Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
249. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.81%
  • Bosch

14 5.62%
  • Daewoo

8 3.21%
  • DeLonghi

3 1.20%
  • Electrolux

2 0.80%
  • Elite

2 0.80%
  • Gorenje

7 2.81%
  • Hoover

3 1.20%
  • Karcher

15 6.02%
  • LG

28 11.24%
  • Miele

14 5.62%
  • Moulinex

3 1.20%
  • Neo

7 2.81%
  • Panasonic

9 3.61%
  • Philips

26 10.44%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.44%
  • Samsung

67 26.91%
  • Sang

4 1.61%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.61%
  • Singer

0 0%
Страница 22 от 68 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1006
Like Tree111Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Отговор: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от johny01 Виж публикацията
    Ок,Касапе,ама тези са с торбичка,
    а човекът търси с контейнер,
    даже и с водичка.
    Да бе... аз помислих, че му трябва прахосмучка.

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Днес отидох в магазина и в последния момент видях че има и друг модел който става и с торбичка - взех него обаче няма торбичка а дадох 20 лева повече Сега писах на вносителя , да видя дали ще ми отговорят , те дори го пък и нямат тоя модел на сайта .

4. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    гледам в Техномаркет има на промоция прахосмукачка Miele S 5211 за 399 лева с 10 години гаранция. Чудя се дали си заслужава ? Някой ползвал ли е прахосмукачка на Miele да сподели малко лични впечатления.

5. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от pifski Виж публикацията
    Здравейте,
    гледам в Техномаркет има на промоция прахосмукачка Miele S 5211 за 399 лева с 10 години гаранция. Чудя се дали си заслужава ? Някой ползвал ли е прахосмукачка на Miele да сподели малко лични впечатления.

Ами, аз преди около седмица взех MIELE S6210. S5211 тогава беше 369 лв, а сега виждам, че са я вдигнали заради промоцията. Моята я намерих за 299 лв. - промоция от 389 лв редовна цена. Какво да ти кажа... буквално се преродихме с тази машина. Преди това ползвахме боклук на SAMSUNG. Немците са изпипали абсолютно всичко:

1. Почти не се чува, че работи. Шумът е най-вече от завихрянето на въздуха и съвсем леко, някъде под капака, се чува моторчето. Това при нормална употреба. На пълна мощмност е по-шумна, но пак няма нищо общо със Самсуняка, дори на минималната му мощност.
    2. Излишно е да споменавам, че засмуква всяка една микрочастица по пода. Килими нямаме, с изключение на една малка изтривалка, пред банята. Преди се чистеше с голям зор, сега просто я минаваме съвсем небрежно 2 пъти оттук-оттам и е в пъти по-чиста от десетократното минаване със SAMSUNG-a.
    3. Прахосмукачката разполага с 3 колелца и дори най-сложните маневри не са й никакъв проблем.
    4. Кабелът се навива с едно натискане на бутона. Досега не е засичал някъде, колкото и заплетен да е. При SAMSUNG-a всеки път го буташ ту напред, ту назад и накрая като те хванат нервите, пак оставиш щепселът да виси 10 сантиметра. :D
    5. Има заключващи механизми за всяка част от тръбната конструкция.

Като единствен минус са скъпите торбички. Времето ще покаже колко често трябва да ги сменяме. Иначе дори те са изпипани - меки са като бебешко одеало.

Общо взето, ако идеш в магазина и ги накараш да ти я пуснат... ще я купиш, няма как да устоиш!
    Този пост е редактиран от Shmi; 06-11-12 в 19:56.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Какво ви е мнението за тази прахосмукачка ZELMER 1600.0 SP SYRIUS?

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: Какво ви е мнението за тази прахосмукачка ZELMER 1600.0 SP SYRIUS?

А тази погледна ли я - на мен ми я препоръчаха , дори ще останат пари за почерпка :D

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от LEGAL Виж публикацията
    Като машинка е добра, но имам забележки към пластмасата на корпуса - много е китайска на вид. Вземи си Zelmer 4000.0 HP Jupiter за няколко лева в повече. Или Zelmer-4000-0 SK.
    Този пост е редактиран от Kasap; 11-11-12 в 19:52.

11. Тук е от
    Nov 2009

Взех я, но си взех 5361 с турбочетка.
    Като изключим по-тежката четка жената няма други оплаквания. След първото почистване имах чувство, че не сме чистили в къщи от години 1 минута чистене на килим и после 5 минути чистене на турбочетката - толкова коса беше събрала, че се чудя от къде я извади .
    Този пост е редактиран от pifski; 16-11-12 в 11:52.

12. Тук е от
    May 2009

Колеги помагайте, нашия Самсуняк излезе от строя. Трябва ми една елементарна част за него но БГ серивизите (и Самсунг БГ) ми скъсаха нервите - за 1 месец още не ми е доставена въпросната част. КиК Сервиза за 3 седмици ми доставиха грешна част (за др.модел).. Иначе е без торбичка и повече няма да взема такава - писна ми да я мия след всяко чистене. Иначе смуче много добре.

Харесах Miele S5211 (без значение цвета). Заведох жена ми да го види на живо, че иначе има да ми пили на главата. Там харесахме Miele S5281 и Miele S5361. Аз лично много държа да има Хепа филтър на изхода. Жена ми обаче и се видяха тежки (и грозни на външен вид Миле/тата) и хареса Philips FC9170. От една седмица мисля коя от 4-те да взема. Филипса (нов, без да е чистил реално смуче най силно, усеща се ясно). Милетата са доста тихи. 5361 има готина телескопична тръба (3 части) и удобна дръжка, две турбочетки и нормална четка, но няма Хепа - трябва още 60 лв за такъв. 5281 има Хепа, но не ми харесва обемистата четка с датчика за замърсеност - изглежда сякаш няма да влезе под секциите (100-120 мм просвет). Най простата 5211 също няма Хепа и там трябва допълнително Хепа да се купи.

Цените са: Philipsa 300 лв, Милетата: 400 лв най простото (+ 60 лв), и около 600 лв другите две милета, като това с турбо четките и готината телескопична тръба и удобна дръжка трябва още + 60 лв.

Дайте акъли от опит.

13. Тук е от
    Nov 2009

Кaто собственик на Miele съм много доволен. Не сме я пускали на повече от 50% от мощността - просто не е необходимо - изсмуква всичко. А за филтрите имам чувство, че само с торбичка да я пусна ще филтрира по-добре от 90% от другите прахосмукачки. S5361 е с филтър с активен въглен и не се усеща изобщо, че е работила прахосмукачка в помещението. За теглото - тежичка си е, но ако не се разнася, а само се движи по пода е направо песен да се работи с нея не знам с какви колела е, но се движи като перце.

14.  

15. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Хм... виждам в DM някакви торбички, на които пише, че стават за прахосмукачки на MIELE: Staubsaugerbeutel, PR 20 4 броя + филтър = 8 лева.

За нашия модел по принцип са тези: HyClean торбички F/J/M

Дали има шанс да вършат работа и има ли опасност за самата прахосмукачка ако не се използват оригинални торбички?

16. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Абе доста добри отзиви виждам за тези Миеле, ама ми се струва доста пари за торбички минимум 100 лв. годишно (при използване на една торбичка 2 пъти за 2 седмици). Ако беше контейнер, бих си взел веднага.

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

LAVOR имат разкошни модели.Гледам, че не са в класацията обаче.

18. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Ivan19 Виж публикацията
    Абе доста добри отзиви виждам за тези Миеле, ама ми се струва доста пари за торбички минимум 100 лв. годишно (при използване на една торбичка 2 пъти за 2 седмици). Ако беше контейнер, бих си взел веднага.
    Ако не смучеш строителни отпадъци едва ли ще сменяш толкова често торбички. Аз моята съм я позлвал 4-5 пъти вече и торбичката и е леко пълна, но предполагам поне 5-6 месеца ще издържи при това темпо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 68 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе