Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 51

Radeon2 i Kyro3 - MALKO NAGLO

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Az puk onzi den 4etoh vuv www.the-cad.com za Redeon 3! Te oste Radeon 2 ne sa izkarali puk za tri ste mi govorqt.

P.S.: Mai nqma da ima GeForce 4...

Martin 'The_UFO' Dimitrov

theufobg@yahoo.com

http://www.theufo.net

ICQ#94565641

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Da be Dreamer, T&L raboti...

samo niama draiveri koito da go izpolzvat (pone niama6e predi 4 meseca, kogato se interesuvah)

abe god - kakav T-buffer kakvi 5 leva?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

T&L на Savage2K работи с драйверите си от преди 1.5-2 години, ама нали ти си рабирач ...

нови драйвери за Savage2000 няма от 10+ месеца

Kiril 'Dreamer' Georgiev

Co-Owner, Webmaster & Editor, Savage News Int.

http://www.savagenews.com

dreamer@savagenews.com

ICQ #46233045

5. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна

Лорде, защо всичко трябва да ти се обяснява по много?

T-Buffer e технология, разработена от 3DFX за Voodoo4/5. След като компанията беше придобита от NVidia, технологията също стана нейна собственост. По непотвърденни данни тя ще се използва в GeForce4, който пък ще бъде базиран на Rampage - чипът на 3DFX, не видял бял свят по разбираеми причини.

Не мога да си мисля какво би станало, ако 3DFX бяха успяли да осъдят NVidia, преди да свършат парите. След това сигурно щяхме да говорим за NVidia в минало време.

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Не мога да разбера защо още се спори по тая тема....както забелязвам всеки си защитава марката на собствената карта....тъпо...защо въобще говорите за Вуду,след като в продажба има Вуду5 без 3Д ускорение?Ми тва направо е резил за марката...мир на праха и....

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Dreamer, ia si spomni koga izleza Savage2K i pomisli predi da kaje6 niakoia glupost...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Savage2K беше официално анонсиран 1 ден преди GeForce256, което си беше стратегията на S3 => Savage2K е първия GPU в света за Desktop, а не GeForce -> точно както S3 Verge е първата 3D карта, а не 3Dfx Voodoo, която дори не е и втората, ама все пак влиза в десятката. Така че, май досега всичко 'революционно' идва от S3, макар и по традиция да е недовършено.

За съжаление T&L на Savage2K e успешен точно колкото 3D-то на Verge. Та по темата - S3 Savage2000 излезе септември месец 1999 година => почти 2 години.

Та Lord-e, къде точно Dreamer бърка, че аз не виждам да е сгрешил някъде?

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Ami Dreamer spomena 4e Savage2K ima T&L ot dve godini(toest ot samoto na4alo - koeto ozna4ava, 4e e rabotil bezproblemno ot samoto na4alo). Li4no men ne me interesuvat S3, no ot tova, koeto sam 4el znam, 4e S3 imaha seriozni problemi s driverite, poradi koeto zabraniha T&L po softueren pat. Li4no az ne sam 4uval za driveri za S3, koito da imat T&L, a i ot digramite na Dreamer za testove na Savage2K mi stana iasno 4e li4no toi ne e izpolzval Hardware T&L a Software...

11. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Лорде, пробвай да мислиш логически и да четеш какво пишат хората. Познаването на историята също е много важно. Така се предовратяват глупостите, които бликат...

Kiril 'Dreamer' Georgiev

Co-Owner, Webmaster & Editor, Savage News Int.

http://www.savagenews.com

dreamer@savagenews.com

ICQ #46233045

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Eh Kiro, Kiro, ako se i obosnove6 samo...

13. Тук е от
    Dec 2000

Лорде,

Вземи млъкни преди съвсем да се изложиш.... NVIDIA не измислили почти нищо, картите им в повечето случай са "издути" версии на предишни модели - TNT2 -> TNT2 Ultra и GeForce2 -> GeForce2 Pro -> GeForce2 Ultra...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Abe selio, nVIDIA kazvat kakvo 6te se poiavi na pazara sled vreme - ne si li zabeliazal tova - te diktuvat razvitieto na 3D...

Ako ne si zabeliazal vsiaka firma pravi tova, ima HIGH END i LOW END modeli, a triabva da priznae6, 4e s idvaneto na GF doidoha i mnogo raboti, i makar 4e v GF2 niama koi znae kolko novi ne6ta v GF3 ne6tata sa pove4e, otkolkoto ograni4enia ti moza4en potencial moje da vazprieme...

ma kakvo li vi obiasniavam, samo se habia...

16. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Хаха, казаха ли ти го Григоре, а?

Виждаш ли, къв си ти че ще ги знаеш тия работа, па и откъде? Абе ти въобще знаеш ли кво е хардуер?

Оппа, трябваше ли да сменя ника? LOL

Нашия човек се хаби за нас Ами недей бе момко, като спреш в един друг форум има кой да дрънка глупости тъй че поне няма да ни е скучно без теб.

Kiril 'Dreamer' Георгиев

HardwareBG Форум Модератор

http://www.hardwarebg.com

17. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Dreamer - "momko" 6te vika6 na onia deto te e zapratil po perdeto i posle te e sabral ot tam (t.e na tvoia sazdatel - ba6ta ti de)

Za ne6tastie ima hora koito o6te ne znaiat kakva e razlikata mejdu TNT i GF i si misliat 4e kartite sa ednakvi - kolkoto i da e absurdno - mejdu drugoto sega sam na valna audio, kadeto e zna4itelno po-interesno.

Abe samo edno imam da kaja - Dremer, Kyro i Savage2k DGD

nVIDIA rUleZ

za aTI 6te vidim...

18. Тук е от
    Dec 2000

Абе пубер неразбиращ много си устат бре... Интересно ми е дали ако се видим някъде пак ще си такъв дърдорко????

Единствения "селяк" тука си ти - ако прочетеш по-внимателно постовете на другите ще видиш, че няма обиди и неадекватни изказвания.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. 200 MB za net malko li sa?
    От CreatoR във форум Мрежи
    Отговори: 33
    Последно: 14-08-03, 13:32
  2. Malko pitane...
    От Боби във форум Linux
    Отговори: 6
    Последно: 11-07-03, 15:33
  3. malko info
    От kolev във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 17-02-03, 18:19
  4. malko info za SiS
    От pebals във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 5
    Последно: 06-10-02, 12:07
  5. malko help
    От AMD user във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 26-04-01, 10:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе