Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Daewoo
DeLonghi
Electrolux
Elite
Gorenje
Hoover
Karcher
LG
Miele
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Rohnson
Rowenta
Samsung
Sang
Seres Vasilius
Severin
Siemens
Singer
Здравейте, гледам че отскоро в техтомаркетите се появиха и прахосмуци Горение. Някой има ли впечатление от такава машина, или евентуално Бош. Визирам моделите, които са до около 150лв. Благодаря предварително!
Може ли да препоръчате прахосмукачка до към 200 лева?
Кои марки се водят по-безшумни, защото сега сме с Таурус и не се издържа, а и не смуче добре.
Сиреч, от новата прахосмукачка изискването е за висока всмукателна мощност и да не е шумна.
Нашето семейство сме се насочили към уж висок клас уред и нещо по-ефективно за почистване и дезинфекция, като засега сме се спрели на Karcher VS1802/VS1902. Поносима цена 1200/1300 лв спрямо Рейнбоу. Прахосмукачка/перачка/парочистачка (за подове и меки повърхности), воден филтър и хепа филтър след водния. Спряхме се на него заради функционалността му и марката все пак. Някой има ли впечатления от този Керхер дали ефективно оправдава цената си? Моля за съвет. Все още размишлявам дали наистина има смисъл и предимство спрямо други марки с подобни функции. Гледам, че има такива, като Зелмер, които са два пъти по-евтини.
Малко трудна мисия с този бюджет, но ако сте склонни почти да го удвоите, чета по форумите, че хората са доволни от безшумността и работата на това: HAKO Supervac D5
В къщи в БГ ползувам Ровента силенц,номера не помня....425лв беше преди две години.Голяма смукателна мощност и много,много тиха!Недостатък-скъпи торбички!......И аз се бях навил на Керхер,но първо купих уред с пара...Работи 1 година и ...запецна!А слагах само дестилирана вода и все пак такава джаджа не се ползва ежедневно!Сервиз-пиниз-ядове и разкарване!Елате днес ,елате утре!.....Накрая на жена ми и дошло до гуша и я запокитила в някой ъгъл на тавана!.....
Този пост е редактиран от slovaka; 12-08-13 в 21:13.
Абе хора,вие да не спите на пусната прахосмукачка?На прахосмукачката се гледа смукателната мощност.
Здравейте,от днес ползвамe този модел прахосмукачка Siemens VSZ4GXTRM2 .Първи впечатления не е шумна и има много добра всмукателна мощност.Да видим до кога ще откара пущината .
От вчера сме собственици на 2 броя Прахосмукачка Zelmer 829.0 SP Aquos
От около месец си търсихме прахосмукачка, след всичко прочетено стигнахме до извода, че трябва да е с воден филтър и това ни насочи към Зелмер, които според мнението по форумите се хвалят с добро качество и достъпна цена. Един от служителите в Денси подшушна, че ако не бързаме тази влиза в промоция от неделя и е само за 199 лева, намалена от 280. Това насочи везните точно към този модел и сутринта взех за нас, а вечерта купих и за родителите ми.
Първите впечатления са, че е по-тиха в сравнение с Тауруса, който имаме и ефекта УаУ се появи когато извадихме кофата и видяхме черната вода. А предишния ден целия апартамент беше чистен.
Дано съм ви помогнал, прахосмукачката си струва, а и е с 4 години гаранция.
След няколко годишно проблемно ползване на Самсунг окончателно се развали , добър избор ли е Miele S8310 ?
Марката е мерцедеса на техниката.Изводите сам си ги вадиш.
Колеги, да препоръчате някоя бюджетна прахосмукачка, която все пак да не е Daewoo или Neo?
Разглеждам в момента как вървят, понеже последно съм купувал преди 6 години. Да кажем 100-тина лева. Това например ми хваща окото: http://www.technomarket.bg/products/...er-01z010-blue
Този пост е редактиран от rosen_linov; 13-09-13 в 13:56.
Някой да има наблюдения или мнения за следната прахосмукачка - Прахосмукачка Roxx´x ProSilence металик / черно-сиво BGS51432 ?
Здравейте! Моята си я взех преди 1 година някъде и съм много довлна :
Gorenje VC 1821 DPWR - Прахосмукачка - Техника.БГ - Изгодна черна и бяла техника
От този магазин си купувам вече няколко продукта и съм много доволна.