Някой да има повече информация какво точно е станало?
Някой да има повече информация какво точно е станало?
И при мен е същото положението.
Засега смених DNS с
208.67.222.222
208.67.222.220
Отваря страниците но много "мудно"
ot 12:00 до към 18:00 нямахме нет , звъняхме на подръжката и от там записан глас изреди почти всички градове в страната. Явно е станала голяма авария.
Някой е включил кафеварката у ЮПС-а
Нищо чудно! То, останаха ли кадърни специалисти там я?! Избягаха по Канада и Щатите.
Че се делиха като компания, че се обединяваха, че се продаваха, че се сменяха...... и сега май са собственост на AIG - по застраховките може и да са силни, ама по телекомуникациите..... виждаме. Тъкмо AIG бяха пофалирали и американското правителство ги спаси навремето, а сега - сринаха ни и интернета.
Добре, че наетите им линии останаха днес в ред. Оправиха си цените, ама си развалиха качеството.
Каар, отново съм впечатлен от способността ти да демонстрираш потентност по всички въпроси.
Kasap, въпрос на култура и позиция е, а потентността - нали знаеш в кой форум да си я търсиш
Пишеш пълни глупости!Първоначално публикувано от Kaar
Не ти ли минава през главата, че ако падне един от главните сървъри или рутери и ще ти увисне цялата мрежа? И да имаш най-добрите специалисти, пак ще ти трябва време, за да оправиш нещата. Управлявал ли си някога мрежова структура???
Принципно си прав! Но, в случая пишеш абсолютни глупости - би трябвало да си чувал за резервираност. Освен това - чу по новините обяснението им.Първоначално публикувано от Lupus
Нали не си мислиш, че мрежата на БТК е като мрежата в офиса ти, защото първата обслужва и военни и правителство и банки...!
Човекът от Виваком каза,че имало "БЪГ".И ето малко за принципа на работа на БТК http://hardtrance.blogspot.com/2007/03/bgp.html
Всъщност е част от рекламната кампания на новото име - Deadcom
Нека спрем с оплюването на БТК,не се управлява лесно такава глобална мрежа,винаги има вероятност нещо някъде да се скапе,да не говорим,че зад всеки кадърен човек седят поне пет некадърни които завличат всичко,важното е ,че хората са реагирали веднага.Бившият ми интернет доставчик ме оставяше без достъп до WWW по-1 до 2-е седмицци само като прегърми.
В офиса не сме доволни от БТК бизнес, защото при 12 компютъра там не работи добре. Ползваме кабеларка (не е много по-добра), БТК е бекъп. До скоро бяхме със сравнително малък провайдър, на няколко дена падаше за по 5-10-15 минути. Сега сме на "СПНЕТ", които уж дават 30-50мегабита, а при тест на връзка с американски сървър е по-зле от домашното ми БТК Онзи ден СПНет спряха интернета на 50+ % от абонатите си във Варна, защото им спрял тока Нямали генератор. Това е първото спиране на БТК от както ги има насам (сещам се и за още едно, но тогава повечето оператори в БГ нямаха нет) и веднага ги обвиниха за най-скапания оператор ... Всеки да си ползва каквото му е кеф, аз по-добър интернет оператор от БТК във Варна не знам и за това съм си към тях и съм си доволен.
Само да спомена ,че все още във Варна на доста места няма нет на бТК и според служителите им се работи по проблема.Явно не е софтуерен бъг както се опитаха да ни обяснят
@CrossBlade, съвсем не първото спиране на интернет на БТК, особено на международния.
Но на 2 Октомври 2009 г. не беше спиране на нет (и трябва да се промени заглавието, май), а беше ТОТАЛЕН СРИВ - ADSL, SDSL, наети линии и MAN!
За това, че може да се случи на всеки, си прав, но лично за мен е обида да излезе някакъв технически другар (беше му излязла стресница, милия), а трябваше най-малко изпълнителен директор да се появи и да поеме отговорността. Още по-обидни са глупостите, които издрънка той. Като нямаш още официална версия, кажи го, а не ми говори за "бъг". Много искам някой да ми обясни, как една наета линия, за която има само медни жички, завити с болтчета за репартитор, се влияе от софтуерен "бъг"!
Между другото, БНТ съобщи новината съвсем между другото, докато другите телевизии и отделиха повечко време.