Абонамента ми е месец за месец и последния ми изтича на 20.06! Ако купя годишен сега от кога ще ми започне реално - от сега или след 20.06?
Абонамента ми е месец за месец и последния ми изтича на 20.06! Ако купя годишен сега от кога ще ми започне реално - от сега или след 20.06?
След като изтече настоящия - аз така миналата година напазарувах евтини и няма да го мисля до края на 2019 - това месец за месец излиза много дебело - ти си платил сигурно два годишни до сега .
Здравейте, понеже съм нов потребител не знам как да направя отделна тема за въпроса по който искам мнение, за това пиша тук. Имам един проблем (поне мисля, че е проблем). Когато изключа ps4-ката от захранващия кабел, след това иска да се рестартира около 3-4 пъти преди да стартира всичко. Някой ми казват, че е за ремонт, а други, че е нормално. Моля ако някой знае нещо да ми помогне.
Не е нормално. Какво всъщноост имаш предвид "да стартира всичко"? На единият ми телевизор понякога не иска автоматично да превключи на входа на който съм я вързал. Пали телевизора, но не сменя входовете и един път ми се наложи десетина пъти да я ребутна докато се усетих, че нещо не е както трябва и да избера входа на телевизора.
Какво искаш да кажеш с това - "Когато изключа ps4-ката от захранващия кабел" и преди това била ли е изключена или е в rest mode? Ако е второто е нормално след включване да си провери дали всичко е наред и да те предупреди, че не е изключена по нормален начин.
Тоя номер го прави Андроид-а на тв - след като веднъж рестартирах 4-5 пъти конзолата и опитвах даже да влизам в сервизен режим преди да забележа, че е забил тв на черен екран вече избягвам да включвам първо конзолата и тя да ми включва тв по HDMI CEC.
Когато премахна кабела от конзолата, и постои 10 минути, след като го включа се налага да се рестартира няколко пъти преди да тръгне, а ако го изключа от джойстика си тръгва след това нормално.
Пишеш и не става ясно... Преди да премахнеш зах.кабел спираш ли конзолата по правилния начин - а именно да избереш от менюто power off а не някоя друга опция! Само ако си избрал такова гасене можещ безпроблемно да спреш и тока на конзолата! Иначе ще ти излиза съобщение, че не си я загасил правилнo...
Не я спрях, наложи се бързо да я изключа.
Привет! Имам един въпрос. Понеже мисля да си купя ps4 втора употреба заради 1-2 игри които излязоха ексклузив. Харесах си един но човека ми каза, че има бан при онлайн мода. Искам да разбера дали това ще ми попречи да играя игри които не изискват онлай (God of War и Detroit:Become Human)
Апетита идва с яденето. Не си стува (според мен) да се купува банната конзола.
Добре, но понеже си имам компютър където да играя онлайн игрите, въпроса ми беше дали ще имам проблем с подкарването на другите игри.
Не би трябвало , освен ако самата игра не иска определена минимална софтуерна версия , за да тръгне. От друга страна пък вече се похвалиха, че е хакната ПС4 вече ..., но при всички случаи би трябвало да е на символична цена , за да я купиш ... аз ако съм пред такава дилема не бих дал повече от 200лв за такава канзола.