Страница 40 от 69 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1028
Like Tree60Одобрявам

Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2013

Отговор: Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Не четеш внимателно.

Имаш подарък още една година гаранция. Тук е по-евтин -----> Лаптоп Lenovo Thinkpad E540 (MTM20C6A00L) №: 20C6A00LBM_78Y1519 + Подарък допълнителна гаранция | Stealtech
    Добре съм прочел.
    Други модели са с 2+1 години, това искам аз. Ако някой има наблюдения от серията на леново да пише.

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Аз съм от около година с по-стария Thinkpad E530, който е с 3-то поколение i5 3210. Другата разлика - само с вградено видео съм, без дискретен ускорител.
    При мен дисплеят е матов, но това е единственото хубаво, което мога да кажа за него. Във всяко друго отношение е трагичен. Четецът на пръстови отпечатъци също е много зле, рядко успява да захапе както трябва. Батерията не е особено впечатляваща, но не е и лоша - 3-4 часа.
    Конструкция, клавиатура, възможност за почистване - супер. С изключение на БДС буквите, големи и с цвят на оргиналните - дразнят ме защото не ползвам БДС, но този проблем го има навсякъде. Иначе клавиатурата е уникална, ползвал съм доста лаптопи, няма такъв кеф като при този тинкпад.
    Голям, тежък, тромав, но след година е здрав, без никакви поражения и не мисля, че за в бъдеще ще се появят проблеми с корпус и панти.
    Като цяло, доволен съм, здраво работно конче. Дразнещо е наличието на DVD, не съм ползвал дискове от много време, само заема място и тежи, но обмислям скоро да го извадя и заменя с едно SSD.
    Все пак... има една съществена разлика - аз купих моя нов, с нарушена транспортна опаковка от Поликомп за под 800лв. А този тук е с около 500лв по-скъп... Аз лично няма да дам над 1000лв за какъвто и да е 15-инчов лаптоп с резолюция 1366х768, екранът е много важен, а при моето Леново той е основен проблем, ужасен е.

4. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Аз съм от около година с по-стария Thinkpad E530, който е с 3-то поколение i5 3210. Другата разлика - само с вградено видео съм, без дискретен ускорител.
    При мен дисплеят е матов, но това е единственото хубаво, което мога да кажа за него. Във всяко друго отношение е трагичен. Четецът на пръстови отпечатъци също е много зле, рядко успява да захапе както трябва. Батерията не е особено впечатляваща, но не е и лоша - 3-4 часа.
    Конструкция, клавиатура, възможност за почистване - супер. С изключение на БДС буквите, големи и с цвят на оргиналните - дразнят ме защото не ползвам БДС, но този проблем го има навсякъде. Иначе клавиатурата е уникална, ползвал съм доста лаптопи, няма такъв кеф като при този тинкпад.
    Голям, тежък, тромав, но след година е здрав, без никакви поражения и не мисля, че за в бъдеще ще се появят проблеми с корпус и панти.
    Като цяло, доволен съм, здраво работно конче. Дразнещо е наличието на DVD, не съм ползвал дискове от много време, само заема място и тежи, но обмислям скоро да го извадя и заменя с едно SSD.
    Все пак... има една съществена разлика - аз купих моя нов, с нарушена транспортна опаковка от Поликомп за под 800лв. А този тук е с около 500лв по-скъп... Аз лично няма да дам над 1000лв за какъвто и да е 15-инчов лаптоп с резолюция 1366х768, екранът е много важен, а при моето Леново той е основен проблем, ужасен е.
    Ами аз по принцип харесвам :
    Лаптоп HP ProBook 450 - Лаптопи от PCshop.bg (E9Y30EA)
    Лаптоп Acer TravelMate P455 - Лаптопи от PCshop.bg (NX.V8NEX.003)

ProBook-a е с по-добър процесор, има си mSata слот но пишат че е с отвратителен екран.Аз не очаквам чудеса в този ценови диапазон, но все пак ако пишат че е много зле и почвам да се чудя.
    Иначе Full HD екраните си струват пари (доста от моделите са по 1500 лв), и всичко се вижда много дребно на тях, дори и като увеличиш размера на символите в Windows, трябват ти здрави очи и пак има шанс да ги прецакаш.
    Няма читави ревюта още не мога да видя всички модели ,трябва да се ходи на място май.
    Някой да е пипал ProBook G1 или TravelMate-P455?

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Аз също не бих си купил лаптоп, който е с резолюция на екрана 1366x768.

Защо не погледнеш този модел на Acer, който е с FHD IPS екран и е на много добра цена ------> Acer Aspire V5-573G

Четох добри отзиви за него. Да, с две години гаранция е, но мисля, че си заслужава.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    Иначе Full HD екраните си струват пари (доста от моделите са по 1500 лв), и всичко се вижда много дребно на тях, дори и като увеличиш размера на символите в Windows, трябват ти здрави очи и пак има шанс да ги прецакаш.
    Няма читави ревюта още не мога да видя всички модели ,трябва да се ходи на място май.
    Моят Асус е със 17" Full HD дисплей и също не можах да му свикна на размера. Когато е навън - бива за тези 3 часа време на батерия, но у дома, където 90 процента от времето работи като настолен комп., без да е свързан към 27" ми монитор през HDMI и през ум не ми минава да го ползвам.
    За ревютата - има и читави има и платени, в които някои недостатъци или минуси на даден модел не се обявяват или умишлено се крият.
    Освен ревюта, прочети и повече мнения на хора, ползващи модела който те интересува.
    В моя случай, например, нямаше много такива и едва след покупката разбрах, че е блокирано от производителя графичното ядро на проца, заради което не мога да ползвам WiDi технологията, която иначе си работеше екстра от десктопа, но както знаем ползата от нея е главно за мобилните устройства.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Защо не погледнеш този модел на Acer, който е с FHD IPS екран и е на много добра цена ------> Acer Aspire V5-573G
    Хм, наистина добра оферта. Дори има подсветка на клавиатурата:rolleyes:

Някои има ли го, да сподели подробни впечатления?

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Някои има ли го, да сподели подробни впечатления?
    Цък...

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Мерси, аз в нета ги поразгледах, имаимах в предвид за впечатление на някои сеткомец:rolleyes:

Ще трябва да го видя на живо, че не съм много фен на марката Иначе, FHD IPS мат на АUO звучи много добре за начало...обаче корпус, панти и евентуални проблеми с wi-fi...
    Този пост е редактиран от pilot; 06-12-13 в 01:53.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Чудя му се на този лапнитоп, но не дали ще ми върши работа, ами като надеждност. Процесорът е запоен към дъното и нисковолтажен, което е добре за батерията, но пък за евентуална подмяна и по-тежки натоварвания...пантите са стегнати, корпуса бива на пръв поглед, екрана е супер за тази цена, като ще го взема и с добра отстъпка.
    Какво ще кажете, да се "набутвам" ли?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Обзаведох се с Acer-a. Няма да пиша подробни впечатения, понеже в голяма част се припокриват с тези на колегата от другия форум. Моят е с по-слабата видеокарта GT 720M, но на мен ми е достатъчна, а и не съм геймър.
    Батерията държи доста, при рутинна работа към 6 часа - нет, офис пакет, видео, скайп...
    Пантите са стегнати, корпуса е от пластмаса и не е от най-качествената, особено на капака на екрана, палм рест-а е от алуминий.Теглото и размерите са впечатляшащи!
    Вентилаторите са доста тихи, харда не е от най-тихите -Тошиба Тествах го с HD Tune Pro, няма проблемни сектори. Мисля да му сложа и едно ССД, има слот за mSATA.
    Тъчпада не е от най-добрите, с вградени бутони. Клавиатурата е с къс ход, но на мен лично ми допадна. Модификациите с GT 720M са без подсветка
    Звукът е отличен за размерите на лаптопа.
    Най-интересното - екрана, много добър! Просто FHD IPS мат с доста добри цветове, контраст, яркост и ъгли на виждане - вертикални и хоризонтални. Подсветката е равномерна, на максимална яркост има утечки в долната част, но никой няма да го ползва така на тъмно, когато се установява
    Този пост е редактиран от pilot; 15-12-13 в 19:55.

13. Novice
    Тук е от
    Dec 2013

Здравейте! Решил съм да си купя лаптоп и както сигурно предполагате не разбирам много,за това имам нужда от вашата помощ или мнение.
    По принцип лаптопа ще се ползва за интернет, музика ,видео , по слаби игри , и офис приложения.
    Спрял съм се на марката Acer, защото като че ли предлагат на поносими цени повечко екстри. Според вас кой от изброените модели от тук ACER ще ми върши работа.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

За рутинна работа повечето ще ти вършат работа, а за игрите, зависи какво разбираш под "по-слаби". Дай конкретен бюджет, че така както си постнал линка...
    Според мен от посочената марка си заслужават моделите с IPS матрица. Иначе, погледни Леново.

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Аз съм за модел на Асус ! Но като няма бюджет , няма и конкретно предложение .

17. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Здравейте приятели заещи и Весела Нова Година търси се лаптоп за пубертет 18г цена незнам можеби 800 1000 за какво щего използва също незнам Вие сигурно по добре знаете предложете нещо което си заслужава като цена качество че не ми се ходи после по мъките ако ме разбирате става въпрос за Бургас и накрая да ми кажете от къде да го купя щото четох по нагоре че от Технотата нее желателно

18. Novice
    Тук е от
    Dec 2013

Да се похваля. В крайна сметка се спрях на този ACER-E1-531G. Засега всичко за което ми трябва върви перфектно, даже имам и подарък чанта към него

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 69 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 10-12-10, 18:49
  2. Напрежение по корпуса на преносими компютри и несамо
    От glarus във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 9
    Последно: 04-10-10, 14:45
  3. Отговори: 0
    Последно: 11-08-10, 13:43
  4. Отговори: 0
    Последно: 26-11-09, 12:56
  5. Отговори: 2
    Последно: 05-06-09, 01:23

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе