Точно!Първоначално публикувано от Lupus
![]()
Точно!Първоначално публикувано от Lupus
![]()
Тя май е толкова българка, колкото Кристо (дето опаковаше сградите) и Симеон (дето ни отакова)Първоначално публикувано от FearMe
Само да поясня на господата плюещи по Доган, че ако него и ДПС ги нямаше, тук най-вероятно щеше да има юговариант на посткомунизма. Трябва ръка да му целувате на този човек. Българското политическо пространство в много голяма степен отразява природните закони за естествения подбор според, които по-приспособените и кадърните печелят. Имайки впредвид 500-те години, никога у нас турчин на би спечелил на пряко гласуване срещу човек от какъвто и да е друг етнос и култура, НО питайте Метин Енимехмедов как се пали Ферари! Турците в България са малцинство и това както недостатък, така е и предимство, защото, когато се стигне до гласуване това е обединяващата нишка. Тънка, но здрава. Представете си, че депутатите танцуват със Слави Трифонов! Нима Лилия не танцуваше така прекрасно както и изглежда, нима Евгени не заслужаваше Ферари, нима Кирил танцува по-лошо от победителя, а Йоанна, Самоел ? Нима Костов не е отличен политик след като още не е в затвора, Софиянски също, Филип Димитров, Виденов, Желев ? Обаче се откроява Доган. Защото е различен, защото колкото и да не го харесват самите турци, дойдат ли избори отиват и пускат бюлетинката за него. Надявам се, че дадох достатъчно подсказки, за да си отговорите на въпросите "Нужен ли е Доган на България?" и "Допустимо ли е Метин да кара Ферари?" . За всички хора по света, на които с този закон/наредба се забранява да гласуват, Родината е отнела нещо много ценно. Защото, където и да се намират, както и да се наричат, България е тяхната Родина . Историята, господа се пише от властимащите и сега научавам, че совите не са каквото са ни преподавали. Отворете сегашните учебници по история и ще се ужасите.
Направо ще се разплача.................Първоначално публикувано от shell
А случайно да си гледал малко интервюта с тези "родолюбци"??
С преводач, разбира се, защото не знаят български!
И не знаят за какво и за кого гласуват! И те ми били българи..........
Много нещо им е отнела Родината - безплатните екскурзии!
Баба ми е родена в Стара Загора, а аз - в Сливен. Мога ли да гласувам за кмет на
Стара Загора, или за някакъв народен представител от старозагорски регион само,
защото баба ми е родена там???
Ти ако искаш и гъзЪ му целувай, ама не ми давай на мен тон в живота и не ми казвай на кого какво да целувам! А какво е "щяло да бъде в България без него" - 'ми, 'квото и да е щяло да бъде - по-добре щеше да е от сегаПървоначално публикувано от shell
![]()
.
А за твое сведение Югославия е доста по-напред в някой неща, макар че до скоро имаше война там и политиците и не са продажни като нашите.
Абе ти сериозно ли мислиш че Доган има принос за мира в България?Я не се излагай моля.Това че от ДПС го казват не означава че е вярно.Освен това ситуацията в Сърбия и България е коренно различна.И какво за Желев?Знаеш ли че той е може би единствения честен човек който се е докопвал до власт и продължава да живее така както и преди да стане президент.Как не те е срам да обидиш един от най-честните хора.Доган е по-добър нали?Абе аз бих ти казал ама не ми прилича...Първоначално публикувано от shell
Анджак!Първоначално публикувано от Pat
И пак анджак!Първоначално публикувано от Pat
Много хубав джип кара, сигурно не е скъп.Първоначално публикувано от dragozow
Ми то и Константин "Видински" не знае и дума на български, но се зове "княз български" . Защо считаш, че политиците злоупотрябват само финансово? Питай военните кой разсипа армията! Също така ги питай за позицията на Доган по въпроса за численоста на армията! Питай и някой честен историк за военното сътрудничество между български и турски войски в най-новата ни история! Плюс това не давам тон на никого, всеки да си живее живота както намери за добре. Стига да не пречи на другите. Най-лошото на нашите политици е, че са крайно продажни. Това е истината. А всеки народ заслужавал тиранина си. А гледате ли филма за българите по БТВ? Май-не е много приятен,а ?
По закон като бивш президент му се полага служебна кола,офис и охрана.Все пак нямаме много бивши президенти нали?Бих се ядосвал ако караше "взета назаем" кола от някой "бизнесмен".Много хубав джип кара, сигурно не е скъп.
Хм, може би не се изразих добре.
Колата не е на НСО, негова си е. Разбира се, не мога да ти представя талона, но приемам, че източника ми е достоверен.
Но общо взето си прав.
Жельо Желев не е света вода ненапита, не е и честен, но може би е най-честния президент от новата ни история.
![]()
офтопик
Кристо си е българин, брат на актьора Анани Явашев http://en.wikipedia.org/wiki/Christo_and_Jeanne-ClaudeПървоначално публикувано от Wise
Силви Вартан е с баща българин от арменски произход и майка унгарка, родена в Искрец и е била жена на Джони Алиде (или Джони Холидей, както го казват англоговорящите...) http://en.wikipedia.org/wiki/Sylvie_Vartan
за Симеон е ясно...
Тук се заговори за генетични българи. Каква типична генетика има българина, щом е смес от толкова племена и народи в миналото? Хората по земята колкото и да сме различни сега по цвят на кожата, черти на лицето, дръпнатост на очите, вяра, религия, обичаи - не забравяйте че генетично всички образно казано произхождаме от една Ева, живяла в Африка преди 2 млн. години. А това да гледаме на онази сган от другата група, племе, село, град, народност, националност и т.н. като по-низши, по-глупави, по-грозни и т.н е пак генетично заложено и е характерно за всички бозайници, особено пък за човекоподобните маймуни. Толкова по въпроса с генетиката.
Българин е този който България не предава при никакви обстоятелства! За него честта на нацията не зависи и не се променя от Бог, Вяра, Пари, Умност, Глупост, Простотия или каквата и да била загуба на съзнание. Ти или си българин или не си!!! Намесването на религията е много ПРОСТО извинение и бягство от РЕАЛНОСТТА, КАКТО И СМЕШНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Вече, ако някои хора забелязват, не сме Средновековието! То отдавна е минало! Хора като Ладен и протестанти само можем да ги съжеляваме, пък ако и да убият 1 000 000 хора по тази земя! Изсказването на фрази като: Аз работя за България, Аз обичам България, Аз искам правата си на Българин, да ама сега малко не съм в БЪЛГАРИЯ и никога няма да съм в България, ама искам ДА КАЗВАМ КОЙ ЩЕ КАРА ВЛАКА В БЪЛГАРИЯ - АВТОМАТИЧЕСКИ НИКОГА НЕ ТЕ ПРАВИ БЪЛГАРИН ....... българин с права на българин!!! Българин е начин на живот и себедоказване постоянно, а не далавера и денонощно ИСКАНЕ! Всеки ако е пристал и се е съобразявал и живял с БЪЛГАРИЯ и нейните ИНТЕРЕСИ, никога не би допуснал да БЪДЕ ИЗГОНЕН по какъвто и да бил начин от тази страна. Какво значи някакво си име пред името на БЪЛГАРИЯ! Айде моля ви се: КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! Или всеки е с нас и у нас или е извън НАС! Тъпо, просто и ЯСНО!![]()
Мноооооооого патетично.
Аз пък си падам да съм космополит, а пък напоследък - да съм европеец. Без да влагам излишни емоции в това.
// И не го натрапвам на никой
// Ах да, и когато съм сред чужденци, не се срамувам от българския си произход
soon,
обясни ако обичаш как в днешно време някой би предал България? Просто съм любопитен как става това.