Има филтър за едри предмети, който се монтира в четката.Първоначално публикувано от TSH
Денси като официален вносител - не стават за нищо. Нямаха Хепа филтър за 919. Поръчах си от тях, обадиха ми се след 6 м. Цена - 29 лв. Казах благодаря вече си купих. Ами откъде и за колко? 15 лв. от Технополис. Лелката повече не каза и дума. Опитах се да им пращам емейли. Няма такъв работещ емейл а е публикуван на сайта им.
В Тахномаркет преди 2 седмици гледах, че има и 2-та модела и СП и СТ. Определено СТ си струва парите, т.к. отделно турбочетката е 75 лв. а разликата между 2-та модела е малка. Когато я купувах даже бяха на една цена. Продавач-консултантката се опита да ме убеди, че разликата в 2-та модела е само в цвета, ама аз вече бях прочел достатъчно за всичките 919 модели. Друг трик е отстъпка 5% от управител. Никога не отказват.
Както вече споменаха, модела не е особено лек, но все пак вътре се налива 1.5 л. вода а и има 3 накрайника в нея. Степените за мощност са 5 а не 4. Балатуми и др. гладки повърхности чистим на 2 степен, персийски килими - на 3 степен, турбочетката - на 3 или по-висока. Водният филтър явно е доста ефективен, т.к. гледам Хепа филтъра на изхода няма и прашинка за повече от 1 г. Не съм го мил дори. А за Н-ти път се повтарям - телевизора в хола за 1 седмица със старото Хитачи можеше да се пише по екрана а сега почти не се вижда прах. А и има 4 г. гаранция.
Аз и жената сме много доволни и и се кефим на всяко чистене.
Успех.