Един колега се набута с рейнбол по същата женска глезотия и сега се чуди на кой да я набута. Ползва си старата смукалка и няма нужда от скъпото дръво.
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Daewoo
DeLonghi
Electrolux
Elite
Gorenje
Hoover
Karcher
LG
Miele
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Rohnson
Rowenta
Samsung
Sang
Seres Vasilius
Severin
Siemens
Singer
Един колега се набута с рейнбол по същата женска глезотия и сега се чуди на кой да я набута. Ползва си старата смукалка и няма нужда от скъпото дръво.
Вземи и цепни два шамара на жена ти защото тия които ти правят демонстрация са много добри психолози и са и бръкнали във мозъка и са я ошашавили . Преди десетина години посрещах именно такива бастуни /едната ми е братовчедка / които рекламират тия прахосмукачки и се възползвах да ми направят една съкратена демонстрация тъй като бях научил цената - тогава около 2000 евро . С две думи , добра е прахосмукачката но за не повече от 500 лв. Те ще ти предлагат лизингова схема , ще те убеждават че ако намериш 10/20 клиента да закупят изделието на теб ще ти се върже без пари . Пак ти казвам цепни два шамара на жена ти да се опомни и си вземи някоя на по приемлива цена . А , и друго , къде видя да пере ? само демек тупа
Аз съм доволен от ZELMER 919.0ST. Преди ползвах Хитачи и на екрана на телевизора можеше да се пише още на следващия ден. След Зелмера екрана е чист до следващото чистене с прахосмукачка. Не съм и пробвал още възможностите за пране, но и за основната и задача смятам, че се справя прилично. Купих я от Техномаркет за 315 лв., когато не се бяха усетили, че разликата с модела SP не е в цвета а наличието на турбочетка, която отделно е към 60лв. + отстъпка 5 % от управител. Чистенето и е елементарно - излива се водата от водния филтър и се изплаква.
Здравейте. Някой ползва ли http://www.technomarket.bg/products/...rolux-zac-6810 Хареса ми,като цяло. Доста по поизмъчиха с един Зелмер из нас и е време за смяна.
Засега съм отказал жената от RAINBOW.
Днес гледах това: http://www.technomarket.bg/products/...vodnik-qoattro
Разликата е 300 лв. от същата прахосмукачка, но без екстрата пара.
Питането ми е ....................
Някой ползвал ли е подобна прахосмукачка, функцията с пара и за какво реално е приложима.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319625355[/time]_________________________________________________
Вземи си най-евтиния Керхер / има ги на Метро и Практикер / по 105-110 лв. и ще ти свърши същата работа. Подарил съм една на майка ми, ползва я четвърта година без никакви грижи. Прахосмукачката е проста и надежна и има завидна смукателна мощност.Първоначално публикувано от ivelin1980
Взех тая: http://www.technomarket.bg/products/...hilips-fc-9312
Една идея по-шумна е от Ровента, но дърпа зверски. Сигурно ще я ползвам само на най-ниската степен, то на другите не мога да мръдна четката направо.
Ще поотпусне малко като ти се позадръсти хепафилтъра.Имам подобна и на всяко чистене на контейнера ръкопляскам филтъра че от цената на новия ме боли.
Абе идеята с тези хепафилтри нещо не ми допада. Наистина като се задръстят, машината започва да вие и как не съм изгорил 2 бр. прахосмукачки не знам. И на двете след като изхвърлих хепа-та, работата пак се нормализира, обаче започнаха да пропускат съвсем нежните прашинки във въздуха. И сега дори и да пера грубите филтри и да изхвърлям боклука от контейнера след всяка стая, пак ми се струва че нещо отива във въздуха. Хепафилтрите се бяха вкаменили, след като с едната прахосмучих къщата няколко пъти след стрителни ремонти ( нали за това съм я купил, не за украса ), а другата след многократно прахосмучене на входен килим. Признавам, че съм ги прал, а не е трябвало, но пък абсурд да търся компресор да ги продухвам.
Някой да има идея от какво са направени тези нежни филтърчета или да си е стъкмил нещо такова " по български " , защото и аз не съм фен на консумативите ?
Спомних си алтернативен начин за намаляване на емисиите на фин прашец при калпави филтри/липса на хепа филтър, обаче върши работа само при прахосмукачки с пластмасов контейнер за боклук. Просто се приплаква преди прахосмучене и се остава водата да се отече леко. Така прахолякът става тежък, направо кал и полепва по стените. Донапреновият филтър възпира остатъчните капчици вода от излизане извън контейнера към перката. Накрая си е много по-малко замърсен и то с по- тежки инертни частици. Накрая вадя една шепа пръст от контейнера . В месеца измивам контейнера основно със сапун и гъба, иначе може да поникне някоя трева в него
здравейте какво ще кажете за тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...CHER-WD-3.300M
или тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ZELMER-829.5SK
Не мога да сравня всмукателната способност с другите защотот е във mbar. Някои би ли споделим на колко вата се равняват 210 mbar?
Карчера има скъпи консумативи, а Зелмера пречиства въздуха прекрасно за сметка на всмукателната мощност-двигателя трябва да се бори с водата за да прекара през нея мръсния въздух.
bioz, на твое място бих избрал някой от тези модели:
Zelmer 619.5 EW FIX Vodnik Trio
Zelmer 619.5 IX
Zelmer 619.5 S Silver
+1Първоначално публикувано от Kasap
Най-доброто за тази цена.
Касап отново стреля в десятката...
Много добри цени.Моята я купих за 420лева от технополис преди 3 години.
П.П. Двигателя и перката са алуминиева сплав и а си мушнеш пръста, а си излезнал на пюре отзад.Така, че нямат никакъв проблем с "боренето" с водата в резервоара-засмукването е доста силно, след като успя да ми отскубне един от клавишите на лаптопа, добре, че са "закрепени" на принципа на вендузата и с леко навлажняване на долната част на клавиша и прилепването му към стойката-вендуза се захвана веднага, иначе нямаше да мога да си "самоинсталирам" клавиша наново неверим преди 2 месеца.
Впрочем, Zelmer 919.0 SP Aquawelt е на промоция до 18.11.2011
И още една добра новина - от скоро ще има и други официални вносители на Zelmer.
2011г класация на прахосмукачки
http://www.vacuumcleanerinfo.com/New...ect-Awards.htm