Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
249. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.81%
  • Bosch

14 5.62%
  • Daewoo

8 3.21%
  • DeLonghi

3 1.20%
  • Electrolux

2 0.80%
  • Elite

2 0.80%
  • Gorenje

7 2.81%
  • Hoover

3 1.20%
  • Karcher

15 6.02%
  • LG

28 11.24%
  • Miele

14 5.62%
  • Moulinex

3 1.20%
  • Neo

7 2.81%
  • Panasonic

9 3.61%
  • Philips

26 10.44%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.44%
  • Samsung

67 26.91%
  • Sang

4 1.61%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.61%
  • Singer

0 0%
Страница 23 от 68 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1006
Like Tree111Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Отговор: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от pifski Виж публикацията
    Ако не смучеш строителни отпадъци едва ли ще сменяш толкова често торбички. Аз моята съм я позлвал 4-5 пъти вече и торбичката и е леко пълна, но предполагам поне 5-6 месеца ще издържи при това темпо.
    Наистина ли? А силата на смучене намалява ли с напълването на торбичката?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Ivan19 Виж публикацията
    Наистина ли? А силата на смучене намалява ли с напълването на торбичката?
    Поне за сега не съм забелязал да е намаляла, но и не я ползваме при голяма мощност - максимум на тих режим при по-висока мощност започва да лепне и да надига всичко. Но което е интересно отделението, където стои торбичката беше чисто независимо, че е ползвана прахосмукачката.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Гледам, че се обсъждат доста модели, но за никой няма основни данни - колко литра въздух преминават, колко милибара подналягане създава и т.н., а са на бомбастични цени, по-високи дори от профи прахосмукачки.Някой знае ли за това МИЕЛЕ какви са данните и има ли ги в сервизната книжка.

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Еди,за мен(сюрмах челяк) е луда работа да се дават за конвенционална прахосмукачка 600 лв.,при положение,че единственото предимство е да е по-тиха(ще се ползва на нощна тарифа ли?).И кво като смуче повече,а я ползва на средна мощност.

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

А, нямам намерение да я купувам, имам си, само искам да знам какво толкова предлагат МИЕЛЕ за толкова много пари.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

За мен въпросът ти е риторичен (за селяните като мен-риторичният въпрос е фигура в реториката, изразена под формата на въпрос, който не предполага отговор, а привлича вниманието на читателя и го навежда към размисъл) и размислите ми са,че за много пари получаваш име/марка,дълъг период на добра (безаварийна) работа,но ако не си сноб,който си говори с приятелите си какво си е купил/има-няма смисъл,защото за тези пари през 4-5 години (гаранционният период на Зелмер) ще си купуваш нова и ще си канап много по-дълъг период.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

може и така да се разтълкува, ама все пак търся отговора, понеже за тези уреди от разни ТЕХНО......., а и много други магазини, никога няма свестни данни, пък и да направя сравнение с една прахосмукачка на един от лидерите в света, която си купих скоро за работилницата на два пъти по-ниска цена, с повече екстри и с доста по-добри показатели.Та затова ми е интересно, дали за тези машини има подобни данни.

10. Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    България

И аз да си дам мнението. Не купувайте TAURUS. Преди няколко години се излъгах да си купя една. Беше около 150лв. С контейнер и два хепа филтъра, както и с хартиени торбички. Почти веднага ми се счупиха на хепа филтъра пантите. Трудно се почиства. Маркуча също след няколко месеца се скъса. Със затварянето на капак също имам проблем. И като цяло не чисти добре. Заедно с прахосмукачката си купих и микровълнова същата марка и тя не е хубава. Няма да ползвам повече тази марка. За Самсунг също съм против. За сега съм я позакърпила и чакам да си изплатя телевизора и ще взимам нова. Мисля да дам повече пари за нещо хубаво. За тази марка BISSELL разбрах от този сайт и май тя ще ми е избора. И за тази добри мнения прочетох Zelmer Jupiter. Макар че са доста различни като функции.
    http://stop2shop.eu/index.php/cPath/71_119 и аз да питам за този сайт. Някой пазарувал ли е от там? 100лв мога да ги прежаля, за да пробвам марката.

11. Тук е от
    Feb 2011

Re: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Здравейте!
    След доста четене на чудния Ви форум и много двумение, вчера взех една PHILIPS FC 9071. Много се чудих за MIELE S6210, но нямаше в околплектовката HEPA филтър(купува се допълнително за 60лв и е ХЕПА 14). Всъщност нито една MIELE в Техномаркет-а няма ХЕПА филтър. Това ме спря да взема MIELE-то. PHILIPS-a пък също е много добър и много тих, по тих е от MIELE S6210, пък и смуче доста здраво в сравнение с досегашната ми прахоразпръсквачка LG.
    Поздрави!

12. Тук е от
    May 2009

Отговор: Re: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Светли преди около месец и аз имах същата дилема. Аз взех PHILIPS FC 9170/01, предполагам че и ти си взела същия модел, а не както си написала 9071. Не ми допадат някои неща при Филипса, смукателната сила е добра, но все пак уредът е чисто нов, обикновено проблемите започват около и след 3-тата година, дори и при евтините самсунги.
    А иначе, Миле
    S 5281 Baby Care, която се предлага в ТМ си е с Хепа филтър. Филипсът ми е малко тромав и не особено маневрен, в сравнение с предните ми 2 прахосмукачки. Много ми е неудобно, че няма управление на силата на засмукване от дръжката което е неудобно при ползване. Изглежда направен от много евтини пластмаси и като цяло прави впечатление на евтина прахосмукачка, при все че е 300 лв на промоция..

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Тези HEPA филтри продават ли се и от къде могат да се поръчат. Тиа от техномаркет ме вързаха че има и се закупуват в сервиза им. А от сервиза ни лук яли ни лук мирисали. Отговора им бе ще проверим. Става въпрос за Daewoo RCC-820

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,изчетох цялата тема,но пак не успях да взема решение каква прахосмукачка да закупя.Обсъждате предимно мощността на дадените модели, а мен ме интересува предимно да НЕ връща прахта обратно. Имам малко дете,което прави алергия ( и май астма) и трябва да елиминирам до максимум прахта в къщи.Имам куче,имах и котка,но за сега я махнахме нея, имам един килим другото е паркет и мрамор. Това,което не ми е ясно дали само хепа филтъра е достатъчен и до колко наистина е ефикасно,когато е с воден контейнер? Бюджета е около 250лв и от прочетеното май се спирам на марката зелмер ,но кой от следните модели е най-подходящ Zelmer 919.0 SP Aquawelt;Zelmer 829.0 SP Aquos;Zelmer 619.5 EW FIX Vodnik Trio;Zelmer 819.0 SK FIX Aquario ? Ще съм много благодарна,ако и на мен дадете съвет,защото тотално се обърках и изобщо не мога да разбера каква е разликата между тези модели,освен перящите функции на едната,които са под въпрос за функционалностт.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

gala9, моите симпатии са на страната на Zelmer 919.0 SP Aquawelt и Zelmer 819.0 SK FIX Aquario /поне от изброените прахосмучки/. Не съм почитател на водния филтър и затова ме радва възможността да се ползва торбичка, като алтернатива. НЕРА-филтъра е задължителен, а наличието на турбо-четка - пожелателно, в дом където има козина и косми.

17. Тук е от
    Dec 2012

Благодаря за отговоря.А,били споделил защо не си почитател на водния филтър? Аз изхождам от качествата на рейнбола ,който е с воден филтър и си мисля,че и по-евтините варианти също биха вършили работа,но може и да съм в грешка.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от gala9 Виж публикацията
    Благодаря за отговоря. А,били споделил защо не си почитател на водния филтър?
    Изисква внимание и поддръжка. Ако случайно го забравиш, ще си развъдиш юрски парк в прахосмучката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 68 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе