<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">един леко уточняващ въпрос:
колко от опитващите се да решат задачата тук са с университетско икономическо образование?
защото съм абсолютно убеден, че нито един не е прочел цялото ми обяснение, камо ли да си е направил труда да вникне в него. не се обиждайте, но ако тук имаше поне още един начетен икономист щях да прочета мнение, написано на "икономически език".
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*03/12/2004*:* 13:05:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Очевидно никой няма такъв ценз. Но ми се струва, че не е необходимо. Двамата кръчмари "националисти" постъпват спрямо нашия човек точно обратно на логиката на чейндж бюрата. Те му продават по-евтино валутата от цената на която /евентуално/ я купуват /когато нямат насрещни клиенти - чужденци/. Нашият човек се възползва от тяхната глупост.
Аз не бих пил бира /е, 2-3 бири не се броят/, а само бих сновял между тях напред - назад с торбичката мъни, които биха се увеличавали на всеки курс с по 10%. Щом са съгласни да обменят по глупавия им курс, кой им е виновен. И щях бързо, бързо да си изкарам за една готина видео карта[8D]