Страница 5 от 6 ПърваПърва ... 3456 ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 85

Авторското право ограбва

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: Авторското право ограбва

MrMyr, аз помолих някой модератор да се погрижи. Темата е интересна, а дискусията се беше отклонила по неприятен начин. Мнението, в което бях помолил, се явяваше оффтопик и също е заминало (с право).

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

MrMyr,
    и аз молих администраторите да се погрижат. Имаше доста непристойни епитети и изказвания. Нямам впредвид написаното от теб, а изобщо. И по никакъв начин няма да се обидя, ако тоя пост мой бъде премахнат от темата.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Бе чак толкова фрапиращи не е имало сякаш. Но аз така или иначе си казах вече мнението по този въпрос, така че обясненията ви остават в небитието. Уместни са ви били молбите към администраторите.

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Лъвице, не прочете ли внимателно?
    Аз редактирах темата, ясно съм го написал няколко поста по-нагоре, като предупредих преди това, че ще го направя, тъй като няколко човека прекалихме. Ти не си от тях.

В интерес на истината, изтрих най-много мои постове, както и постове на kafka.
    Не съм определя мнението ти, като фрапиращо, но беше офтопик, без връзка със защитата на авторското право.
    Нищо кой знае какво не е станало, просто махнах всички офтопик постове.
    Като влезе някой сега, нека да чете за авторското право, а не как се оплюваме.
    Съгласна ли си?

6. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Не, че нещо, но със съжаление откривам, че от ден на ден все по-на зле отива тоя форум. Жалко.

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Благодарим ти за съчувствието!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

MrMyr, а дали пък форумът не си е същия, а ти да отиваш все по-на добре и по тази причина да си останала с подобно впечатление?

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    Не, че нещо, но със съжаление откривам, че от ден на ден все по-на зле отива тоя форум. Жалко.
    Добре, че влизам само вечер...

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Добре, че влизам само вечер...
    И сутрин да влизаш пак си е същото.

12. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    И сутрин да влизаш пак си е същото.
    Ами поне каките ще са напудрени и свежи..............

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Ами поне каките ще са напудрени и свежи..............
    ти сякаш жена не си виждал :Р
    я си помисли кога жените са по-"натокани" - вечер за излизане, или сутрин, търчащи към кафето

P.S. пфуй, на тази тема не й е писано да се върне към сериозния тон

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2005

търкайте

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@MrMyr,
    Тая тема сме я дъвкали нееднократно. Като за начално запознаване почни от тук:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,28554.0.html
    После може да прочетеш това:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,17536.0.html
    И продължението му тук:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,24005.0.html
    И ако все още в хубавата и умна главица продължават да кръжат въпроси: питай!

17. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Lupus, не съм изтъквала факти, а си изказах мнението. Може още 5 линка, сочещи към информация и доказателства за развитието на форума, да ми пуснеш - все едно. Фактът, че и в момента се захващате за нищо и никакво отклонение от темата и я удължавате с по 10 странични поста, които след това триете, е твърде красноречив, че напоследък тук или няма какво да се коментира / за което силно се съмнявам/, или на повечето не им се занимава. Вероятно това е променило така духа на иначе, признавам, успешния форум. Неслучайно казах, че съжалявам - обаче не за думите си, а че се налага да ги кажа.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Lupus, не съм изтъквала факти, а си изказах мнението. Може още 5 линка, сочещи към информация и доказателства за развитието на форума, да ми пуснеш - все едно. Фактът, че и в момента се захващате за нищо и никакво отклонение от темата и я удължавате с по 10 странични поста, които след това триете, е твърде красноречив, че напоследък тук или няма какво да се коментира / за което силно се съмнявам/, или на повечето не им се занимава. Вероятно това е променило така духа на иначе, признавам, успешния форум. Неслучайно казах, че съжалявам - обаче не за думите си, а че се налага да ги кажа.
    Нищо лично Лъвице! Исках просто да те насоча към историята, за да видиш, че през годините е имало много такива спорове и други такива лични разочарования. Просто нито си първия човек, която открива, че в някакъв момент форума не върви по неговите очаквания, нито надявам се ще си последния. През годините всеки е имал моменти на разочарование, оттеглял се е временно, после от позицията на страничен наблюдател е избирал дали да се върне или не. От това нито форума е спрял да съществува, нито живота да върви напред.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 6 ПърваПърва ... 3456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Технически въпрос свързан с право на рекламация
    От valdim във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 27
    Последно: 15-07-12, 19:36
  2. Отговори: 6
    Последно: 26-01-06, 14:42
  3. Отговори: 95
    Последно: 13-11-03, 16:33
  4. Отговори: 3
    Последно: 01-05-03, 14:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе