...Ами...пробвай да я изпереш,ще е най евтино!
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Daewoo
DeLonghi
Electrolux
Elite
Gorenje
Hoover
Karcher
LG
Miele
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Rohnson
Rowenta
Samsung
Sang
Seres Vasilius
Severin
Siemens
Singer
...Ами...пробвай да я изпереш,ще е най евтино!
Здравейте,
Трябва ми прахосмукачка с Клас А на чистота на изходящия въздух (за алергични хора) и поне D за почистване на твърд под и на килими. Цена - до 300лв.
Два дни гледах офертите у нас, но в бюджета влизат само 2 и 3 серия на Bosch с Highspin мотора:
Продукти - Чистене на под - Прахосмукачки - BGL2A220 и
Продукти - Чистене на под - Прахосмукачки - BGL3A230 .
Някой има ли лични впечатления от тази серия? Косумативите като цена са приемливи - 44лв. за 12 торбички и 19лв. за HEPA филтъра.
Zelmer имат подходящ модел Приятел на страдащите от алергии • Zelmer - надеждно, но цената е 400лв. За сметка на това гаранцията е 48мес. Консумативите са с подобни на Bosch цени.
Може да ми препоръчате и някоя друга марка в този ценови диапазон, с торбичка. С циклона приключих, а тези с воден филтър са прекалено обенисти и тежки в случая.
На Philips и Miele консумативите им са почти два пъти по-скъпи, за мое съжаление.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 03-05-15 в 21:16.
Здравейте
доста почетох из темата .. но останаха още въпроси, затова моля за съвет.Търся прахосмукачка до 200лв за сухо и мокро / пране/ почистване - нямам изисквания за производител. Аз съм асматичка и в къщи няма килими. Мои познати ме насочиха към Zelmer но за съжаление финансово не ме устройват- старата ми бе Самсунг без пране много работа свърши, но..... беше до края на един строителен ремонт. Сега съм с някаква от Lidl - огромна , шумна, тромава, с ниска смукателна мощност не съм доволна - ще я подаря на някой
До 200 лв. прахосмукачка с функция пране не знам да има.
Някой с отзиви за karcher ds 5.800?
Избора е между нея и zelmer 919.0st.
Защо?
Отзивите за ds.5800 по чужди сайтове са много добри.
Интересува ме главно работата с водния филтър, отколкото другите функции.
Ми вземи си тогава Кархер. Освен, че няма никакви аксесоари, става само за прахосмукачка с воден филтър.
Пък и не казваш за какво ще я ползваш - за чистене на офиси, вероятно е приличен инструмент.
Зелмера може да пере дамаски, килими, прозорци, тапицерии, да смуче разлята вода. Има 7 степенна система на филтация /голям праз!/ и множество аксесоари. Може да работи с торбички. Всичко това го прави по-добър за домашни условия.
И аз съм за кархера, имах такава с воден филтър и я подарих - няма такова диво робуване... може две прашинки да си дръпнал и водата става блато, ако си спестиш почистването и го оставиш за "по-късно" блатото се размирисва и жабурнясва. Сега ползвам пак кархер от простите модели с торба огромен контейнер, може да смуче вода. Голям плю е обратната тяга - може да издухва - така си мета гаража и почиствам компютрите от прах, надуват се детски играчи и.т.н
у
Някой може ли да каже мнение за PHILIPS FC9521 :: Прахосмукачки :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria? Спрях се на нея, защото няма торбички и има клас А за чистене на твърди настилки. Главно ще се ползва за ламинат и теракот. Бюджета е 300лв. максимум.
Здравейте, колеги! Дайте някакви идеи за евтина и сравнително читава прахосмукачка с воден филтър.
Zelmer 519.5E FIX но по-добре дай още 50лв. за Zelmer 619.5 EW Vodnik Trio.
Благодаря-интересни са и двете, но се търси нещо съвсем просто без перящи функции и без допълнителни торби. Нещо само с контейнер за вода, където се събира праха.