Ако имаш предвид стирките за 7-12 лв с някви донапрени за подсушаване, със сигурност мажат. Обаче от 4 години ползвам ена плоска, прилича по принцип на действие на едновремешните Т - образни сапове, върху които чистачките по училищата мятаха по един мокър парцал и ги тътреха пред себе си. Само, че сега дизайнът им е нов - правоъгълна форма, големина между 40- 50 санта и подложка от микрофибър. Е, с т'ва нещо ми е кеф да го суркам по балатум, ламинат и теракот - бързо, лесно и ефтино. Подложката идва малко дебело около 7-8 лв.( в сравнение с донапрен 2-3 лв) , обаче що мръсно събира... с килограми. Ако е суха - мете, ако е влажна с малко бингозил мие отлично, понеже мен ме мързи да мета - с влажната подложка направо мете пясъка и мие едновременно Изпробвал съм я в 2 търговски помещения с по над 100 м2 и се почиства за отр. време, в къщи пък да не говорим. Само не става за попиване.
Защо да даваш грешни $$ за такава летяща чиния ? Мойта ако и предложа нещо такова ше ме изхвърли от къщи. И с право де, ако похарча толкова кинти за излизания с нея ше ми чисти с обикновена стирка и прахосмукачка поне 1 година, че и повече с още малко минимални инвестиции и ше ме скъса от ... целувки. А не както сега аз да чистя...