Страница 13 от 59 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 876
Like Tree158Одобрявам

PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    За да работи, ще иска move controler (в зависимост от играта) и камера Иначе го грабвам в момента в който излезе.
    мда
    PlayStation VR Launch Bundle Pre-Orders Start Tuesday – PlayStation.Blog

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

За PS4 моушън контролера от PS3 е съвместим но въпроса е само той достатъчен ли е за да работи или имам нужда и от камера или нещо друго за 4-ката? Например за FarCry дали ще може да се ползва заедно с някой пищов?

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Това скоро ще го разберем. Не знам дали сте забелязали но след последният ъпдейт има добавена функция и за remote play. Тоест за тези с повече свободно време в офиса могат да си вземат джойстика, да го свържат с кабелче към компа и да играят игрите които са на тяхната конзола в къщи. Иска се добър нет и конзолата да е включена или да е в rest mode. Пробвах го на Mac OS, работи прилично.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-скоро само камерата ще ти е необходима - контролера на ПС4 си има ЛЕД тракер и може да върши същата работа като мове-то . Иначе си има разни приспособления -
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Камера имам ама целта е да се прицелвам интуитивно насочвайки а не с джойстиците - не ми допада така и ми е по трудно.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отворена бета на Doom от 15 до 17.04 - https://store.playstation.com/#!/en-...OMBETAPREORDER

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

More Details Emerge On PS4.5, Which Reportedly Won't Get Its Own Games
    - "слуховете" за ПС4.5 (4К) стават все повече и по-конкретни ...
    Този пост е редактиран от svetlio1; 19-04-16 в 17:07.
    stenly одобрява това.

10. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Смятам в близко бъдеще да се обзаведа с конзолка, обаче как стоят нещата с ейминга на PS4? Непосилна ли е задачата за заклет "бивш" PC gamer?

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Всички тук малко или много сме заклети и вече бивши PC геймъри. С джойстика се свиква, там драмата е седмица,две. Ако не свикнеш, 200 лева ти е клавиатура и мишка за PS4. Проблема на повечето PC геймъри е, че минавайки на съвременна конзола ще се налага да дават пари за игри и за задължителен акаунт в PSN/LIVE ако искат да играят мултиплеър. Лично аз от както минах на конзола, не съм поглеждал PCто за игри и ми е по-комфортно (а и забавно) да играя на конзолата.
    KI_YOOU одобрява това.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Шутърите си е малко смотано с джойстика - ама се свиква. Свиква се и да даваш пари за игри.
    Само с плюс пакета не искам да свикна...и упорито се дразня!

13. Member Аватара на peshaka
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Сoфия

Съгласен съм , единственото по трудно за преглъщане е цената на игрите и ПСН-а

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако сметнеш всички игри, които получаваш с плюс-а , то си многократно в плюс (далавера сиреч) - аз го плащам много преди да ми е задължителен за ПС4 .

най-голям проблем ми е в момента, че ХДД е пълен и да взема нова игра трябва да трия някоя , а после как се чакат 50-60гб за сваляне и инсталация ... Тия баламурници да не ми мислят коя нова "социална" простотия да интегрират , ами да добавят поддръжка на външни ХДД
    vynsente одобрява това.

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Ако имам 2 потребителя на конзолата плюс пакета за потребител ли е лиценза или за всички потребители на конзолата? Отделно ако има 2-ра конзола как стои въпроса с един и същи акаунт става ли с един плюс пакет?

Понеже за съжаление не ми стига времето да вися на конзолата и ми изглежда разхищение да плащам плюс пакет а от друга страна не може да се ползват пълноценно игрите (мултиплеъра) въпреки че съм си ги закупил и малко ме дразни това!

И моя хард е пълен и това триене да видим до кога ще е така....

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Всички потребители на конзолата си ползват платения плюс от един потребител - щом си платил за единия профил (основния за конзолата) всички други все едно имат . За втора конзола мисля, че не важи , но не съм сигурен . Виж за купени игри има начин и съм го пробвал - основния ти профил, от който си купил играта го местиш на другата и там правиш ПС4-та основна за него, но си правиш настройката да се логва с другия ти профил, който ще се ползва основно на новата конзола . Старата конзола я правиш основна за новият профил, но си се логваш и ползваш/купуваш игри със стария профил. На новата вече можеш да си свалиш игрите купени от старият профил и да си ги играеш едновременно на двете конзоли. Аз така правя , едно време като пуснаха ПС3 можеше да купиш игра/DLC и да ги свалиш/играеш на до 5 различни конзоли , после го ограничиха до 2 , а сега трябва да правиш споменатите по-горе еквилибристики ...

На едната още като я купих смених ХДД с 2ТБ от един външен Сийгейт (вътре беше 2ТБ Самсунг) , но другата ми е с 1ТБ и като сложим 10 игри по 60-70 ГБ дето ги имам ...

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Някой знае ли Batlefront да може да се играе с някакво пушкало с по интуитивно насочване за PS4, че с дуалшока си е мъка...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 59 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  2. Съвети за PHILIPS 42PFL5405H
    От tatiana70 във форум Philips телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-05-12, 12:44
  3. Green card - съвети
    От Tai-Pan във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 14-05-07, 20:53
  4. Съвети/Мнения за ЛАН Мрежа
    От Nasko0o във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 04-04-06, 20:18
  5. Съвети за покупка на ц. фотоапарат
    От Tai-Pan във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 12
    Последно: 21-06-05, 19:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе