Zelmer къде изчезна пак от анкетата?
SAMSUNG дори и да ми подари някой нещо не бих го взел. Само телефоните им май стават.
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Daewoo
DeLonghi
Electrolux
Elite
Gorenje
Hoover
Karcher
LG
Miele
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Rohnson
Rowenta
Samsung
Sang
Seres Vasilius
Severin
Siemens
Singer
Zelmer къде изчезна пак от анкетата?
SAMSUNG дори и да ми подари някой нещо не бих го взел. Само телефоните им май стават.
Новият форум поддържа до 25 опции за отговор.
Такива крайни изказвания, било за Самсунг или която и да е друга марка показват само и единствено фенщина и липса на добра обща култура. Все ми се струва, че ако някой ти подари едно сладко ново Samsung LCD, не само ще го вземеш, а току виж сис танал и фен на марката
В никакъв случай не твърдя, че корейците имат читави прахосмукачки, просто подобно изказване не ме убеждава, че нямат.
Не смятам ,че са крайни ама да не спамим темата.
Масово мнение е, че са синоним на ...
Какво ще кажете за избор между тези два Zelmer ' a?
ZELMER 01Z010 BLUE :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria
http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1116961
Трябва да съм избрал до уикенда?
Втората - без съмнение.
Първата чисти добре,но бързо се задръства,трудно й се чисти контейнера и яко загрява.При все това (според мен е най-доброто за 119 лв).Втората,ако има реална турбо четка (със захранване,моторче)-грабай я,ако ли не-кво и е по-доброто.
пп Първата е 100%но китайско изпълнение,за другата г-н Саньо да каже.
Защо някой трябва да бъде убеждаван в нещо? Кое се цензурира във форума,неучтивото изказване или изказването на лично мнение?!
Този пост е редактиран от johny01; 28-09-12 в 01:14.
От два дена съм със Zelmer с турбочетката от промоцията . Вярно,че турбочетката се задвижва от вакума , но върши перфектна работа.
Може да си избирам дали да работи с торбичка или със циклона, но най-вече няма никакъв прах от нея.
Благодаря Ви за съветите!!!
Този пост е редактиран от purkinie; 08-10-12 в 13:13.
И така, за да не съм голословен - моята се предаде преди 15-тина минути. Докато чистех, предпазителят на таблото падна, вдигнах го. Първоначално не запали, след 5-6 натискания на бутона за включване се чу пукот и предпазителят пак падна. Това й беше май. Не можах да изчистя и 1 стая.
Мъжът на 1 колежка оправя телевизори SAMSUNG, утре ще я питам дали има опит и с прахосмукачките им, да я погледне. Ако не... чудя се дали въобще да се занимавам да я отварям с всичките съпътстващи рискове и главоболия или направо да скачам на нова...
Аз не бих устоял на изкушението да я отворя. Представи си, че е някаква дреболия дефекта.
Като пример, макар и извън темата, на родителското ми тяло преди време им гръмна бушона при включване на пералнята.
И тя от любимата марка на народа - Самсуняк! След кратък оглед на ел.схемата се оказа, че електронната платка за управление дава на късо. Изгорелият елемент ми струваше 50 стинки и след 10-15 минути време за възстановяване на нагорелите писти, проблема бе елиминиран. Иначе в сервиза ми искаха 80 кинта за платката.
Дерзай смело, друже. По-повредена няма да стане!
Ни съ излагай.Купи си нещо такова: robot cleaner | eBay или от тук: Amazon.co.uk: robot cleaner
В Бг са по-скъпи.
В останалото време ще чистиш с МОП веднъж седмично.Така или иначе чистенето с вода и препарат няма алтернатива(не съм сигурен за разните парочистачки).
Прав си, но още имам страх от последния път, когато се правих на домашен майстор с една ютия - не знам как бабите от блока пред нас не излязоха по балконите да ръкопляскат за фойерверките.
Заглеждал съм ги, но стигнах до извода, че не отменят конвенционалната прахосмукачка. Това чудо в ъглите и зад мебелите е безполезно.
Заглеждам, засега информативно, както се предлага на пазара. Около 50 квадрата ги чистим през ден, няма килими и мокети. Някой да ме ориентира за колко време ще се пълни една сменяема торбичка от 3,5-4 литра?
Не видях тема за парочистачки, затова ще питам в тази.
От три дни сме с Н2О МОП Х5. За сервизни помещения, стъкла, огледала е я бива за сега. Парата й чисти добре и не тече /като други подобни/.
Та въпроса ми е някой чистил ли е мокет или дамаски в домашна обстановка с такова чудо.
Верно, че не е сега сезона за бързо съхнене на такива материи, но все пак ако има риск за паркета, по-изгодно би ми било да купя нов килим, отколкото нов паркет.
Хм... Лошо. Заглеждам едно моделче тук... но торбичките са 25 лв за 4 броя. Цифра си е. В тази връзка, дали приставката на Samsung може да се ползва и на друга прахосмукачка? Предполагам тръбите са с еднакво сечение и няма други пречки?! Определено би намалило разходите за сменяеми торбички.
filter_cyclone_samsung_3_1.jpg