Първоначално публикувано от
VanDan
Имах предвид повтарящите се маса въпроси за едно и също. Не съм искал да обидя никого, а и не виждам някъде да употребявам персонални квалификации и епитети. Но наистина в последната страница се повтаря едно и също - това 15 лева ли е, 9 лева ли е, всеки месец ли е, с намаление ли е? Всичко е написано на сайта им, а и в темата отговорихме по няколко пъти доколкото можем. А и наистина ако на някой човек са му трудност 9лв. (пак повтарям не е срамно), то само от такси ще трябва да ги даде за няколко месеца максимум.
А кой е комплексар и кой не, ще помоля всеки да си запази квалификациите за себе си. Нито ме познавате лично, нито съм Ви обидил персонално, за да отвръщате. На тази тема и въобще на тема пари нямам комплекси. Отдавна съм минал (за огромно мое съжаление младостта ми взе, че отмина) възрастта, която предполага да се вълнувам от модерни "играчки" и т.н. Минах на НАЙ-ЕВТИНИЯ (не се срамувам от това) Боб, защото просто говоря твърде малко, а при тях няма договори и други подобни. А и има много други направления, където трябва да се дават пари. Само за газ за отоплението на къщата ми е 320лв. последната сметка. Дъщерята студентка и тя гълта значителна сума. За това не е срамно да си прави човек сметка, но когато всичко по темата е пределно ясно изяснено и да питаш сто пъти все същата работа. Отделно не се вълнувам почти от смарт телефони, защото навсякъде съм заобиколен от компютри - в къщи и на работа (въпреки, че съм лекар) и използвам тел. само за разговори. Дори доскоро си карах със стария архаичен 8-9 годишен Сони К750.
Така че не съм комплексар и не ме вълнува кой какво си купува. За това отново ще помоля да не отправяте лични обиди и да избягвате да се обръщате към мен с "Слушай кво и Ти" - ясно говори за нивото на възпитание.
Всъщност гледайки постовете ТИ в политиканските теми за "фашитските и нацитски гадове" в синхрон с другия демагог Христослав2 всичко ми се изясни. Но не знам дали си чел, че Х2 в други теми изповядва чисто нацитски възгледи по отношение на възрастни, болни и социално слаби хора. Според него те са "вреден отпадък", който трябва да бъде оставен на произвола на съдбата, да се оправя сам и да изчезне по естествен или леко неестествен начин. В тази светлина може да ме обиждаш колко си искаш. Волен, Атака - нали така.