до средата на май да приключи проверката. Данните са събрани и се прави анализ, а по всяка вероятност част от резултатите ще бъдат подложени на повторни тематични проверки. Главният прокурор добави, че става дума за нарушение в дейността на прокуратурата, за забавяне на дела, както и за неотразено прекратяване на дела. Когато видя крайните резултати тогава ще говорим, каза Велчев.

Информацията е на БГНЕС.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2005

и torrents.linkos.bg спря...

Станислава Армутлиева, председател на Българската Асоциация на Музикалните Продуценти (БАМП) обаче обърна внимание, че напоследък “пиратите нямат никаква милост и към българските музиканти” и обясни “ниското качество на българската музика” с ширещото се пиратство.

http://www.avtora.com/news/nowini/ns...oidem_na_gosti

В същто време във финансовото министерство са и обидени и заявяват: "В публикациите се прави опит да се внуши, че МФ заема първа позиция в представената извадка, въпреки че според същата неофициално разпространена информация на ведомството се отрежда трето място по размер на генериран трафик

разберете, те са само на 3-то място1111

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=884269

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 19 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Антимафиоти разбиха мрежа за нелегален софтуер
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 20-10-07, 11:25
  2. Arenabg.com ??????
    От T.Spasov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 28-06-07, 21:39
  3. Arenabg
    От anton_sl във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 31-10-06, 23:55
  4. Антимафиоти започват лов на LAN оператори без лиценз
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 17-07-06, 15:39
  5. arenabg
    От Ghost във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 07-09-04, 16:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе