И аз не изключвам конзолата - никога! В rest mode когато не се ползва... вече 2-ра година никакви грижи...
И аз не изключвам конзолата - никога! В rest mode когато не се ползва... вече 2-ра година никакви грижи...
Да отбележа за протокола... писах по назад за проблем, който от тогава не се е проявявал нито веднъж. От както съм купил конзолата никога не е изключвана. Винаги я слагам да нанкаслед "работа". Е, и при мен от Енергото се грижат много "съвестно" за техниката ми в къщи, та мисля е време да ги "почерпя" с една жалба... Преди години ми съсипаха единия компресор на хладилника..... добре че имах застраховка...
Имам едно питане...: някой знае ли как се премахва от "библиотеката" игра? Имам две или три, които инсталирах за тест, но след като ги изтрия те си стоят там, но с една малка стрелка надолу (тоест да я сваля отново) и това ме дразни много! Игрите са от безплатните предложения и изобщо не държа на тях. Това важи не само за игри, а и за приложения. Предполагам е замислено така да не се обърка потребителя и да свали отново нещо което преди време не му е допаднало, но това все пак се вижда както в библиотеката така и сторе-то?! Аз ли нещо не правя както трябва.....
Здравейте. Според вас коя е по-добра 500г. Или 1т. Казаха ми бе втората вила по-шумна?
Това последният модел ли е cuh-1216a
Би трябвало вторите и третите ревизии на модела да са по-добри от първите - поне досегашната практика това показва .
Мисля ,че не могат да се премахват , то това е и предназначението - да имаш "библиотека" на всичко сваляно . Не съм проверявал скоро ,но виж дали нямаше опция какво да виждаш - по-късно ще погледна и аз .някой знае ли как се премахва от "библиотеката" игра?![]()
Моята конзола е cuh 1216b 1ТВ и няма какъвто и да е шум.
- - - - - - - - - -
Да, така е, но все пак и в Store се вижда кое си свалял вече. Аз смятам че не е нужно да се купуват дискове които да събират прах и за това реших да ползвам т.н. дигитални решения. Нали все пак всичко е обвързано с акаунта който потребителя е създал!?
Доста се тормозих, но не срещнах опция която да скрива нежелани Thumbs & Apps....
Може да си настроиш какво и как да виждаш - по азбучен ред или последно играни ...
Мъчих се да намеря тази настройка, но не се справих. Както и да е. Снощи закупих The Last Of Us и получих право на достъп до PlayStation Plus за 24 часа. Веднага се възползвах и напазарувах Battlefield4 Full Game с 60% отстъпка. Има и други интересни заглавия, но ми се изчерпа лимита за харчене за този месец. Ако някой има намерение за някоя игра да провери какво може да "удари" днес.
Не знам защо, но от известно време този сайт не работи: https://store.playstation.com/#!/en-us. Дори и когато използвам https://www.playstation.com/en-us/ и има препратка към по-горе споменатия също не се получава. Някой ако знае защо нека да сподели.
Малка корекция относно неработещия линк - работи, но се отваря с Експлорър. Аз използвам основно Хром и от там идва заблудата, че не работи.
Този пост е редактиран от frizera; 14-02-16 в 15:51.
Горе в дясно от падащото меню избираш как да ти ги подреди.
Работи си и през Хром - нещо при теб е проблема .
Много и Големи намаления в нашият https://store.playstation.com/#!/en-bg/home/games, налазвайте ! (до 10 и 17 март)
Като се махне много и големи ...и в някои случаи намаления, останалото си е наредCOD3 и NBK2k16 и SF се предлагат по магазините за 139 лева, в стора са с "цели" 10 лв.намалени. The Devision е без намаление на 139 лева. Като цяло поне за мен няма заглавие което да си купя от тук.
Ха, вземам си думите назад. Трябва да се кликне на Great games great prices и излизат. Нека пазаруването започне сега![]()
Този пост е редактиран от stenly; 04-03-16 в 10:49.
айде обзаведох се с още 2 игри
Между другото днес все още имате възможност да пробвате бетата на мултиплеъра на Uncharted 4 и новия Hitman .
Някой знае ли, очаква ли се hbo go да дойде за пс4 на българските акаунти?
Може ли някой да каже как се нарича при SONY режим за игра от двама едновременно на цял екран? При LG се нарича Dual Play например. То този въпрос не е нито за тук нито за темата за телевизорите.... Явно ще сменям телевизора, та за това питам как се нарича....![]()