Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
249. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.81%
  • Bosch

14 5.62%
  • Daewoo

8 3.21%
  • DeLonghi

3 1.20%
  • Electrolux

2 0.80%
  • Elite

2 0.80%
  • Gorenje

7 2.81%
  • Hoover

3 1.20%
  • Karcher

15 6.02%
  • LG

28 11.24%
  • Miele

14 5.62%
  • Moulinex

3 1.20%
  • Neo

7 2.81%
  • Panasonic

9 3.61%
  • Philips

26 10.44%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.44%
  • Samsung

67 26.91%
  • Sang

4 1.61%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.61%
  • Singer

0 0%
Страница 13 от 68 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1006
Like Tree111Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Един колега се набута с рейнбол по същата женска глезотия и сега се чуди на кой да я набута. Ползва си старата смукалка и няма нужда от скъпото дръво.

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Вземи и цепни два шамара на жена ти защото тия които ти правят демонстрация са много добри психолози и са и бръкнали във мозъка и са я ошашавили . Преди десетина години посрещах именно такива бастуни /едната ми е братовчедка / които рекламират тия прахосмукачки и се възползвах да ми направят една съкратена демонстрация тъй като бях научил цената - тогава около 2000 евро . С две думи , добра е прахосмукачката но за не повече от 500 лв. Те ще ти предлагат лизингова схема , ще те убеждават че ако намериш 10/20 клиента да закупят изделието на теб ще ти се върже без пари . Пак ти казвам цепни два шамара на жена ти да се опомни и си вземи някоя на по приемлива цена . А , и друго , къде видя да пере ? само демек тупа

4. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Аз съм доволен от ZELMER 919.0ST. Преди ползвах Хитачи и на екрана на телевизора можеше да се пише още на следващия ден. След Зелмера екрана е чист до следващото чистене с прахосмукачка. Не съм и пробвал още възможностите за пране, но и за основната и задача смятам, че се справя прилично. Купих я от Техномаркет за 315 лв., когато не се бяха усетили, че разликата с модела SP не е в цвета а наличието на турбочетка, която отделно е към 60лв. + отстъпка 5 % от управител. Чистенето и е елементарно - излива се водата от водния филтър и се изплаква.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте. Някой ползва ли http://www.technomarket.bg/products/...rolux-zac-6810 Хареса ми,като цяло. Доста по поизмъчиха с един Зелмер из нас и е време за смяна.

6. Тук е от
    Jan 2008

Засега съм отказал жената от RAINBOW.
    Днес гледах това: http://www.technomarket.bg/products/...vodnik-qoattro
    Разликата е 300 лв. от същата прахосмукачка, но без екстрата пара.
    Питането ми е ....................
    Някой ползвал ли е подобна прахосмукачка, функцията с пара и за какво реално е приложима.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319625355[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от ivelin1980
    Здравейте. Някой ползва ли http://www.technomarket.bg/products/...rolux-zac-6810 Хареса ми,като цяло. Доста по поизмъчиха с един Зелмер из нас и е време за смяна.
    Вземи си най-евтиния Керхер / има ги на Метро и Практикер / по 105-110 лв. и ще ти свърши същата работа. Подарил съм една на майка ми, ползва я четвърта година без никакви грижи. Прахосмукачката е проста и надежна и има завидна смукателна мощност.

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Взех тая: http://www.technomarket.bg/products/...hilips-fc-9312
    Една идея по-шумна е от Ровента, но дърпа зверски. Сигурно ще я ползвам само на най-ниската степен, то на другите не мога да мръдна четката направо.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ще поотпусне малко като ти се позадръсти хепафилтъра.Имам подобна и на всяко чистене на контейнера ръкопляскам филтъра че от цената на новия ме боли.

10. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Абе идеята с тези хепафилтри нещо не ми допада. Наистина като се задръстят, машината започва да вие и как не съм изгорил 2 бр. прахосмукачки не знам. И на двете след като изхвърлих хепа-та, работата пак се нормализира, обаче започнаха да пропускат съвсем нежните прашинки във въздуха. И сега дори и да пера грубите филтри и да изхвърлям боклука от контейнера след всяка стая, пак ми се струва че нещо отива във въздуха. Хепафилтрите се бяха вкаменили, след като с едната прахосмучих къщата няколко пъти след стрителни ремонти ( нали за това съм я купил, не за украса ), а другата след многократно прахосмучене на входен килим. Признавам, че съм ги прал, а не е трябвало, но пък абсурд да търся компресор да ги продухвам.
    Някой да има идея от какво са направени тези нежни филтърчета или да си е стъкмил нещо такова " по български " , защото и аз не съм фен на консумативите ?

11. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Спомних си алтернативен начин за намаляване на емисиите на фин прашец при калпави филтри/липса на хепа филтър, обаче върши работа само при прахосмукачки с пластмасов контейнер за боклук. Просто се приплаква преди прахосмучене и се остава водата да се отече леко. Така прахолякът става тежък, направо кал и полепва по стените. Донапреновият филтър възпира остатъчните капчици вода от излизане извън контейнера към перката. Накрая си е много по-малко замърсен и то с по- тежки инертни частици. Накрая вадя една шепа пръст от контейнера . В месеца измивам контейнера основно със сапун и гъба, иначе може да поникне някоя трева в него

12. Тук е от
    Sep 2010

здравейте какво ще кажете за тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...CHER-WD-3.300M

или тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ZELMER-829.5SK
    Не мога да сравня всмукателната способност с другите защотот е във mbar. Някои би ли споделим на колко вата се равняват 210 mbar?

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Карчера има скъпи консумативи, а Зелмера пречиства въздуха прекрасно за сметка на всмукателната мощност-двигателя трябва да се бори с водата за да прекара през нея мръсния въздух.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

bioz, на твое място бих избрал някой от тези модели:
    Zelmer 619.5 EW FIX Vodnik Trio
    Zelmer 619.5 IX
    Zelmer 619.5 S Silver

16. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    bioz, на твое място бих избрал някой от тези модели:
    Zelmer 619.5 EW FIX Vodnik Trio
    Zelmer 619.5 IX
    Zelmer 619.5 S Silver
    +1

Най-доброто за тази цена.

Касап отново стреля в десятката...
    Много добри цени.Моята я купих за 420лева от технополис преди 3 години.

П.П. Двигателя и перката са алуминиева сплав и а си мушнеш пръста, а си излезнал на пюре отзад.Така, че нямат никакъв проблем с "боренето" с водата в резервоара-засмукването е доста силно, след като успя да ми отскубне един от клавишите на лаптопа, добре, че са "закрепени" на принципа на вендузата и с леко навлажняване на долната част на клавиша и прилепването му към стойката-вендуза се захвана веднага, иначе нямаше да мога да си "самоинсталирам" клавиша наново неверим преди 2 месеца.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Впрочем, Zelmer 919.0 SP Aquawelt е на промоция до 18.11.2011
    И още една добра новина - от скоро ще има и други официални вносители на Zelmer.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

2011г класация на прахосмукачки
    http://www.vacuumcleanerinfo.com/New...ect-Awards.htm

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 68 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе