В Метро съм виждал универсална "циклон" - приставка. Самсунга не става на всички прахосмучки.
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Daewoo
DeLonghi
Electrolux
Elite
Gorenje
Hoover
Karcher
LG
Miele
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Rohnson
Rowenta
Samsung
Sang
Seres Vasilius
Severin
Siemens
Singer
В Метро съм виждал универсална "циклон" - приставка. Самсунга не става на всички прахосмучки.
Да си спомняш случайно за какви пари я дават?
Върти ми се нещо като 12-15лв. От тези техните си марки е - "Optimum", "Opossum"... или нещо такова.
Този пост е редактиран от johny01; 22-10-12 в 20:34.
Воят, който надаваше предполагам значи мотор?
И така, взех MIELE S6210: http://www.miele.co.uk/vacuum-cleane...6210power-394/ По-точно, в понеделник ще ми я доставят.
Този пост е редактиран от Shmi; 27-10-12 в 16:15.
Здравейте! Искам да чуя мнения за тази прахосмукачка: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...F1BA&scenario= ако някой я има и я ползва. Предварително благодаря.
Някой има ли наблюдение от тази прахосмукачка че днес ходих в магазина , накарах да я пуснат , дадох и газ до край но почити никакъв вакум .
Дали има нещо до не е махнато по нея , не знам , но слабо дърпа дори без вода , пък ако и вода се сипе няма да може май и перце да дръпне .
На 1 11 2012 мисля да я купя , пък каквото сабя покаже .
Ми зарежи я и вземи тази ZELMER 01Z010/2 CER :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria .
Бе баш тази не бих я препоръчал. По-добре Zelmer 400.0 EK Meteor или Zelmer 1100.0 EK.
Ок,Касапе,ама тези са с торбичка,
а човекът търси с контейнер,
даже и с водичка.
И тая ми е една от фаворитите +
SAMSUNG VCC-5251V3R/XEN :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG VCC-5240S3R/BOL :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria
Но турския боклук има водичка - исках мнения ако някой се е прецакал да каже какво му е мнението
Преди два месеца на тъщата купихме ето това Daewoo RCC-820, много е доволна жената. Смуче здраво, не е много тиха на макс мощност, но за тези пари толкова. Сега гледам е на промоция за 89лв., а тогава беше 100лв.
Целта ми освен водния филтър който има това Прахосмукачка Arielli VC-1800WFR/ZW12-14WFT - Търговска верига "Зора" е и възможността за духане , демек почистване на компютри и др . техника . За момента използвам един тайфун от време оно .
Имам и едно LG от доста отдавна / купувах го навремето за 120/130 лева / - здраво тегли и е със постоянна торбичка . Сега като ги гледам тия боклуци , със тия хепа филтри ..... че те някои гледам струват колкото една прахосмукачка