Препоръчайте ми лаптоп до 1000лв.Благодаря!
Препоръчайте ми лаптоп до 1000лв.Благодаря!
http://www.technomarket.bg/products/...i-cr620-043xeu
Ако може мнение за този лаптоп. ще се ползва основно за филми и игри. ако има нещо по-добро но на цена не повече от 700лв.
За игри забрави. Ако под игри няма в предвид CS 1.6 и НФС Most Wanted Като цяло не ми харесва MSI въпреки че за тези пари, изглежда добре...Първоначално публикувано от loshdancho
Лаптоп за игри под 1000 лв няма...
Мда сега видях -видеото е споделено.... не става
Дори и да не е поделено, видео нисък клас не е кой знае колко по различно от вграденото...
Така, че варантите са 2. Или махаш "игри" от изискванията и вземаш каквото ти падне, или дигаш бюджета и тогава вече може да се предложи конкретен модел...
Този http://www.technomarket.bg/products/...i-cx600-288xeuПървоначално публикувано от loshdancho
е по-балансиран за парите и целите, които имаш.
Имам въпросче : мярнах скоро някакъв нетбук TOSHIBA, лек, с ширина и дължина колкото килимче на мишка и дебелина колкото вафла. Много му се изкефих, защото цената беше поносима - 350 лв, батерийката държеше 5 ли, 7 ли часа, не си спомням добре. Ясно е, че от към параметри не е за завиждане 16 гб статичен диск и 512 мб RAM. Хубавото е, че ако искам да играя на нещо, вместо да си върша работата, нямам шанс. Фабрично имаше някакъв линукс на него. Та се чудех само Линукси ли вървят на тези машини ? Наприемер орязана седмица не може ли да се подкара ? Нещо не ми е на сърце Лин-а
може с ХР, но е доста мъка да се сложи
Предполагам си видял Toshiba AC100-10E или подобен модел с nVidia Tegra процесор. Всъщност тези модели идват не с Linux, a с Android OS. И понеже платформата е ARM базирана не може да се инсталира нормален Windows XP/Vista/7. Има слухове, че предстоящия да се появи тази година Windows 8 ще поддържа и ARM, но няма нищо сигурно все още. Все пак Android е доста стабилна и удобна платформа, та ще може спокойно да се ползват пълните възможности на хардуера.Първоначално публикувано от kalcheff1
kalcheff1, и ХР се слага спокойно, и рязана 7-ца (tiny версията). пълната 7-ца идва тежка, дори и Home версията.
но тези 512 рам ме карат по-скоро да се съглася с Людмил, че става въпрос за ARM-базирана машинка, защото навсякъде другаде нетбуците са с 1 GB минимум...
И аз го гледах този Toshiba AC100 но в крайна сметка прецених,че Android е ос предвидена да работи със смартфони и таблети, а не с нетбук с хардуерна клавиатура и без тъчскрийн.От което неминуемо ще произлязат и някой малки неудобства.Цената при мен бе още по поносима 130 паунда в аутлет,но се зачетох във форумите и разбрах,че устройството няма достъп до андроид маркет и ъпдейт към по нова версия за момента.
това, за дето говори калчеф е точно с линукс и е страшна диария.
Абсолютно нищо не може да се прави с него, освен нет.
Е нетбук, де.
Верно, Android беше. Жалко, иначе Toшо имаше доста добра фаца, тънък колкото apple...
Te и самите Toshiba май са спрели да ги правят тия нетбуци(букове?) и са ги заменили с таблети със същия хардуер. Поне на официалния сайт на Тошиба липсват като актуални модели, а ги има само в съпорт раздела за сваляне на драйвери. whatever, така или иначе не съм фен на 10" мъници с 1024х600 резолюция. Жената имат такъв нетбук и ми е страшно неудобен, когато се налага да го ползвам, та ако си се насочил към някакъв нетбук разгледай 11 и 12-инчовите модели с 1366х768 дисплеи и двуядрен процесор. Вярно, че са малко по-скъпи, ама определено са много по-удобни за работа.