аз бих искал да ги гледам, и съм доста заинтересуван, ама не мога да ги дръпна не тръгват, тракерите са резнати, спрямо нас греховнитеПървоначално публикувано от FearMe
![]()
аз бих искал да ги гледам, и съм доста заинтересуван, ама не мога да ги дръпна не тръгват, тракерите са резнати, спрямо нас греховнитеПървоначално публикувано от FearMe
![]()
Само не съм съгласен, че са минали за секунди през пояса а по-скоро минути...Първоначално публикувано от hristoslav2
http://www.cosmos.1.bg/portal/index....-3-&catid=14:-
абе те и за секунди да са минали, рано или късно да са го платили със здравето. Почва се от тироидната жлеза.
Даже сега по груби сметки ми излиза от около 2-4 часа... Предполагам са имали и някаква защита та мисля е възможно!
Първоначално публикувано от ivodivo
Колега ти прочете ли линка който си дал? Там е отговорено на въпроса ти и въобще на всички конспиративни глупости.
Някой има ли идея, как е побито знамето в лунната земя, щото за да се придвижва астронавтът скача! Е...как тогава ще побие кола, след като при всеки опита за това си действие,астронавтът ще бъде отхвърлян нагоре, вместо колът надолу!?
интересно е когато провокираш мислене, радвам се на всеки мислещПървоначално публикувано от vdsvicky
моята позиция няма нищо с отговора, който давам на горния въпрос, да се знае
та, въпросът, който задаваш, е пряко свързан със закона на нютон за действието и противодействието, само че в случая говорим за взаимодействие на 2 сериозно различаващи се маси, така че всичко зависи каква сила е необходима за забиването на знамето, защото същата ще действа в противоположната посока, а именно споменатото от теб оттласкване на космонавта в обратната посока. ако забиваш в прах, т.е. близко до 0 съпротивление, оттласкването ще е минимално и няма да отлетиш. треснеш ли със всичка сила в скала, колкото треснеш, толкова все едно сам ще се дръпнеш нагоре
фанта, през прокси не се ли отварят?
Да не повярваш каква забавна тема може да се появи.И аз имам доста съмнения относно кацането особено след прочит на не една и две книжки от американски автори ,които също го отричат.Правителството им е специалист в маменето на общността и това май е най- скъпият филм сниман в киностудио край Лас Вегас -Невада.30млр. долара ли бе бюджета?Защо на лунния небосвод не се виждат звезди при липсата на атмосфера ,която да пречи?
Защото един мармот е опънал станиол пред обектива на фотоапарата.
Чакай малко...Първоначално публикувано от FearMe
Виж следата от чепиците на астронавта и тежащата 17 тона капсула! Хубаво го каза прах и сега се опитай да забодеш в прахта кол!
В тоя ред на тъмни мисли..., 17 тонната капсула не потъва в прахта, а следите от чепиците на астронавта, са все едно тежи колкото капсулата. Е... ако следим потъването на чепиците на астронавта, то явно с лекота ще се забие знаме, ама ако следим потъването на 17-тонната машинка, то явно астронавта ще е някой супермен, за да го забие и не излети! Къде е истината? Явно в Невада!
П.С. То и Къци Вапцаров имаше на времето подобно кръстено шоу!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346883720[/time]_________________________________________________
Това ми харесаПървоначално публикувано от granity
Може би е имало лунно затъмнение...
![]()
П.С.2 Пропуснах да отбележа, че прахта не би задържала колът със знамето.
То за да забиеш кол не е задължително да блъскаш с чук отгоре
- явно никой не е слагал колове за домати
. Прост уред подобен на манивела със свредло отпред би свършил работа (пък и "дрелките" не са от вчера).
Но в общи линии и аз не съм убеден ,че са стъпили на Луната.
![]()
NASA, не знаят какво са загубили от това, че по него време България е била член на Варшавския договор.
Ти сега ще ни изкараш, че "набиваме" доматите с колцитеПървоначално публикувано от svetlio1
Един поглед е достатъчен за да е ясно, че колът със знамето не е набиван с чук![]()
В края на краищата, нямам нищо против да ям домати с колците - стига да са истински ( доматите де...)!![]()
То като онова ,че НАСА дали няколко милиона ,за да изобретят писалка ,която пише в безтегловност , а руснаците ... просто използвали молив.
![]()
Тъкмо почнах да гледам Conspiracy of land on the moon ... руски филм който можете да намерите в колибка-та. Та отностно отпечатъците от обувките на Армстронг , братушките казват, че са автентични и дават пример със снимки от техните луноходи които оствят отчетливи следи. Но друго ми направи впечатление. Според авторите на филма, руснаците са изпратили с еднопосочен билет астронавти няколко години преди "Аполо-11", които са поправяли луноходите и труповете им още лежат из луната което лично мен ме втрещи. Довода е, че са нямали надеждна система с която да върнат екипажа обратно на земата. Наричали са ги "смъртници" ....
P.S. Като цяло братушките не отричат експедицията и авторите на филма са склонни да вярват, че кадрите от мисията са реални. Но филма завъшрва потресаващо ...Съпругата на Стенли Кубрик няколко години след смърта на режисьора казва, че всичките кадри които сме гледали, били снимани във киностудио от мъжа и по заповед на правилтеството на САЩ.