Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
249. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.81%
  • Bosch

14 5.62%
  • Daewoo

8 3.21%
  • DeLonghi

3 1.20%
  • Electrolux

2 0.80%
  • Elite

2 0.80%
  • Gorenje

7 2.81%
  • Hoover

3 1.20%
  • Karcher

15 6.02%
  • LG

28 11.24%
  • Miele

14 5.62%
  • Moulinex

3 1.20%
  • Neo

7 2.81%
  • Panasonic

9 3.61%
  • Philips

26 10.44%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.44%
  • Samsung

67 26.91%
  • Sang

4 1.61%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.61%
  • Singer

0 0%
Страница 20 от 68 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1006
Like Tree111Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Отговор: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Zelmer къде изчезна пак от анкетата?
    SAMSUNG дори и да ми подари някой нещо не бих го взел. Само телефоните им май стават.

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от KTT Виж публикацията
    Zelmer къде изчезна пак от анкетата?
    SAMSUNG дори и да ми подари някой нещо не бих го взел. Само телефоните им май стават.
    Новият форум поддържа до 25 опции за отговор.
    Такива крайни изказвания, било за Самсунг или която и да е друга марка показват само и единствено фенщина и липса на добра обща култура. Все ми се струва, че ако някой ти подари едно сладко ново Samsung LCD, не само ще го вземеш, а току виж сис танал и фен на марката
    В никакъв случай не твърдя, че корейците имат читави прахосмукачки, просто подобно изказване не ме убеждава, че нямат.

4. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Не смятам ,че са крайни ама да не спамим темата.
    Масово мнение е, че са синоним на ...
    Shmi одобрява това.

5. Тук е от
    Oct 2009

Какво ще кажете за избор между тези два Zelmer ' a?

ZELMER 01Z010 BLUE :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria

http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1116961

Трябва да съм избрал до уикенда?

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Втората - без съмнение.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от purkinie Виж публикацията
    Какво ще кажете за избор между тези два Zelmer ' a?

ZELMER 01Z010 BLUE :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria

http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1116961

Трябва да съм избрал до уикенда?
    Първата чисти добре,но бързо се задръства,трудно й се чисти контейнера и яко загрява.При все това (според мен е най-доброто за 119 лв).Втората,ако има реална турбо четка (със захранване,моторче)-грабай я,ако ли не-кво и е по-доброто.
    пп Първата е 100%но китайско изпълнение,за другата г-н Саньо да каже.

Защо някой трябва да бъде убеждаван в нещо? Кое се цензурира във форума,неучтивото изказване или изказването на лично мнение?!
    Този пост е редактиран от johny01; 28-09-12 в 01:14.

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: Re:Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от Todorov_V Виж публикацията
    След повече от 15 години безупречна работа, прахосмукачката на до болка познатата на определено поколение, "AKA" ми омръзна и си купихме нова, тъй като явно тази няма намерение да се разваля скоро. За мое голямо щастие (след като послушах препоръка) преди две години си купихме прахосмукачка с марка тотално неизвестна за мен тогава, "ARNICA". Турска машинка е, препоръча ми я приятел който живее в Турция и след като проверихме се оказа, че за България има един единствен вносител, но има. Заради детето я купихме, както се казва пере въздуха, с воден филтър е и хепа филтър. Само хепа филтъра се сменя след време, другите се перът. Неприятното поне за някой би било, че е шумна наистина, но мен това не ме притесни. Страхотно чисти, направо пътеките вдига буквално, освен това има и издухваща функция, която върши страхотна работа за почистване на техника, или отпушване на канали. Звучи си като реклама и си е, наистина я препоръчвам и аз.
    Дай модела на твоята ако обичаш че аз ги гледах в аукро , след това намерих и вносителя и съм решил да грабна това обаче защо ли нямат цени :rolleyes:
    Намират ли се филтри - цена ......

10. Тук е от
    Oct 2009

Отговор: Re:Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

От два дена съм със Zelmer с турбочетката от промоцията . Вярно,че турбочетката се задвижва от вакума , но върши перфектна работа.
    Може да си избирам дали да работи с торбичка или със циклона, но най-вече няма никакъв прах от нея.
    Благодаря Ви за съветите!!!
    Този пост е редактиран от purkinie; 08-10-12 в 13:13.

11. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от Shmi Виж публикацията
    Да, да... точно най-ниския клас на SAMSUNG му препоръчвай, да си я чука в главата после. И ние имаме вкъщи една MADE IN KOREA - бях писал в темата за нея... С всеки изминал ден става по-зле, вече освен шума на излитащ самолет (на половин мощност докато изчистим ни заболяват главите и ушите, не ми се мисли на пълна!) вкарва и аромат на изгоряло. Първия и последния боклук (опа, продукт) на SAMSUNG, който влиза в дома ни! Същата като тази е Product DetailsТехнополис - интернет магазин и каталог, с тази разлика, че има картинка на цветя. Всичките им прахосмукачки в този клас се различават само по дизайна...
    pilot, предполагам nick-ът ти подсказва защо шумът не ти пречи.

purkinie, За този бюджет, по-добре нещо от този род: Product DetailsТехнополис - интернет магазин и каталог , ако 20 лв. не са проблем.

И така, за да не съм голословен - моята се предаде преди 15-тина минути. Докато чистех, предпазителят на таблото падна, вдигнах го. Първоначално не запали, след 5-6 натискания на бутона за включване се чу пукот и предпазителят пак падна. Това й беше май. Не можах да изчистя и 1 стая.
    Мъжът на 1 колежка оправя телевизори SAMSUNG, утре ще я питам дали има опит и с прахосмукачките им, да я погледне. Ако не... чудя се дали въобще да се занимавам да я отварям с всичките съпътстващи рискове и главоболия или направо да скачам на нова...

12. Member
    Тук е от
    Jul 2011

... чудя се дали въобще да се занимавам да я отварям с всичките съпътстващи рискове и главоболия или направо да скачам на нова...
    Аз не бих устоял на изкушението да я отворя. Представи си, че е някаква дреболия дефекта.
    Като пример, макар и извън темата, на родителското ми тяло преди време им гръмна бушона при включване на пералнята.
    И тя от любимата марка на народа - Самсуняк! След кратък оглед на ел.схемата се оказа, че електронната платка за управление дава на късо. Изгорелият елемент ми струваше 50 стинки и след 10-15 минути време за възстановяване на нагорелите писти, проблема бе елиминиран. Иначе в сервиза ми искаха 80 кинта за платката.
    Дерзай смело, друже. По-повредена няма да стане!

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ни съ излагай.Купи си нещо такова: robot cleaner | eBay или от тук: Amazon.co.uk: robot cleaner
    В Бг са по-скъпи.
    В останалото време ще чистиш с МОП веднъж седмично.Така или иначе чистенето с вода и препарат няма алтернатива(не съм сигурен за разните парочистачки).

14.  

15. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от raziel66 Виж публикацията
    Аз не бих устоял на изкушението да я отворя. Представи си, че е някаква дреболия дефекта.
    Като пример, макар и извън темата, на родителското ми тяло преди време им гръмна бушона при включване на пералнята.
    И тя от любимата марка на народа - Самсуняк! След кратък оглед на ел.схемата се оказа, че електронната платка за управление дава на късо. Изгорелият елемент ми струваше 50 стинки и след 10-15 минути време за възстановяване на нагорелите писти, проблема бе елиминиран. Иначе в сервиза ми искаха 80 кинта за платката.
    Дерзай смело, друже. По-повредена няма да стане!

Прав си, но още имам страх от последния път, когато се правих на домашен майстор с една ютия - не знам как бабите от блока пред нас не излязоха по балконите да ръкопляскат за фойерверките.

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Ни съ излагай.Купи си нещо такова: robot cleaner | eBay или от тук: Amazon.co.uk: robot cleaner
    В Бг са по-скъпи.
    В останалото време ще чистиш с МОП веднъж седмично.Така или иначе чистенето с вода и препарат няма алтернатива(не съм сигурен за разните парочистачки).
    Заглеждал съм ги, но стигнах до извода, че не отменят конвенционалната прахосмукачка. Това чудо в ъглите и зад мебелите е безполезно.

Заглеждам, засега информативно, както се предлага на пазара. Около 50 квадрата ги чистим през ден, няма килими и мокети. Някой да ме ориентира за колко време ще се пълни една сменяема торбичка от 3,5-4 литра?

16. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Не видях тема за парочистачки, затова ще питам в тази.
    От три дни сме с Н2О МОП Х5. За сервизни помещения, стъкла, огледала е я бива за сега. Парата й чисти добре и не тече /като други подобни/.
    Та въпроса ми е някой чистил ли е мокет или дамаски в домашна обстановка с такова чудо.
    Верно, че не е сега сезона за бързо съхнене на такива материи, но все пак ако има риск за паркета, по-изгодно би ми било да купя нов килим, отколкото нов паркет.

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Около 50 квадрата ги чистим през ден, няма килими и мокети. Някой да ме ориентира за колко време ще се пълни една сменяема торбичка от 3,5-4 литра?
    Зависи колко боклук правиш...
    но не може да не се изхвърля...ще замирише/хване мухъл ...

18. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Хм... Лошо. Заглеждам едно моделче тук... но торбичките са 25 лв за 4 броя. Цифра си е. В тази връзка, дали приставката на Samsung може да се ползва и на друга прахосмукачка? Предполагам тръбите са с еднакво сечение и няма други пречки?! Определено би намалило разходите за сменяеми торбички.

filter_cyclone_samsung_3_1.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 68 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе