В смисъл i3 е на едно ниво с B940 ли? А дали ще има някакава осезаема разлика между работата на модела на фуджицу и този на леново /не за нещо друго ами първото ми изглежда по дуракоустойчиво/.Първоначално публикувано от glowndark
В смисъл i3 е на едно ниво с B940 ли? А дали ще има някакава осезаема разлика между работата на модела на фуджицу и този на леново /не за нещо друго ами първото ми изглежда по дуракоустойчиво/.Първоначално публикувано от glowndark
Ще се купува лаптоп за филми към тв Sony ex500,интернет и джъткане-
ACER AS5750Z-B966G75MNKК-какво ще кажете за този?
Търся лаптоп. Ще се ползва за всичко - музика, филми, игри. Пари няма да се жалят, тъй като искам нещо надеждно, което ще изтрае време. От особена важност също е батерията.
Какво ще кажете за този модел? http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IO-VPCF24M1E/B
Чакам съвети от Вас, за които предварително Ви благодаря!
Доста слабо видео за тези пари, но пък има операционна система...Първоначално публикувано от billab0ng3r
Но ако търсиш надежност, маи е по-добре да се насочиш към друга марка... Най-малкото защото Sony трудно се обслужва в БГ
Ревюта на лаптопи
http://laptops.reviewed.com/
Предложете непретенциозен преносим лаптоп. Ще се ползва за работа MS Office, счетоводни програми и гледане на 720p видео. Предпочитам с вградено видео, че да не грее, а и да щади батерията. Игри няма да се играят на него, 1080p също вероятно няма да се гледа.
Бюджетът е до 750 лв. Спряли сме се засега на:
HP COMPAQ 630/ PENTIUM B960/ 15.6"HD/ 4GB RAM/ 500GB HDD/ DVDRW/ LINUX (хубавото е, че дисплеят е anti-glare)
цената в Метро е 660 лв. + чанта и някакъв глупав рутер
Fujitsu Lifebook A531 същите параметри, но със 120 лв. по-висока цена! (1 год. повече гаранция)
Toshiba C855-147, бял, двуядрен Pentium® B960 2.2Ghz, HD Display (HDMI), 4GB, 640GB, DVDRW, 802.11n, bluetooth, camera, USB3.0, Free DOS, 2.3kg, 2г. гаранция, цената е 100 лв. над HP-то
DELL Inspiron N5050, "Obsidian Black" N0207, двуядрен Pentium™ B960 2.2GHz, HD LED Display (HDMI), 4GB, 500GB, DVDRW, 802.11n, bluetooth, camera ...най-скъпият вариант и леко над бюджета 800 лв.!
Fujitsu Lifebook AH531, черен, двуядрен Pentium™ B960 2.2GHz, HD LED Display (HDMI), 4GB, 500GB, DVDRW, 802.11n, bluetooth, на цената на Тошибата.
Общо взето всичките са с B960 процесор, вградено видео, 4 GB RAM и 500 гиги 5400 rpm хард.
Засега HP-то е фаворит заради по-ниската цена и матовия дисплей, на второ място е Toshiba-та. Правилно ли сме се насочили? Защо цената на HP-то е толкова ниска при еднакви параметри, да не е боклук? Външно като изработка изглежда доста солидно.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346090580[/time]_________________________________________________
http://www.technomarket.bg/products/...s-x54hr-sx052d
а може би това за 749, + външно видео /което работи при необходимост/, + УСБ 3,0
И ако имаш карта Мтел Бизнес клуб за отстъпки - и по тънко ще минеш.
Друг е въпроса - дали да се купува от Техно-нещо си или не.
Предупредиха ме, че тези много греели и нямали хубаво шасиПървоначално публикувано от V_Simeonov
Е подай малко инфо тогава, кой, как?!?
Че и на мен ми искат да избера един непретенциозен лаптоп около този ценови диапазон 700-900 лв. Дали да се насочваме към Леново /малко по-скъпички, но малко/.
От всички тези марки бих си взел ЛЕНОВОПървоначално публикувано от Mean
П.С. сега видях колко много работи дават HP за 660 лв. Ако избереш него, пиши после, нещо от тях става ли за в работа
В крайна сметка поръчахПървоначално публикувано от glowndark
Fujitsu Lifebook AH531, двуядрен Pentium™ B960 2.2GHz, 4GB DDR3 1333 Mhz, 500GB 7200 rpm, 2г. гаранция
Препоръчаха ми го доста хора, като за тези пари бил с добро шаси и изработка. Хареса ми и факта, че е с по-бърз диск (7200 vs. 5400). Ще го видим що за животно ще излезе.
За HP-то разбрах, че много греел и не бил удачен избор. Иначе е много привлекателен: чанта + рутер + лаптоп за 660 лв., т.е. все едно лаптопа ти излиза 600 лв., като е горе долу същата конфигурация като Фуджитсу-то (изключае по-бавния диск), даже дисплея е мат.
Не съм запознат и нямам представа от качеството на екрана на фуджицуто, но ниския клас на HP са с едни от най- скапаните монитори(матрици) като качество на изображението и ъгли на виждане, а цветовете им са пълна боза...
Сравнението е с моят екран на сонито и с още други лаптопи включително acer.
Ето още един +, че не взехме HP-то
Ама то разбираемо, за тази цена...
Препоръчайте ми лаптоп за гледане на HD филми без проблеми,игри не играя.Цената да е 600-700 лв.Да е с добра батерия.
Къде ще се гледат ХД филмите, на лаптопа или на ТВ?Първоначално публикувано от borkokn